seba1232 21.12.06, 21:32 jesli nikt niezna dobrego dentyste,to moze odwrotnie.jakiego dentyste[dentystke] nie polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
serene85 Re: zly dentysta 08.02.07, 11:49 Ja znam rewelacyjną dentystkę, miła i baardzo sympatyczna, na osiedlu Unitów Podlaskich 6/10.Naprawdę polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
katela Re: zly dentysta 14.02.07, 19:25 Pani Ewa Tyszko jest bardzo miłą osobą i niezłą dentystką, chociaż trudno nzwać ją artystką. Kiedyś leczyłam u niej zęby, ale do szału doprowadzało mnie wielogodzinne czekanie pod gabinetem. Ostatnio byłam u dentystki przyjmującej na Międzyrzeckiej i byłam bardzo zadowolona, ale zapomnialam jej nazwiska. Podobno niezła jest też p.Ziomek, przyjmująca vis a vis tej mojej. Odpowiedz Link Zgłoś
saruniaa Re: zly dentysta 18.03.07, 19:38 polecam dr Anne Ziomek: profesjonalizm i kultura. Odpowiedz Link Zgłoś
aumanka Re: zly dentysta 26.03.07, 16:37 Polecam pania Wójtowicz. Przyjmuje naprzeciwko komendy (koło ciuchlandu:),zapomniałam jaka to ulica. Dwa razy w tygodniu, w poniedziałek i czwartek. Przyjeżdża teraz z Warszawy ale pochodzi z Łukowa. Bardzo sobie chwalę. znieczula:) Odpowiedz Link Zgłoś
seba1232 Re: zly dentysta 29.03.07, 15:04 Może i niezła ale ceny też warszawskie Odpowiedz Link Zgłoś
jozekzbagna Re: zly dentysta 23.03.08, 20:02 Ja radze unikac pani Wójtowicz, ponieważ przy leczeniu kanałowym zapomina wyjać kawałka metalu, którym czyści sie kanał, a przy tym ceny jak na Łuków i wyposażenie gabinetu są dość wysokie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tass822 Re: zly dentysta 31.03.08, 15:57 ja odradzam dr ziomek! zęba mi popsuła!!! a zdecydowanie polecam dr Kubiak :) świetna kobieta, bardzo miła, przede wszystkim zna się na rzeczy a i ceny też są u niej przystępne :) Odpowiedz Link Zgłoś