dagi.3 03.12.08, 12:52 Witam, czy ktoś korzystał z usług fryzjerskich w salonie czekolada na pelikanów? Jakie macie opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zemfiroczka Re: czekolada-piaseczno 03.12.08, 13:03 Przeczytałam, że czekolada i już gotowa byłam pomyssleć, że jakąś nam pijalnię tejże otworzyli, a tu tak prozaicznie---> fryzjer.... Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: czekolada-piaseczno 03.12.08, 14:36 zemfiroczka napisała: Przeczytałam, że czekolada i już gotowa byłam pomyssleć, że jakąś nam pijalnię > tejże otworzyli, a tu tak prozaicznie---> fryzjer.... Pijalnia czekolady "Henna"? Brzmi słodko... Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: czekolada-piaseczno 03.12.08, 14:51 stentonik napisał: > Brzmi słodko... Taaaa, już sobie nawet kubek z parującą, aromatyczną zawartością wyobraziłam... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: czekolada-piaseczno 03.12.08, 15:15 zemfiroczka napisała: > stentonik napisał: > > Brzmi słodko... > > Taaaa, już sobie nawet kubek z parującą, aromatyczną zawartością wyobraziłam... > ;) W tej kawiarence obok kina i kręgielni? A po seansie wizyta w nastrojowym barze z dobrą muzyką i powrót pięknym miejskim parkiem z równymi czystymi chodnikami. I nawet butów nie trzeba suszyć po powrocie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: czekolada-piaseczno 03.12.08, 16:21 richo napisał: > zemfiroczka napisała: > > > stentonik napisał: > > > Brzmi słodko... > > > > Taaaa, już sobie nawet kubek z parującą, aromatyczną zawartością > wyobraziłam... > > ;) > > W tej kawiarence obok kina i kręgielni? A po seansie wizyta w > nastrojowym barze z dobrą muzyką i powrót pięknym miejskim parkiem z > równymi czystymi chodnikami. I nawet butów nie trzeba suszyć po > powrocie... ;) > Nooo, coś w ten deseń właśnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ania9943 Re: czekolada-piaseczno 03.12.08, 19:21 ja kiedys zachecona zewnetrzna witrynka weszlam zrobic regulacje henne brwi ale jak zobaczylam ten syf w srodku i brudne waciki to wyszlam mowiac bo nie mialam ochoty taki atrakcje ;) zreszta fryzjerka nie miala zbyt zachwycjacej fryzury ________________ Magdusia jest już z nami :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_wiktorka Re: czekolada-piaseczno 03.12.08, 21:08 ja byłam i skorzystałam z usług pani Ani- jestem zachwycona. Byłam dwa razy, raz na farbowaniu. Jakość usług wysoka, pani fryzjerka doradziła co i jak, jaki kolor wybrać, jak przyciąć włosy, u mnie w pracy dziewczyny są zachwycone fryzurką, mąż pod wrażeniem ;) teraz zobaczymy jak wyjdzie fryzura sylwestrowa...;))) solarium z tego co słyszałam od sąsiadki także mają bardzo dobre. z reszty usług nie korzystałam. pozdrawiam i polecam. Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
dominiker Re: czekolada-piaseczno 03.12.08, 23:13 Żona była na solarium i wróciła zniesmaczona poziomem obsługi w tym salonie. Jak weszła w salonie nie było klientów, a dziewczyna (chyba fryzjerka) podcinała sobie włosy. Po chwili oczekiwania podeszła łaskawie. Na pytanie jak obsłuzyc solarium nie potrafiła odpowiedzieć. Powiedziała, że samo się włączy, a jak żona zna niemiecki to wogóle sobie poradzi. Wszystkie przyciski opisane są po niemiecku. Niestety moja kobieta nie zna tego języka więc nie potrafiła wyłączyć opalania twarzy i.t.p. Odpowiedz Link Zgłoś
mila-6 Re: czekolada-piaseczno 07.01.09, 19:22 jesli chodzi o czystosc moge z czystym sumieniem powiedziec ze bedac stala klientka widzialam nie raz ze dziewczyny sprzataja i dezynfekuja narzedzia po kazdym kliencie! JEST CZYSTO! Odpowiedz Link Zgłoś
bela.branska Re: czekolada-piaseczno 04.12.08, 11:39 Wybierając salon fryzjersko-kosmetyczny, zawsze zwracam uwagę na wygląd pracowników oraz salonu a takze na profesjonalizm w obsłudze. Pracownik jest doskonała wizytówką firmy. W przypadku salonu fryzjerskiego "czekolada" miałabym poważne wątpliwości, co do świadczonych tam usług. Przechodzę koło niego codziennie, zawsze pusto i tylko snujące się jak cienie pracownice wskazują na fakt, że zakłąd jest czynny. Nigdy żadna z fryzjerek nie zaszokoława mnie pozytywnie swoją fryzurą. Raczej odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
mila-6 Re: czekolada-piaseczno 07.01.09, 19:19 nie moge sie zgodzic z ta wypowiedzia! od pewnego czasu chodze do salonu CZEKOLADA i jestem pozytywnie nastawiona! 2razy bylam na farbowaniu i strzyzeniu-fryzjerka dopasowala kolor do karnacji i tego co lubie, slucha co sie do niej mowi, strzyzenie rowniez mi sie podobalo. ostatnio wybralam sie w sylwestra na czesanie na miejscu zrobiono mi super makijaz -rawelacja! zawsze mila obsluga oraz super uslugi! dojezdzam az z warszawy ale naprawde warto! POLECAM w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
kolciag Re: czekolada-piaseczno 04.12.08, 17:21 TRAGEDIA !! ODRADZAM !! moja noga więcej nie przekroczy progu tego salonu :/ tragiczna obsługa, baby nie miłe jak 150, nic rewelacyjnego nie zrobiły z moimi włosami, drogo. Na dodatek za pierwszym razem jak się umówiłam telefonicznie i przyszłam na umówiona godzinę to się okazało że Pani zapomniała zanotować w kalendarzu że się zapisałam... i nie było fryzjera !! :( Z takim podejściem to zaraz zamkną to miejsce... i tego im życzę !! Wystarczy kilka kroków więcej i na osiedlu słowicza jest bardzo fajny salon kosmetyczny, już o nim kiedys pisałam, nie jest pięknie w środku, ale babki są miłe i nie jest drogo, a obsługa profesjonalna :) Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: czekolada-piaseczno 04.12.08, 17:28 ooożesz.. Ale sie ta czekoladka wątku dorobiła. Współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: czekolada-piaseczno 04.12.08, 17:36 stentonik napisał: > ooożesz.. > > Ale sie ta czekoladka wątku dorobiła. Współczuję. Nom, ale przynajmniej wiemy, że mamy iść nie "do" Czekoladki, a "na" czekoladkę ;)) Gdzie serwują? Ktoś wie? Tak a propos;)) Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: czekolada-piaseczno 04.12.08, 18:58 >Gdzie serwują? Ktoś wie? Tak a propos;)) tam przy zejściu na stację metra, po lewej, przy urzędzie miasta i gminy Piaseczno. Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: czekolada-piaseczno 04.12.08, 19:32 woy napisał: > >Gdzie serwują? Ktoś wie? Tak a propos;)) > tam przy zejściu na stację metra, po lewej, przy urzędzie miasta i gminy Piasec > zno. Napewno na tej stacji? Tam przeca jest tylko piętrowa księgarnia. Może chodzi Ci woyu o stację Spalona? W tej cukierni? ;)P Odpowiedz Link Zgłoś
