michael_praed 20.12.13, 18:32 Łatwi mężczyźni są jak łatwe pieniądze - łatwo przyjdą, łatwo pójdą. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
torado Re: Łatwi mężczyźni... 20.12.13, 20:34 michael_praed napisał: > Łatwi mężczyźni są jak łatwe pieniądze - łatwo przyjdą, łatwo pójdą. a z trudnymi trudno wytrzymać :-D :-D :-D Odpowiedz Link
katerinam Re: Łatwi mężczyźni... 22.12.13, 20:53 A jacy są przeciwieństwem - tacy 'trudni do zdobycia'? Takie księżniczki? ;) Odpowiedz Link
michael_praed Re: Łatwi mężczyźni... 28.12.13, 13:05 Trudni do zdobycia - NIE oznacza "księżniczek". KOBIETY trudne do zdobycia, to są "księżniczki". Odpowiedz Link
torado Re: Łatwi mężczyźni... 29.12.13, 10:24 michael_praed napisał: > TO SAMO dotyczy kobiet. :) jak dyskutować z facetem, który nadinterpretuje posty ? no nie da się :-D :-D :-D Odpowiedz Link
michael_praed Re: Łatwi mężczyźni... 29.12.13, 18:22 Jak dyskutować z facetką, który nadinterpretuje posty?? No nie da się :-D :-D I NAUCZ się pisać. Znaki interpunkcyjne piszemy po ostatnim w zdaniu wyrazie BEZ odstępu. Odpowiedz Link
torado Re: Łatwi mężczyźni... 02.01.14, 19:22 michael_praed napisał: > I NAUCZ się pisać. Znaki interpunkcyjne piszemy po ostatnim w zdaniu wyrazie BEZ odstępu. a może coś o szyku wyrazów w zdaniu byś wspomniał :-D :-D, bo z tego co napisałeś nic nie kumaju :-D :-D :-D Odpowiedz Link
torado Re: Łatwi mężczyźni... 02.01.14, 19:25 aaaa i gdybyś zechciał, to se prześledź swoje posty i sprawdź ile tam błędów....wiesz...znasz zapewne powiedzenie o belce i źdźbłu w oku :-D Odpowiedz Link
michael_praed Re: Łatwi mężczyźni... 03.01.14, 16:53 Znam. TYLE, że nie ja pierwszy chyba zacząłem wytykać błędy w pisowni. :) A jeśli popełniam błędy, to NIE dlatego (bynajmniej), abym nie znał zasad pisowni, lecz dlatego, że czasem piszę szybko zupełnie NIE dbając o jej poprawność. CIEKAWA taktyka: Nie ma argumentów dla poparcia swoich "racji", jeśli chodzi o SEDNO poruszanej tutaj sprawy, to zaczyna komuś błędy wytykać. :) Odpowiedz Link
michael_praed Re: Łatwi mężczyźni... 03.01.14, 16:50 Ja się nie dziwuju, że ktoś taki jak Ty nic nie kumaju. :)))) Odpowiedz Link
torado Re: Łatwi mężczyźni... 03.01.14, 18:55 michael_praed napisał: > Ja się nie dziwuju, że ktoś taki jak Ty nic nie kumaju. :)))) ojjjj chłopie, jak wytykasz błędy interpunkcyjne, to nie popełniaj ich sam, bo toż niekonsekwencja i jeszcze raz udowadniasz, że belka ci nie przeszkadza, ale potrafisz dostrzec źdźbło :-D :-D Odpowiedz Link
michael_praed Re: Łatwi mężczyźni... 03.01.14, 21:37 Och babo, te słowa powinnas skierować JAK NAJBARDZIEJ do SIEBIE. I wszyscy, którzy czytają, WIEDZĄ to. :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D Odpowiedz Link
torado Re: Łatwi mężczyźni... 04.01.14, 14:26 michael_praed napisał: > Och babo, te słowa powinnas skierować JAK NAJBARDZIEJ do SIEBIE. > I wszyscy, którzy czytają, WIEDZĄ to. > :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D ale co wiedzą? Odpowiedz Link
torado Re: Łatwi mężczyźni... 04.01.14, 14:30 no to uprzejmie proszę, abyś odpowiedział, gdzie jeszcze powinien być znak interpunkcyjny w następującym zdaniu: Ja się nie dziwuju, że ktoś taki jak Ty nic nie kumaju. :-D :-D Odpowiedz Link
michael_praed Re: Łatwi mężczyźni... 04.01.14, 17:03 Ja się nie dziwuju, że ktoś taki jak Ty, nic nie kumaju. Odpowiedz Link
torado Re: Łatwi mężczyźni... 06.01.14, 14:03 michael_praed napisał: > Ja się nie dziwuju, że ktoś taki jak Ty, nic nie kumaju. no widzisz i można ? Teraz mogę z Tobą dyskutować na poważnie :-D :-D :-D Odpowiedz Link
michael_praed Re: Łatwi mężczyźni... 04.01.14, 17:07 To, że do SIEBIE swoje powyższe słowa powinnaś skierować. Odpowiedz Link
michael_praed Re: Mendrzec hiński się odezwał 29.12.13, 18:23 I tak mi bliżej do mędrca chińskiego, aniżeli Tobie. :) Odpowiedz Link
michael_praed Re: Mendrzec hiński się odezwał 29.12.13, 18:24 Jakże "rzeczowych" argumentów użyłaś... :)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
maitresse.d.un.francais Re: Mendrzec hiński się odezwał 31.12.13, 18:28 michael_praed napisał: > Jakże "rzeczowych" argumentów użyłaś... :)))))))))))))))))))))))))) Podobnie jak ty. Odpowiedz Link
michael_praed Re: Mendrzec hiński się odezwał 03.01.14, 16:38 A właśnie NIE. :) PRZECIWNIE niż ja. Ja używam BARDZO RZECZOWYCH argumentów, czego Ty w ogóle NIE POTRAFISZ. :) A ocenę pozostawiam zacnej Publice. Odpowiedz Link
fajny77 Re: Mendrzec hiński się odezwał 01.01.14, 12:31 michael.... nasuwa mi się tylko jedna myśl w Twoja stronę...... kozak w necie, dupaaaa w świecie..... poczytaj siebie 40-letni prawiczku..... Odpowiedz Link
michael_praed Re: Mendrzec hiński się odezwał 03.01.14, 16:40 Te słowa odnoszą się jak NAJBARDZIEJ DO CIEBIE, chamski owsie. Poczytaj samego siebie, ty DUPO w świecie, WIEŚNIAKU i DZIECIAKU. :) Odpowiedz Link
torado Re: Mendrzec hiński się odezwał 03.01.14, 18:57 michael_praed napisał: > Te słowa odnoszą się jak NAJBARDZIEJ DO CIEBIE, chamski owsie. > Poczytaj samego siebie, ty DUPO w świecie, WIEŚNIAKU i DZIECIAKU. > :) a o projekcji słyszał? tej z psychologii :-D :-D :-D Odpowiedz Link
michael_praed Re: Mendrzec hiński się odezwał 03.01.14, 21:38 Słyszał. :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D Odpowiedz Link
torado Re: Mendrzec hiński się odezwał 04.01.14, 14:27 michael_praed napisał: > Słyszał. > > :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D to zapewne wiesz, jak to u ciebie działa ;-) :-D Odpowiedz Link
michael_praed Re: Mendrzec hiński się odezwał 04.01.14, 17:05 Raczej ty wiesz, jak u ciebie. ;-) :-D :-D Odpowiedz Link
torado Re: Mendrzec hiński się odezwał 06.01.14, 14:02 michael_praed napisał: > Raczej ty wiesz, jak u ciebie. ;-) :-D :-D no jasne. Możesz poczytać moje posty ;-) Odpowiedz Link