Dodaj do ulubionych

Szukam kandydatki na żonę

16.01.14, 14:59
Witam,

Szukam partnerki, kandydatki na żonę.
Szukam kobiety uczciwej, uczuciowej, wiernej.
Ja jestem brunetem , piwne oczy brunet, kawaler, bez dzieci. Jestem finansowo niezależny.

Odległość mi nie przeszkasza. Jestem w stanie dojechać do ciebie.

Jeśli jesteś samotna, nie masz do kogo się przytulić czy odezwać a chciałabyś to zmienić napisz, nie masz nic do stracenia.

Bardzo lubię dzieci wiec jeśli masz jakieś w niczym mi to nie będzie przeszkadzało.

Mój mail: facetstad@gazeta.pl

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • facetstad Re: Szukam kandydatki na żonę 07.03.14, 17:58
      nadal szukam:)

Piszcie smialo, dajmy sobie szanse
      • uneevidence Re: Szukam kandydatki na żonę 09.03.14, 03:34
        Myslisz ze milosc tak szybko przychodzi?trzeba sie troche napracowac w poszukiwaniach.Troche to przykre z jednej strony ze w dzisiejszych czasach,gdy czlowiek ma ogromne mozliwosci rozwoju osobistego jest zarazem tak samotny,a e poszukiwaniach drugiej polowki pomaga mu internet,gdzie kazdy moze odstawic teatrzyk,wcielic sie w kogos innego,zrecznie manipulujac glodnym uczucia czlowiekiem.Zycze rozwagi i szczescia w poszukiwaniu polowki.Ja swoja nadzieje gdzies tam po drodze zgubilam.
    • niezapominajka2014 Re: Szukam kandydatki na żonę 12.03.14, 14:06
      Witam.Nazywam się Renia.Chętnie pana poznam.Bardzo proszę o email renatab1975@wp.pl.
      Będę czekała.
      • facetstad Re: Szukam kandydatki na żonę 12.03.14, 15:48
        Witaj,
        napisalem do Ciebie :)
    • glizda1977 Re: Szukam kandydatki na żonę 15.04.14, 23:23
      Czy kobieta z małym dzieckiem i problemami finansowymi (pozostałość po dwóch związkach ) ma szanse na to, że znajdzie kogoś kto to zaakceptuje??? Pozdrawiam!
      • oba.ma.jadra Akceptacja 18.04.14, 09:16
        glizda1977 napisała:

"Czy kobieta z małym dzieckiem i problemami finansowymi (pozostałość po dwóch
        związkach ) ma szanse na to, że znajdzie kogoś kto to zaakceptuje?"

Oczywiscie. Pod warunkiem, ze zmieni swoj nick.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka