Gość: pst IP: *.stacje.agora.pl 15.05.03, 16:05 data warsztatów jazzowych????? w psj panienka milczy, a w chemiku zapewne wszystkim świetnie znane panie nie mają pojęcia! jedyną oświecona jest nieuchwytna Siedlaczkowa, ale amatora... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jazzak Re: jaka jest? 16.05.03, 08:31 Gość portalu: pst napisał(a): > data warsztatów jazzowych????? > w psj panienka milczy, a w chemiku zapewne wszystkim świetnie znane panie nie > mają pojęcia! jedyną oświecona jest nieuchwytna Siedlaczkowa, ale amatora... ...warsztaty jazzowe....nie to przegląd kinematografii czeskiej ;o) "montyphajton" jakoby :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pst Re: jaka jest? IP: *.stacje.agora.pl 16.05.03, 10:53 > ...warsztaty jazzowe....nie to przegląd kinematografii czeskiej ;o) > > "montyphajton" jakoby :( o rany, ale ja jestem skazana na wakacje w P. i chciłabym chociaż w wieczorki się nie nudzić. a urlopik trzeba zaplanować ((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: jaka jest? IP: *.acn.pl 16.05.03, 11:05 Gość portalu: pst napisał(a): > chciłabym chociaż w wieczorki się nie nudzić > Aaaaa... to trzeba było tak od razu mówić :o)) Ale jeśli organizatorem jakiegoś przedsięwzięcia jest wymieniona z nazwiska osoba, to "widzę ciemność". Całe szczęście, że do matury z polskiego poprowadziła moją klasę polonistka z prawdziwego zdarzenia... Odpowiedz Link Zgłoś