Dodaj do ulubionych

szukam partnera

24.06.12, 18:23
hej poznam fajnego dojrzałego mężczyznę który nie boi się problemów.Jestem samotna ale nie sama mam 32 lata i wiele już przeszłam trudno jest samemu więc jeżeli cię interesuje to napisz.Nie interesują mnie faceci którzy chcą się zabawić tylko myślą poważnie o życiu,nie wykluczam panów z dziećmi. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • tata-janusz Witaj 26.06.12, 08:40
      Witam Cię , a skąd jesteś ?

Ja z Warszawy , wychowuję syna 2-latka , możesz Nas zobaczyć klikając na mój profil "tata-janusz"

Jeżeli będziesz miała czas i ochotę odezwij się , ale na telefon lub SMS , ponieważ z internetu korzystam w kafejce internetowej co jakiś czas

Pozdrawiam i miłego dnia życzę
      Janusz
      0-791-604-822
    • kska2809 Re: szukam partnera 05.07.12, 10:23
      Witam. Problemów się nie boję i sa po to aby je rozwiązywać. Jestem z okolic Wrocławia czy to Ci odpowiada. Zabawy mnie nie intersuja tylko noramlne zycie. Mam 2 dzieci ale są z byłą żona. Mam 33 lata. krzysztof74@onet.pl
    • lobuz39pn Re: szukam partnera 29.07.12, 23:44
      hej a skąd jesteś?
    • lapen2 Re: szukam partnera 05.10.12, 20:23
      Witam czy to ogloszenie jest nadal aktualne?
      Jestem bardzo zainteresowany,pozdrawiam pa
    • lapen2 Re: szukam partnera 20.10.12, 10:33
      annulek49 napisała:

> hej poznam fajnego dojrzałego mężczyznę który nie boi się problemów.Jestem samo
      > tna ale nie sama mam 32 lata i wiele już przeszłam trudno jest samemu więc jeże
      > li cię interesuje to napisz.Nie interesują mnie faceci którzy chcą się zabawić
      > tylko myślą poważnie o życiu,nie wykluczam panów z dziećmi. Pozdrawiam
      witam mam 37 lat i szukam kobiety na cale zycie i ktora by ze mna za mieszkala a mieszkam na wyspie Reunion jak jestes zainteresowana napisz pozdrawiam
      • annulek49 Re: szukam partnera 21.10.12, 10:31
        Witam odczytałam twoją wiadomość nic pewnego nie obiecuje czy na dzień dzisiejszy mogę wszystko poświęcić tak jak ci pisałam jestem samotna ale nie sama więc muszę myśleć o wszystkim ale nie wykluczam ciebie możemy na dobry początek popisać do siebie żeby lepiej się poznać to jest mój adres anulek49 jeżeli jesteś zainteresowany to zapraszam.Nie zniechęcaj się jeżeli szybko nie odpowiem gdyż cały tydzień pracuje i jak mam czas to zaglądam do kompa.Ale postaram się odpisywać jak najczęściej pozdrawiam.
        • annulek49 Re: szukam partnera 22.10.12, 20:51
          przepraszam cię bo wczoraj żle podałam ci adres jeżeli jeszcze jesteś zainteresowany to podaje ci prawidłowy adres anulek49122@wp.pl pozdrawiam
          • lapen2 Re: szukam partnera 23.10.12, 09:35
            Witam i dziekuje za emaila a to jest moj acerek@hotmail.com zycze milego dnia i pozdrawiam
            • lapen2 Re: szukam partnera 23.10.12, 18:32
              Przepraszam ciebie ale ten e-mail jest nie wazny zapomnialem chasla i nie moge odzyskac konta jak zaloze sobie nowe konto to dam znac pozdrawiam i zycze milych i kolorowych snow pa
              • lapen2 Re: szukam partnera 24.10.12, 19:16
                Dobranoc zycze milych i kolorowych snow pozdrawiam
                • lapen2 Re: szukam partnera 24.10.12, 19:20
                  lapen2 napisał:

> Dobranoc zycze milych i kolorowych snow pozdrawiam
                  • annulek49 Re: szukam partnera 25.10.12, 17:42
                    Hej fajnie że się odezwałeś dziękuje za życzenia dobrej nocy ja też pozdrawiam i życzę przyjemnych i kolorowych snów pa
                    • lapen2 Re: szukam partnera 26.10.12, 09:53
                      annulek49 napisała:

> Hej fajnie że się odezwałeś dziękuje za życzenia dobrej nocy ja też pozdrawiam
                      > i życzę przyjemnych i kolorowych snów pa
                      Witam ciesze sie ze odpisalas a to jest moj e-mail aumarob@hotmail.com poznalem Ciebie i chcalbym utrzymywac z Toba znajomosc oczywiscie jezeli Ty tez chcesz.
                      Zamykam konto w gazecie juz nikogo nie szukam poniewaz poznalem Ciebie serdecznie pozdrawiam pa
                      • annulek49 Re: szukam partnera 26.10.12, 18:29
                        Hej wiadomość odczytałam pozdrawiam odezwę się na e-mailu pa
                      • agnieszka77954 Re: szukam partnera 05.10.13, 15:26
                        Witaj lapen2 przepraszam że pisze tutaj ale bardzo jestem ciekawa czy ułożyłeś sobie życie napisałam do ciebie e-mail ale nie dostałam odpowiedzi czy chciałbyś się poznać czy nie szukałam cie tutaj i znalazłam wcześniejsze wpisy że poszukiwałeś kobiety jeżeli jesteś zainteresowany wiesz gdzie mnie szukać masz mojego e-mail jestem bardzo zainteresowana dalszą znajomością.Pozdrawiam cieplutko życzę przyjemnego dnia odezwij się pa
                    • lapen2 Re: szukam partnera 26.10.12, 10:00
                      annulek49 napisała:

> Hej fajnie że się odezwałeś dziękuje za życzenia dobrej nocy ja też pozdrawiam
                      > i życzę przyjemnych i kolorowych snów pa
                      Hej to jeszcze raz ja poczekam jeszcze az od czytasz wiadomosc bo moze jak zamkne to wiadomoscie tez nie dostaniesz cieplutko pozdrawiam i zycze milego dnia pa
                      • annulek49 Re: szukam partnera 07.11.12, 20:56
                        Witam to ogłoszenie jest nie ważne i e-mail jest nie aktualny pozdrawiam wszystkich na forum i życze pozostałym szczęścia takiego jak ja znalazłam
                        • stasi1 Jednak niektórzy potrafią 01.01.13, 18:48
                          sobie szybko ułożyć żucie!
    • vestirama Re: szukam partnera 03.12.12, 15:27
      annulek49 napisała:

> hej poznam fajnego dojrzałego mężczyznę który nie boi się problemów.Jestem samo
      > tna ale nie sama mam 32 lata i wiele już przeszłam trudno jest samemu więc jeże
      > li cię interesuje to napisz.Nie interesują mnie faceci którzy chcą się zabawić
      > tylko myślą poważnie o życiu,nie wykluczam panów z dziećmi. Pozdrawiam
      Czesc czy masz ochote sie poznac?
    • lapen2 Re: szukam partnera 06.10.13, 06:42
      Kocham Cię kochanie moje Jestem cały czas z Tobą przy Tobie Staram się ze wszystkich sił Abyś wiedziała, jak bardzo jesteś dla mnie ważna Piękna, bardzo atrakcyjna, inteligenta i bardzo odważna Choćby się walił świat i zawodzili koledzy Wiedz, że wciąż jestem z Tobą i jesteśmy nadzy Wobec swoich uczuć, wobec tego, że jesteśmy razem Strasznie mi się tęskni za Tobą i super by było być z Tobą Cieszyć się razem z Tobą i smucić się razem z Tobą Przytulić Cię kiedy tego potrzebujesz Kiedy czasami tak bardzo źle się czujesz. Być dla Ciebie wsparciem na całe życie Wypieścić Cię tak wyśmienicie Wycałować Cię całą, wyprzytulać za wszystkie czasy Czuć, że jesteś, czuć Twój zapach, kochać się z Tobą Usłyszeć Twój prześliczny głosik! Zobaczyć Twoje prześliczne niebieskie oczy Ukochać Cię mocno i dać Ci słodkiego buziaka Abyś nie była smutna już taka Jesteś prześliczna czy tak czy tak;) Chcę żyć z Tobą na zawsze i tak. Czy jako brunetka czy jako blondynka Jesteś prześliczna i przeurocza Spodobałaś mi się bardzo cała Zasypiać razem tak bardzo mocno, wtuleni w siebie I rano budzić się razem, chronić Cię ode złego By zniknęły straszne myśli oraz sny Abyśmy byli na zawsze Ty i ja Moja Luba, moja Miła, moja Ukochana Jesteś dla mnie doskonała Codziennie tulę Cię w moim serduszku Mój Ty najpiękniejszy Kwiatuszku I dla mnie zawsze jesteś wygrana;))) Codziennie dziękuję Bogu Że mi postawił Ciebie na drodze Gdyż tak pięknego daru jak Ty Nigdy się nie spodziewałem Dla najpiękniejszej Kobiety pod słońcem . Nie poddawaj się, walcz do końca!!!Kocham Cie myszko Twoj misiaczek caluski
      • lapen2 Re: szukam partnera 06.10.13, 06:45
        Kocham Tylko ciebie Aniu pamietaj Twoj na zawsze misiaczek caluski myszko pa pa
    • lapen2 Re: szukam partnera 06.10.13, 07:27
      Kocham Cię, bo Ty mnie kochasz :*
      Kocham Cię za to, że jesteś :*
      Kocham Cię, bo Jesteś moim szczęściem :*
      Kocham Cię a nie kogoś innego :*
      Kocham Cię, bo Jesteś przyjacielem :*
      Kocham Cię, gdy Jesteś przy mnie :*
      Kocham Cię, gdy Cię nie ma :*
      Kocham Cię zawsze:*
      Kocham Cię wszędzie :*
      Kocham Cię, gdy rozmawiamy :*
      Kocham Cię, gdy na mnie patrzysz :*
      Kocham Cię, jak nikogo na świecie :*
      Kocham Cię za wszystko :*
      kocham Cię za nic :*
      kocham Cię, gdy mnie przytulasz :*
      kocham Cię, gdy się kłócimy :*
      Kocham Cię za to, że we mnie wierzysz :*
      Kocham Cię, bo Jesteś wyjątkowa :*
      Kocham Cię za to jaka Jesteś :*
      Kocham Cię, bo mnie rozumiesz :*
      Kocham Cię za twój uśmiech :*
      Kocham Cię za twoje całusy:*
      Kocham Cię za łzy :*
      Kocham Cię za radość :*
      kocham Cię za smutek :*
      Kocham Cię, gdy mi się śnisz:*
      kocham Cię za gadanie :*
      Kocham Cię, gdy mówisz, że mnie Kochasz :*
      Kocham Cię rano :*
      kocham Cię popołudniu :*
      kocham Cię wieczorem :*
      kocham Cię w nocy :*
      kocham Cię zawsze :*
      kocham Cię na zawsze :*
      Kocham Cię za wszystko i za nic :*
      Kocham Cię, bo Jesteś milutka :*
      Kocham Cię za wrażliwość :*
      Kocham Cię za wszystko co robisz :*
      kocham Cię za to, że mnie wspierasz :*
      Kocham Cię całym serduszkiem :*
      Kocham Cię, bo mogę na ciebie liczyć :*
      Kocham Cię, bo mi pomagasz :*
      Kocham Cię za Twoje słowa :*
      kocham Cię za Twoje gesty :*
      Kocham Cię po prostu :*
      Kocham Cię i nic tego nie zmieni :*
      Kocham Cię na pewno! :*
      Kocham Cię, bo Jesteś miłością mojego życia:*
      Kocham Cię, bo Jesteś dla mnie całym światem :* Kocham Cie Aniu Twoj Misiaczek
      • fajny77 Re: szukam partnera 07.10.13, 16:05
        zastanawiam się czemu taka parodie tworzysz tutaj.... skoro siebie macie, to po co wpisywać tutaj takie sprawy, wasze prywatne, dla pokazu?
        • glupota.nie.boli Idiotka szuka idioty 07.10.13, 18:05

Zalosni jestescie. Nic dziwnego, ze jestescie niezwiazani.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka