omgojp 08.07.25, 12:35 1. Facet ją aż do bólu miłuje, lecz ona go w pomnik nie całuje... 2. Dodaj "e" a będziesz wyżej, niż ten pod papugami 3. Wziął siekierę- na cholerę. Miał przy tym szlachetne zamiary... lecz zginął nie tylko babus kaprawy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omgojp Re: Zagadki literackie ;) 08.07.25, 13:41 4. Patrzy do wody: to NIE SĄ KŁODY! Od zmysłów odszedł od tego odkrycia. I żonę stracił- i sam nie ma życia... Odpowiedz Link
omgojp Re: Zagadki literackie ;) 08.07.25, 14:42 5. ABC- inteligent, warszawski cwaniak i dziewczyna Spotyka ich przypadkiem (?) wciaz Tak straszna przygoda sie zaczyna... Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Zagadki literackie ;) 08.07.25, 17:47 omgojp napisał(a): > 3. Wziął siekierę- na cholerę. Miał przy tym szlachetne zamiary... lecz zginął > nie tylko babus kaprawy Zbrodnia i kara. Odpowiedz Link
omgojp Re: Zagadki literackie ;) 08.07.25, 19:08 Zbrodnia Ikara bylo to, ze chcial nad poziomy wylatywac. No ale pierwsze 3 zagadki sa dla dzieci, lektury Mozesz od razu do 4 i 5 przejsc Odpowiedz Link
omgojp Re: Zagadki literackie ;) 09.07.25, 08:05 6. Tak jego talent wielbila... ze az go okulawila! 7. Zajadala smutki- a to zjadalo jej rodzine. W ekranizacji DiCaprio byl jej synem Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Zagadki literackie ;) 09.07.25, 12:20 omgojp napisał(a): > 7. Zajadala smutki- a to zjadalo jej rodzine. W ekranizacji DiCaprio byl jej sy > nem Nie czytałem, nie oglądałem, wyguglałem. Co gryzie Gilberta Grape'a. Odpowiedz Link
omgojp Re: Zagadki literackie ;) 09.07.25, 14:56 wybitniemondry napisał: > Nie czytałem, nie oglądałem, wyguglałem. > Co gryzie Gilberta Grape'a. Nie przestrzegasz regul gry, bedzie kara. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Zagadki literackie ;) 09.07.25, 13:31 omgojp napisał(a): > 6. Tak jego talent wielbila... > ze az go okulawila! Karino (koń kuleje!). Odpowiedz Link
omgojp Re: Zagadki literackie ;) 09.07.25, 14:55 wybitniemondry napisał: > omgojp napisał(a): > > 6. Tak jego talent wielbila... > > ze az go okulawila! > > > Karino (koń kuleje!). NIE Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: Zagadki literackie ;) 11.07.25, 20:39 8. Ci którzy pierścionek ten mieli, to wcale się nie starzeli 9. Najpierw kochała myśliwego, lecz wymieniła na piekarza jego. Dlaczego? bo był w Peeta'e chłopak Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: Zagadki literackie ;) 13.07.25, 16:18 10. Wchodzący w szkodę rolnikowi 11. Januszek i Musierowicz Odpowiedz Link
gyatt Re: Zagadki literackie ;) 07.08.25, 09:40 12. Pający (i nie są to kątnicy) Nie wiem, na chuj ja te zagadki wymmyslam, skoro nikt nie zgaduje. Jakies kurwa zboczenie zawodowe chyba Milego dnia, porabane ludki forumowe ;* Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Zagadki literackie ;) 07.08.25, 09:46 gyatt napisał(a): > Nie wiem, na chuj ja te zagadki wymmyslam, skoro nikt nie zgaduje. Jakies kurwa > zboczenie zawodowe chyba Aż bym zapytał o zawód ale nie śmię. Odpowiedz Link
gyatt Re: Zagadki literackie ;) 07.08.25, 11:28 wybitniemondry napisał: > Aż bym zapytał o zawód ale nie śmię. Zawod- milosny. Bo januszek nie śmie... ... Wez ty mnie slonce zbanuj, bo TO sie znowu zaczyna miedzy nami dziac Ja nie chce!!! Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Zagadki literackie ;) 07.08.25, 11:40 Noweś! Przecież to są fajne ćwiczenia "wymowy i wymowności" Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Zagadki literackie ;) 07.08.25, 11:42 gyatt napisał(a): > Wez ty mnie slonce zbanuj, bo TO sie znowu zaczyna miedzy nami dziac To film czy ksiażka? Odpowiedz Link