bellazza Re: czekolada-piaseczno 04.12.08, 21:23 Otworzona została chyba kawiarnia (nie ma napisu, ale przez okno wygląda kawiarniano :) ) między osiedlem słowicza a osiedlem róż w nowym bloku. Więc może tam maja czekoladę. Kolciaq to Twoje tereny może wiesz cos więcej? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: czekolada-piaseczno 05.12.08, 00:30 bellazza napisał: > Otworzona została chyba kawiarnia (nie ma napisu, ale przez okno > wygląda kawiarniano :) ) między osiedlem słowicza a osiedlem róż w > nowym bloku. Więc może tam maja czekoladę. Kolciaq to Twoje tereny > może wiesz cos więcej? ;) Trzebaby spacer uskutecznić. A byłam dziś tam tak blisko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: czekolada-piaseczno 05.12.08, 11:45 Zemfi możemy obczaić tę nową kawiarnię, dzisiaj jakbyś była pod Cechem za dzięsięć 19 wieczorem to śmigniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: czekolada-piaseczno 05.12.08, 12:29 gabryella napisała: > Zemfi możemy obczaić tę nową kawiarnię, dzisiaj jakbyś była pod Cechem za > dzięsięć 19 wieczorem to śmigniem :) Nooo, możnaby ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mila-6 Re: czekolada-piaseczno 07.01.09, 19:26 owszem tak bylo kiedys ale teraz sie to zmienilo i to bardzo pozytywnie! fryzjerka zapisuje klientke w komputer i numer farby z data aby pozniej wiedziec co bylo robione na wlosach. wystarczy byc punktualnym i wszystko bedzie bez zarzutow wykonane! warto sprawdzic teraz jak to wszystko funkcjonuje po zmianach. Odpowiedz Link Zgłoś
mila-6 Re: czekolada-piaseczno 07.01.09, 19:28 dagi.3 napisała: > Witam, > czy ktoś korzystał z usług fryzjerskich w salonie czekolada na pelikanów? > Jakie macie opinie? korzystalam i nadal korzystam z uslug zarowno fryzjerki jak i manicurzystki -super efekty -nie zmienie tego salonu na inny! Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: czekolada-piaseczno 07.01.09, 21:29 chyba mało masz roboty w tym salonie, bo tyle klepiesz na forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: czekolada-piaseczno 07.01.09, 21:33 teqilaa napisała: > chyba mało masz roboty w tym salonie, bo tyle klepiesz na forum ;) heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
mila-6 Re: czekolada-piaseczno 08.01.09, 15:30 prace mam przy komputerze w biurze wiec czasami klikam jesli o czyms fajnym wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: czekolada-piaseczno 08.01.09, 19:32 ....u nasz w biurze mowiom ze my takie podobne jestesmy...a tak mi sie skojarzyło :) Odpowiedz Link Zgłoś
cerruti1 Re: czekolada-piaseczno 08.01.09, 21:58 teqilaa napisała: > ....u nasz w biurze mowiom ze my takie podobne jestesmy...a tak mi > sie skojarzyło :) a ty teqilaa z jakiego salonu korzystasz moze masz kogos do polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: czekolada-piaseczno 09.01.09, 08:41 na ten moment korzystam z salonu domowego :) Przez kilka lat chodziłam do Agnieszki w Kleopatrze, ale ona już tam nie pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynka.2 Re: czekolada-piaseczno 09.01.09, 10:34 he he he teqilaa jakies glupoty od rzeczy zaczyna pisac! widac ze baba ze wsi bo takie odzywki uwskutecznia. HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA! :D Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: czekolada-piaseczno 09.01.09, 13:21 A ty rodzynka to chyba z jakiegoś zaplesniałego ciasta wypadłas, cio? ps. nie dosyć że ze wsi to jeszcze jeszcze nieuczesana! jaka mi pokute zadasz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: czekolada-piaseczno 09.01.09, 15:12 Teqilka przywal tej starej winogronie)))D Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: czekolada-piaseczno 09.01.09, 15:23 Stneciu to żem ze wsi to nie znaczy że zaraz widły wyciągne. Na to trzeba zasłużyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bellazza Re: czekolada-piaseczno 09.01.09, 15:26 Mila-6 i rodzyna to pewnie jedna i ta sama osoba, zwiazana z salonem. Jedyne posty to reklamy czekolady. Na siłe próbuje zachęcić do swojego zakładu. Codziennie tamtędy wędruje do żłobka po dziecko i raczej tłumów tam nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynka.2 Re: czekolada-piaseczno 09.01.09, 22:04 owszem jestem zwiazana z salonem bo do niego chodze czesto. a ze Tobie siano z gumakow wystaje to dlatego tak sie nad dziewczynami znecasz maszkare to tylko operacja moze uratowac a nie fryzura czy zabiegi w salonie! Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: czekolada-piaseczno 09.01.09, 22:08 o hohoho! paniusi chyba opary płynu do trwałej zaszkodziły ;D Odpowiedz Link Zgłoś
bellazza Re: czekolada-piaseczno 09.01.09, 22:13 Poziom kultury wypowiedzi w postach rzeczywiście iście miastowy he he :)Jak tak bardzo zalezy ci rodzynko na zachęceniu ludzi do skorzystania z salonu to swoimi tekstami uzyskasz raczej odwrotny efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: czekolada-piaseczno 09.01.09, 22:20 przez kobiete przemawia doświadczenie, trudno..co robić...;) Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: czekolada-piaseczno 09.01.09, 23:11 Jaki kram taki pan. Szkoda klawiatury:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariannakleszcz Re: czekolada-piaseczno 11.03.14, 10:05 ja chodzę na solarium do Tuan, mają fajne nowe lampy, a dodatkowo teraz jest promocja 1 minuta za zeta! www.dayspa.tuanclub.pl/o-spa/aktualnosci/solarium-w-tuan-day-spa--1-z-za-minut_83 Odpowiedz Link Zgłoś
mariannakleszcz Re: czekolada-piaseczno 31.03.14, 09:07 mnie na przykład, bo w czekoladzie dostałam poparzeń od jakiś starych lamp... Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynka.2 Re: czekolada-piaseczno 08.01.09, 15:44 ja rownież korzystam z usług w tym salonie razem z mężem i naprawdę jestem pod wrażeniem. Dobrego fryzjera czy manicurzystke cieżko znaleźć ale w końcu mi się to udało właśnie w "Czekoladzie" Naprawdę warto! Odpowiedz Link Zgłoś
blanka_mmm Re: czekolada-piaseczno 10.01.09, 17:42 witam wszystkich! nie wiem dlaczego ludzie sa tak okrutni ale szczegol nie bede wnikala. na poczatku grudnia moja mama byla u pani Ani-fryzjerki na strzyzeniu i byla zadowolona wiec i ja sprobowalam dzis i jestem poprostu zachwycona Pani Ania zmienila mi kolor wlosow pasujacy do mojej karnacji i ostrzygla mnie ze wygladalam jak modelka z gazety az chcialo mi sie gdzies wyjsc z domu i pochwalic sie nowa fryzura no i prosze maz mnie zabiera na kolacje bo rowniez mu sie podoba moja zmiana. Z reszty uslug nie korzystalam wiec nie bede sie wypowiadala. Polecam ogolnopolska mistrzynie fryzjerstwa w 2008r Pania Anie z salonu urody Czekolada (chyba w Gdansku na konkursie zdobyla 1 miejsce, dla niedowiarkow-dyplom wisial w salonie jak bylam) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_wiktorka Re: czekolada-piaseczno 15.01.09, 20:53 według mnie przystepne w porównaniu z tym co płaciłam w w-wie. Np farba plus strzyżenie plus modelowanie na wlosy do ramion płaciłam 100zł Odpowiedz Link Zgłoś
niunika333 Re: czekolada-piaseczno 16.01.09, 20:19 korzystam z usług fryzjerskich u tej blondynki ,nie pamiętam jej imienia wiem ,że jestem bardzo zadowolona z tego co robi z moją fryzurą jest bardzo sympatyczna i ma bardzo zdecydowane cięcia. A co do salonu to jest ok ... Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka.2 Re: czekolada-piaseczno 16.01.09, 21:00 ja bylam w grudniu u tej drugiej fryzjerki z czarnymi wlosami (szczupla) zrobila mi wlosy super ale modelowala mnie ta blondyna ktora poparzyla mi glowe suszarka i byla niedelikatna. ogolnie jestem zadowolona ale z pracy tej czarnulki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka_i_maciej Re: czekolada-piaseczno 16.01.09, 22:14 witam wszystkich! widze ze sa rozne opinie na temat czekolady?! ja jestem za! moj maz chodzi do Pani Ani na strzyzenie a ja korzystam z jej uslug w domu poniewaz nie jestem w stanie isc do salonu niestety :( ale za to polecilam mojej sasiadce te fryzjerke ktora byla w salonie, przy okazji opalala sie na jednym z solarum i rowniez byla zadowolona tak jak my. Innych fryzjerek nie znam i nie korzystalismy wiec nie wiem i z uslug kosmetycznych rowniez nie korzystalam ale mam nadzieje ze moj stan zdrowia juz niedlugo mi pozwoli na to i wtedy sie wypowiem jak pazurki wyszly. pozdrawiam goraco wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
nowiusienka Re: czekolada-piaseczno 21.01.09, 17:08 czytajac te posty postanowilam sie zalogowac i wyrazic swoje zdanie. jestem stala klientka salonu czekolada i stwierdzam fakt ze Pani Ania jest super fryzjerka robilam tez paznokcie u Pani Ewy i rowniez bardzo mi sie podobalo natomiast sadze ze Pani Kinga robi antyreklame salonowi bo z jej uslug rowniez korzystalam i oprocz zadawanych mi pytan bardzo niedystansowych zrazilam sie do tej osoby a z fryzury nie bylam zadowolona poniewaz mialam jedna strone krotsza a druga dluzsza. teraz chodze tylko do Pani Ani i Ewy i zycze im wielu klientow Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia37 Re: czekolada-piaseczno 26.01.09, 23:54 Pani rodzynka ,nowiusieńka i mila 6 -to pani Ania którą się tak chwali a raczej ona sama się chwali umiejętnościami których nie posiada ! Przykro mi ,że ten salon zatrudnia czarne owce ze wsi .... ! Odpowiedz Link Zgłoś
nowiusienka Re: czekolada-piaseczno 02.02.09, 13:50 przykro mi bardzo ale ja nie podaje sie za nikogo jesli ktos chce wiedziec to mam na imie Mariola i moge dodac ze pochodze z rodzinnych stron pani Ani a konkretnie z Sierpca i to nie jest wies a miasto a Pani Ania naprawde robi fajne fryzurki i jestem z niej zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: czekolada-piaseczno 02.02.09, 14:21 ...że pani Ani sie jeszcze chce...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
farahh Re: czekolada-piaseczno 04.02.09, 21:36 czytam watek i stwierdzam: nowiusienka, rodzynka, mila 6, a nawet karolina_i_maciej czy cos takiego to ta sama osoba. Stylistyka, brak srodkow interpunkcji, slowem: slowotok :) gorzka ta czekolada... Odpowiedz Link Zgłoś
nowiusienka Re: czekolada-piaseczno 05.02.09, 16:17 a kto tutaj dba o intrepunkcje? NIKT! ja mam zalozone swoje konto ze zdjeciem wiec ciezko byloby mi zmieniac twarz w tak krotkim czasie nawet operacje plastyczne nie wchodza w gre a z tego co widze to nie tylko ja mam wstawiona fotke w profilu. nalezy sie tylko zalogowac i sprawdzic kim jest dana osoba tak wiec dla ludzi bardziej rozgarnietych nie jest to problemem. przykro ze takie pustaki pisza cos takiego oceniajac inne osoby nie wiedzac z kim tak naprawde maja do czynienia. Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: czekolada-piaseczno 05.02.09, 16:33 nowiusienka napisała: > a kto tutaj dba o intrepunkcje? NIKT! Och! jak ja nie lubię takiego generalizowania. Wszyscy, nikt, zawsze, nigdy - zbyt często bywają nadużywane. Ja tam z interpunkcją chadzam w parze ;)Zatem oprócz nikogo, znajdzie się jeszcze ktoś ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: czekolada-piaseczno 05.02.09, 16:33 A tam, nie mozna, niektórzy panowie potrafia zmienić twarz w kilka sekund :D hyhyhy a ja tam jestem nierozgarnieta i czekam az sie odezwie krowa milka z zakładu czekolada o! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
blanka_mmm Re: czekolada-piaseczno 05.02.09, 18:00 ja pierdziule ale denne teksty tu leca :/ skonczcie takie pisanie bo to tylko swiadczy o Was. czy to jest warte takiego zachodu? osmieszyc sie mozna bardzo szybko... ja nie mam nic do tego salonu jest ok i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: czekolada-piaseczno 05.02.09, 18:06 blanka_mmm napisała: > ja pierdziule ale denne teksty tu leca :/ skonczcie takie pisanie bo > to tylko swiadczy o Was. czy to jest warte takiego zachodu? > osmieszyc sie mozna bardzo szybko... ja nie mam nic do tego salonu > jest ok i tyle. Ale powiało rześkim wiatrem elokwencji ;))P No to teraz możemy oddychać pełną piersią ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: czekolada-piaseczno 06.02.09, 11:07 Zemfi nie używaj takich trudnych słów, bo kobieta skłonna pomyślec że jakies inwektywy w jej strone lecą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anaferg Re: czekolada-piaseczno 06.02.09, 11:59 WSZYSCY którzy wypowiedzieli się pozytywnie na temat tego salonu, na całym gazetowym forum wypowiedzieli się TYLKO W TYM TEMACIE. Ja też szukam dobrego fryzjera w Piasecznie, ale do Czeko zraził mnie już pierwszy post... o BRUDZIE I SYFIE. Poza tym autoreklama jest TRAGICZNA. Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: czekolada-piaseczno 06.02.09, 16:13 teqilaa napisała: > Zemfi nie używaj takich trudnych słów, bo kobieta skłonna pomyślec > że jakies inwektywy w jej strone lecą ;) Tekla! Ty też spróbuj się ograniczyć z trudnym słownictwem - wszak nie każdy wie, co to zaklęcie te inwektywy ;)PP I jeszcze po słownikach będą musieli latać ;)PP Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: czekolada-piaseczno 08.02.09, 00:23 niektórzy bo powiedzieli że już bardziej ograniczona być nie mogiem...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
bk225 Re: czekolada-piaseczno 05.03.09, 14:12 Korzystalem z moja dziewczyna i oboje jestesmy zadowoleni, fryzjerka z czarnymi wlosami jest mila i to mi wystarcza :) moja dziewczyna ma wieksze wymagania jesli chodzi o wlosy, ale tez ja chwali. Druga fryzjerka raz nie chciala mnie obciac, bo powiedziala ze mezczyzn nie obcina (he?), ale z tego co wiem juz tam nie pracuje. Smieszne troche te zaciekle posty antyczekoladowe, skoro wydaje wam sie ze wszyscy, ktorzy wypowiadaja sie w pozytywach to pracownice salonu, to wy jestescie w takim razie pracownicami salonow konkurencyjnych :P BTW po co sie tak gryziecie, ochloncie troche :) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: czekolada-piaseczno 05.03.09, 14:33 rozszyfrowałeś!!! strzyge barany ;)))) ps.nic nie poradzimy na to że niektórzy maja spory deficyt poczucia humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
