jato-znam 08.08.10, 14:24 Nie szukam męża ale kogoś z kim można fajnie pogadać i czasem wyjść choĆby do kina czy na zwykłą kawę.Mam 35 lat i jestem z okolic Wa-wy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niepolak-w-polsce pomylka, nie ten forum, kobieto 08.08.10, 15:29 GDZIE JESTES: Gazeta.pl / Forum / Szukam męża! CO PISZESZ: "Nie szukam męża" NIE TEN FORUM, WYPIERDALAJ STAD :) Odpowiedz Link
jato-znam Re: pomylka, nie ten forum, kobieto 08.08.10, 15:44 Doprawdy Twoje wypowiedzi są "imponujące"...jesteś tak żenujący ,że wypada zapłakać. Odpowiedz Link
niepolak-w-polsce Re: pomylka, nie ten forum, kobieto 08.08.10, 17:04 Fakty sa faktami. Prawda jest prawda. Z tego nie uciekniesz :) Ja odpowiadalem MERYTORYCZNIE. A ty tylko ogolne obelgi ze "żenujący". No cos, tak jest rozmowa z ludzmi ktore nie maja merytoryczne odpowiedzi :) Odpowiedz Link
jato-znam Re: pomylka, nie ten forum, kobieto 08.08.10, 17:10 Oczywiście masz prawo odpowiadać jak Ci się tylko podoba. Jeżeli "żenujący" to obelga ,no cóż... moja wypowiedź dotyczy kilku Twoich postów ,które miałam wątpliwą przyjemnosc czytać.Jak widać jesteś bardzo aktywny.Pozdr. Odpowiedz Link
pokemontazo Fajnie pogadac... 30.09.10, 01:07 Fajnie pogadac zeby poznac kogos ciekawego czy poznac kogos fajnego z kim mozna tez ciekawie pogadac? Odpowiedz Link
seth.destructor Re: A może? 01.10.10, 01:38 Znajdź sobie psiapsiólkę; mężczyźni marzą wprost o tym, by kobiety przestały gadać. Odpowiedz Link