amelk_a 03.12.06, 09:23 poszukuje fotografa. slubw lipcu. nie mam pojecia gdzie szukac. pomocy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniqa1 bardzo dobry fotograf 03.12.06, 09:52 jest na piaskowej na przeciwko piekarni u poznanskiej .wszyscy znajomi ktorzy tam mieli zdjecia sa zadowoleni i zdjecia naprawde piekne natomiast ja robilam na pilsudskiego i mam okronne zdjecia lipa ze az szkoda gadac a pozatym pytalam sie pani w tym zakladzie czy mozna zrobic czarno-biale i odpowiedziala ze oczywiscie tak,a jak przyszlo co dz czego to sie okazalo ze tam czarno-b.... nie robia . Odpowiedz Link Zgłoś
robiza78 Re: bardzo dobry fotograf 04.12.06, 17:14 polecam fotografa na przeciwko lodow Hinszczynskiego ( wchodzi sie po schodkach) , robia przesliczne zdjecia a szczegolnie w plenerze sama mialam robione w zamku Czartoryskich i sa przesliczne i robia dodatkowo przesliczny album pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: bardzo dobry fotograf 08.01.07, 23:28 robiza78 napisała: (...) szczegolnie w plenerze sama mialam robione w zamku Czartoryskich a gdzie jest zamek Czartoryskich? ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
agat1 Re: bardzo dobry fotograf 09.01.07, 15:23 m.in napisał: > robiza78 napisała: > (...) szczegolnie w plenerze sama mialam robione w zamku Czartoryskich > > > a gdzie jest zamek Czartoryskich? ... jako miłośnik zamków, pewnie byś chętnie zwiedził, jak mniemam ? > ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
jazzak Re: bardzo dobry fotograf 09.01.07, 22:53 ...fosa jest to i pewnie warowny on... :) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiastr Re: fotograf 04.01.07, 13:03 Super fotograf!!!!Był na moim weselu!!tel 601-701-582 Odpowiedz Link Zgłoś
fotoziutek Re: fotograf 13.02.07, 15:00 Mogę polecić swoje usługi w zakresie fotografii ślubnej. Zapraszam na strony do zapoznania się ze zdjęciami i ofertą, a potem zapraszam na spotkanie lub kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś