jazzak 31.01.05, 20:17 forum. Szkoda! ps Jank czy tu lukasz czasami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jazzak Re: Jednak zdechło... 01.02.05, 21:50 a jak bywało w owym czasie namiętnie. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzak Re: Jednak zdechło... 03.02.05, 20:03 Może jakaś prowokacja? Kurde jednak zdechło. Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Jednak zdechło... 03.02.05, 23:54 ktoś jest na liscie IPN?? "ja" jestem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jazzak Re: Jednak zdechło... 05.02.05, 12:24 Fajnie być na liście - podobno będa płacić ;) mnie brak nawet nazwiska ;( Odpowiedz Link Zgłoś
arek.bial1 Re: Jednak zdechło... 05.02.05, 20:44 Zawsze byłeś podejrzany - hahaha. Wreszcie mam komputer w domu - to sobie mogę trochę popisać Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Jednak zdechło... 05.02.05, 23:22 ty lepiej sprawdz czy ciebie nie ma cfaniaku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jazzak Re: Jednak zdechło... 06.02.05, 15:29 Z mojej analizy wynika że wasze kwity są u tow. gen. Kiszczaka - czyli bezpiecznie można pracować ;) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
agat1 Re: respirator jednka musi działać n/t 08.07.05, 20:54 raz, dwa, trzy, cztery , pięć... oddech Ale po tylu latach, czy to się moze udać ? A ja się wreszcie podłączyłąm promocyjnie, że nie napiszę gdzie i sobie teraz przeglądam Odpowiedz Link Zgłoś
arek.bial1 Re: do kriokomory forum trzeba dać (n/t) 12.02.05, 17:33 Chyba po prostu nie możemy rozmawiać o typowych puławskich tematach - bo z tego co widzę żaden z forumowiczów już w Puławach nie mieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzak Ale może tak... 12.02.05, 18:58 ...wizja przyszłości miasta. 1. Co będzie jak powstanie obwodnica miasta?(zyski i straty) Odpowiedz Link Zgłoś
arek.bial1 Re: Ale może tak... 12.02.05, 23:25 Chyba żadna obwodnica nie powstanie bo przecież jest tylko jeden most przez Wisłę a drogi do niego inaczej niż przez miasto chyba nie poprowadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Ale może tak... 12.02.05, 23:49 a drugiego mostu nie będzie zdaje sie ze lata swietlne temu koncept był oparty na wizji drugiego mostu gdzieś na wysokości Włostowic Odpowiedz Link Zgłoś
jazzak Re: Ale może tak... 13.02.05, 11:16 Oj Panowie więcej optymizmu. Rozmawiałem swego czasu z szefem GDDKiA i sprawa rusza lada rok. Most będzie usadowiony na Pn. od miasta, przed W. Profecka. Inwestycja ma być zamknięta do max. II kw. 2008 r. pzdr. No a co w temacie (zyski straty) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Ale może tak... 13.02.05, 23:44 eee, tam autostrada z Krakowa do Tarnowa miała być do 2006 teraz sie mówi o 2020 langzam, langzam no ale co do ad remu: zysk: kiedy będe jechał do Nąłęczowa to mniej TIR-ów będzie mi przeszkadzało jechac przez miasto ;) strata: zdaje sie ze trzeba by sporo hektarów lasu wykarczować katastrofa :( podobny debilizm popełnili decydenci, kiedy w środku lasu kazali wybudowac ZA Odpowiedz Link Zgłoś
jazzak Z&P 14.02.05, 20:12 m.in napisał: > eee, tam > autostrada z Krakowa do Tarnowa miała być do 2006 > teraz sie mówi o 2020 Będzie szybciej kolega przekona się ;) > zysk: kiedy będe jechał do Nąłęczowa to mniej TIR-ów będzie mi przeszkadzało > jechac przez miasto ;) taaaa > strata: zdaje sie ze trzeba by sporo hektarów lasu wykarczować > katastrofa :( i tu kolega ma częściową rację, wycinane będą roślinki wszelakie tylko w obrębie obecnego pasa drogowego co w znacznym stopniu uchroni florę i faunę na terenach przyzakładowych. > podobny debilizm popełnili decydenci, kiedy w środku lasu kazali wybudowac ZA i pomyśleć że ZA idą na giełdę - "prawdopodobnie" OPTYMISTA ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Z&P 14.02.05, 22:30 tylko w obrębie obecnego pasa drogowego co w znacznym stopniu uchroni florę i faunę na terenach przyzakładowych. zaraz zaraz: most - jak rozumiem ma być częścią większej całości czyli obwodnicy na logikę zarówno obwodnicy Puław jak i Góry Puławskiej i tu budza się wątpliwości: 1. w G. Puławskiej (część północna) trzeba sie przeryć przez pola (proste) i domy (mniej proste) 2. w Puławach potrzebujemy chyba obwodnicy nie do samych ZA ale "gdzieś dalej" czyli to trasy Lublin - Warszawa; a to będzie gdzieś z 10 kilosów drzewostanu a co do realizmu - prezes GDDKiA poleci kole października (max listopada) ;) aha oczywiscie tak czy inaczej jestem za: na ruchu tranzytowym zarabiają co najwyżej agencje masażu, więc pozbycie się w miarę mozliwości części cięzarówek to jakby nie patrzec plusik Odpowiedz Link Zgłoś
jazzak polemika drogowa 15.02.05, 21:33 m.in napisał: > zaraz zaraz: most - jak rozumiem ma być częścią większej całości czyli obwodnic > y > na logikę zarówno obwodnicy Puław jak i Góry Puławskiej > i tu budza się wątpliwości: > 1. w G. Puławskiej (część północna) trzeba sie przeryć przez pola (proste) i > domy (mniej proste) brutalne ale prawdziwe > 2. w Puławach potrzebujemy chyba obwodnicy nie do samych ZA ale "gdzieś dalej" > czyli to trasy Lublin - Warszawa; a to będzie gdzieś z 10 kilosów drzewostanu no raczej nie, droga będzie przebiegać z W.Profeckiej do ZA i dalej Młynki i tu klops totalny wąskie gardło przez Konskowolę i dalej do Kurowa. > a co do realizmu - prezes GDDKiA poleci kole października (max listopada) ;) TKM od pewnego czasu omija GDDKiA no ale życie płata figle. > aha oczywiscie tak czy inaczej jestem za: na ruchu tranzytowym zarabiają co > najwyżej agencje masażu, więc pozbycie się w miarę mozliwości części cięzarówek > > to jakby nie patrzec plusik Tak. Odpowiedz Link Zgłoś
fala69 Re: Jednak zdechło... 15.02.05, 23:41 są jeszcze fora na puławy.online i czart.pulawy.pl - całkie nieźle się trzymają. Może nie każdy lubi Gazetę? A może wystarczy jakiś ciekawy temacik zeby ożywić towarzystwo Odpowiedz Link Zgłoś