Gość: jazzak IP: *.mst.gov.pl 04.03.02, 15:07 czyli zagajenie muzyczne na forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
manus Re: Trafo, Siekiera, DHM... 05.03.02, 02:03 Trafo i Siekiera to ten sam zespol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: Trafo, Siekiera, DHM... IP: *.mst.gov.pl 05.03.02, 08:29 manus napisał(a): > Trafo i Siekiera to ten sam zespol. quasi ten sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: Trafo, Siekiera, DHM... IP: *.pl 06.03.02, 14:16 Siekiera to moja generacja. Miałem w klasie kolesia, który codziennie dokładnie wiedział, co robi jego ukochana kapela... Ech, to byli fani ! Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
manus Re: Trafo, Siekiera, DHM... 08.03.02, 19:59 Gość portalu: Jank napisał(a): > Siekiera to moja generacja. > Miałem w klasie kolesia, który codziennie dokładnie wiedział, co robi jego > ukochana kapela... Ech, to byli fani ! > Pozdrowienia Trafo-Siekiera to rowniez i moja generacja. Bylem na ich pierwszym wystepie w klubie "Mozaika" (byl kiedys taki klub z boku restauracji Bristol) w grudniu 1983r Odpowiedz Link Zgłoś
manus Re: Trafo, Siekiera, DHM... 12.03.02, 07:49 Polecam ciekawa strone o Siekierze: www.terra.art.pl/dadmusic/siekiera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: Trafo, Siekiera, DHM... IP: *.pl 12.03.02, 12:37 No świetna strona, wielkie dzięki ! Łza się w oku kręci, przy okazji dowiedziałem się że Lolo to Lolo ;o))) A juz jakoś zupełnie nie pamiętałem że jeden z tych gości zginął w 1992 r. "Pod Dębami" ?? Kuchnię tam mieli taką sobie, ale tu chyba chodziło o coś bardziej zabójczego... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
manus Re: Trafo, Siekiera, DHM... 13.03.02, 07:10 Gość portalu: Jank napisał(a): > No świetna strona, wielkie dzięki ! > Łza się w oku kręci, przy okazji dowiedziałem się że Lolo to Lolo ;o))) > A juz jakoś zupełnie nie pamiętałem że jeden z tych gości zginął w 1992 > r. "Pod Dębami" ?? Kuchnię tam mieli taką sobie, ale tu chyba chodziło o coś > bardziej zabójczego... > Pozdrawiam. Zginal od noza. Podobno przez pomylke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: Trafo, Siekiera, DHM... IP: *.pl 13.03.02, 15:48 A czy ktoś pamięta inne puławskie kapele-efemerydy ? Były takie o niezwykłych nazwach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: Trafo, Siekiera, DHM... IP: *.mst.gov.pl 18.03.02, 09:02 Zakupiłem i przetrawiłem płytkę (nową) Lecha Janerki pt. Fiu fiu... . Jak na moje ucho to rewelacja. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
manus Re: Trafo, Siekiera, DHM... 18.03.02, 09:09 A ja dzisiaj sluchalem "Kind of Blue" Milesa Davisa. Piekna muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: Trafo, Siekiera, DHM... IP: *.mst.gov.pl 18.03.02, 09:43 manus napisał(a): > A ja dzisiaj sluchalem "Kind of Blue" Milesa Davisa. Piekna muzyka. Fakt piękna. Na dokładkę po Janerce zakupiłem voo voo płtyta - i też muzyczka miła dla ucha mego. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenin Re: Trafo, Siekiera, DHM... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.02, 22:39 M.in. Oppeheimer, Przejebane, The Cry, The Wio... Było tego od groma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: Trafo, Siekiera, DHM... IP: *.mst.gov.pl 19.03.02, 08:33 A pamiętacie koncerty w amfiteatrze w lasku komunalnym - zwłaszcza te punkowe? Pamiętam że ktoś nagrywał je na video. Kto to był? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenin Re: Trafo, Siekiera, DHM... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.02, 22:37 manus napisał(a): > Polecam ciekawa strone o Siekierze: > <a href="http://www.terra.art.pl/dadmusic/siekiera"target="_blank">www.terra.ar > t.pl/dadmusic/siekiera</a> > adres trochę inny: www.dada.terra.pl/siekiera/index.html jest też "obok" strona DHM : www.dada.terra.pl/dhm/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenin Re: Trafo, Siekiera, DHM... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.02, 22:40 manus napisał(a): > Polecam ciekawa strone o Siekierze: > <a href="http://www.terra.art.pl/dadmusic/siekiera"target="_blank">www.terra.ar > t.pl/dadmusic/siekiera</a> > adres trochę inny: www.dada.terra.pl/siekiera/index.html jest też "obok" strona DHM : www.dada.terra.pl/dhm/index.html Odpowiedz Link Zgłoś