bk225 Re: czekolada-piaseczno 05.03.09, 14:37 nieladnie tak mowic na swoich klientow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: czekolada-piaseczno 05.03.09, 15:38 oj tam, dla nich zawsze wszystko jest beeeeee ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niejestessam Re: czekolada-piaseczno 11.03.09, 19:27 Jesli ktos jest normalnym człowiekiem z kulturą to i ludzie wokół niego sa ok. Mysle ze podejscie klienta do fryzjera również jest bardzo ważne jesli idziemy z założeniem ze bedzie źle lub w fatalnym humorze chcąc się wyżyć na kims, nawet jeśli będzie dobrze wykonana usługa takiej osobie nie będzie się podobalo. Jeśli chodzi o ludzi którzy swoją kulturą osobistą obrażają innych lub czepiają sią czegoś co oni sami widzą, powinni być rownież potraktowani w odpowiedni sposób. Ludzie bądźcie normalni i zastanówcie sie nad sobą oraz swoim zachowaniem jak i podejściem do innych ludzi. To nasze nastawienie świadczy jak bedzie wyglądał efekt naszego wizerunku. Takie zachowanie działa w obie strony i niestety ale to sie sprawdza w życiu codziennym. Trzymam kciuki za takich ludzi aby sie opanowaly. Odpowiedz Link Zgłoś
rob2103 Re: czekolada-piaseczno 11.03.09, 22:25 Dzisiaj poszedłem pierwszy raz, z dobrym nastawieniem... i niestety zawiodłem się. Pani w czarnych włosach mocno śpieszyła się i po upływie 15 min. spytała czy nałożyć żel, czy nie? Zdziwiło mnie to całkiem, bo na głowie miałem całkiem sporo porobionych zębów. Pokazałem, żeby może w jednym miejscu poprawiła, zgodziła się. Potem w innym... i nadal widziałem zęby. Po niespełna paru minutach stwierdziła, że nie będzie ścinać po kilka włosków i ma następnych klientów.. i nie chce za strzyżenie pieniędzy. Kulturalnie zapłaciłem i powiedziałem, że ostatni raz jestem jej klientem. Skoro Pani fryzjerka obcina na akord a nie na jakość, to nie jest to salon dla mnie. Uważam, że skoro nie wyrabia się z dokładnym obstrzyżeniem w ustalonym przez nią harmonogramie, to albo powinna przyjmować mniej klientów, tak aby na jednego przeznaczyć ok 0.5h, albo niech właściciel salonu zatrudni jeszcze jedną fryzjerkę. Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: czekolada-piaseczno 11.03.09, 23:01 jESOOO to co piszecie jest masakrycznie CHORE. Teqilko ja Cię ostrzygę osobiście. Nie zadawaj sie! Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: czekolada-piaseczno 12.03.09, 09:32 jak z myciem goleniem i modelowaniem, jestem Twoja ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kolciag Re: czekolada-piaseczno 12.03.09, 10:51 ale masakra zrobiła się z tego wątku :) wszystko zależy od oczekiwań klienta, od gustu... s o gustach się przecież nie dyskutuje, więc oczywiste że jedni będą zachwyceni inni nie :] a to że osoby pracujące w tym salonie nie są zbyt miłe to już inna sprawa, ja często jak szłam do fryzjera to żeby poprawić sobie humor i zawsze się to sprawdzało... z wyjątkiem właśnie czekolady, pierwszy salon z którego wyszłam wściekła :/ i to 2 razy także ja już na pewno więcej się tam nie pojawię, ale jak komuś pasuje ten salon to jak najbardziej, czemu miałby nie korzystać :] Odpowiedz Link Zgłoś
kaczoreq1 Re: czekolada-piaseczno 29.03.09, 17:22 Dziewczyny(2 fryzjerki oraz kosmetyczka) z salonu fryzjerskiego 'Hanna' ze Strusiej zapraszają od 4 kwietnia do salonu Czekolada na ulicy Pelikanów 4a. Zapraszamy naszych dotychczasowych klientów i czekamy na nowych :) Odpowiedz Link Zgłoś
dona-ta Re: czekolada-piaseczno 22.04.09, 21:41 ja manicure oraz inne zabiegi na dlonie, stopyi twarz wykonuje w salonie tocco del fiore na ul.powst w-wy 11 b fachowa obsluga jakosc usług wysoka a ceny bardzo niskie ja za manicure place 20-30 zl z malowaniem i zdobieniem a pedicure 40-60zl tel. 607 116 817 lub 22 737 04 23 najnowsze promocje zawsze sprawdzam na stronce internetowej www.toccodelfiore.onet.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś