nowamag 06.02.06, 10:25 witam, pozwoliłam sobie poprosic o interpretację mojej daty ur. 19.09.1977. jestem w tym momencie na rozstaju, muszę niebawem podjąć ważną życiową decyzję, czy może mi Pan pomóc?? pozdrawiam, nowamag Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: Prośba o interpretację - do P.JANUSZA 06.02.06, 13:17 19-9-1977 dzień urodzenia 19 - Żyjesz na wyższym poziomie wibracyjnym. Masz duży wachlarz możliwości zawodowych, ale pracę powinnaś wykonywać samodzielnie. Masz poczucie odpowiedzialności. W życiu osobistym masz być rozsądna i nie sięgać po skrajności. Rozbudowane jest w tobie pragnienie poprawienia sobie stanu posiadania. Twoja wewnętrzna siła zawsze pomaga ci podnieść się z upadku. Przymus wewnętrzny karze ci ciągle coś zmieniać. Z całej daty 7 - ROZWÓJ WEWNĘTRZNY, ZROZUMIENIE UKRYTYCH PRAWD, WTAJEMNICZENIE. Przeznaczony jesteś na doradcę lub kapłana. Nie gromadź dóbr materialnych, – kto straci w życiu materialnym, narodzi się w duchowym. Niczego nie szukać, przyjmować to, co niesie życie. Negatywne cechy wibracji 7: upierdliwość, sarkazm, ironia, znajdowanie winy u innych, próżniactwo, złośliwość, chytrość, podłość, oziębłość w stosunku do innych. Ostrzeżenie – 7–ki najczęściej popadają w nałogi. co do pracy najlepsze rezultaty osiągają pracując na własny rachunek. Nigdy nie powinny angażować się w spółki. od 28 do 56 roku życia w drugim cyklu o wibracji 1 - jest to najbardziej korzystny cykl, daje niesamowite możliwości rozwoju w każdym aspekcie życia. Otwiera się wiele nowych dróg i możliwości. Rozwija własną indywidualność i samodzielność. do ukończenia 29 roku życia w pierwszym szczycie o wibracji 1 - Duża aktywność, zmiany, chęć samodzielnego działania, umacnianie wewnętrznej indywidualności i szanowanie niezależności. Chęć wyrzeczenia się wszelkich represji. Można wiele rzeczy zaczynać i nie kończyć. twoje czarne szczyty czyli wady: 3 - to mogą być dwie skrajności – albo tendencja do gburstwa albo do gadulstwa. 5 - tendencja do próbowania wszystkiego w sferze używek i seksu. Ciągłe wzloty i upadki emocjonalne. Kręcenie się w kółko wokół własnych doświadczeń. 8 - Jest to ostrzeżenie na planie materialnym – tzw skąpy fanatyk pieniędzy. Niebezpieczeństwem dla ciebie jest dążenie do władzy za wszelką cenę, jak również lekceważenie lub zbytnie przywiązywanie się do spraw materialnych. Jesteś aktualnie w roku numerologicznym 9, w roku o tej wibracji nie powinno się podejmować ważnych, strategicznych decyzji, 9 jest dobre na kończenie wszelkich spraw a nie na zaczynanie. Bardzo często sprawy zaczęte w roku o wibracji 9 są skazane na porażkę. Rok ten kończy się 1 października i wchodzisz w rok o wibracji 1, to rok w którym otworzy się wiele nowych dróg i możliwości, napłynie fala nowej energii, która cię zapali do działania. Ten rok jak najbardziej jest dobry do zaczynaniea nowych projektów i podejmowania ważnych decyzji. Pozdrawiam Odpowiedz Link
nowamag Re: Prośba o interpretację - do P.JANUSZA 06.02.06, 15:24 bardzo, bardzo dziękuje, bardzo mi Pan pomógł, życzę wszystkiego dobrego, pozdrawiam, mag Odpowiedz Link