Gość: gość IP: 213.155.167.* 27.09.03, 21:57 byłem, widziałem i mogę stwierdzić że powiat Police jest tak nudny i pusty jak to forum brak w nim ludzi chętnych życia tylko same mruki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sheki Re: powiat Police jak to forum 02.12.03, 15:32 To forum,drogi gościu dopiero raczkuje.Mam nadzieję na jego rozkwit. Twoje zdanie na temat powiatu jest ,delikatnie pisząc,przesadzone.Mamy powiat silny,stabilny w przeciwieństwie do innych naszych sąsiadów.Najlepiej widać to na granicy powiatu polickiego i Szczecina.Obejrzyj i wtedy oceń. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
wooland Re: powiat Police jak to forum 28.02.04, 21:02 "Powiat silny, stabilny.." czyżbyśmy mieszkali w dwóch różnych powiatach? Ani on silny ani stabilny. Przede wszystkim biedny i źle skomunikowany, o stabilnosci nie ma mowy, wciąż się żrą polickie władze powiatowe, lokalna prasa sugeruje zmianę starosty, więc nie ma aż tak różowo. Odpowiedz Link Zgłoś
deeem Re: powiat Police jak to forum 29.02.04, 16:18 Co do tej siły, to prawda że różnie z nią bywa, a co do stabilności to przykład idzie z GÓRY ! .................................................. różowo jest tylko w HARLEKINACH Odpowiedz Link Zgłoś
wooland Re: powiat Police jak to forum 29.02.04, 21:15 Dopóki nasi notable będą patrzeć w "górę" zamiast pod nogi to zawsze będzie słabo i biednie. Odpowiedz Link Zgłoś