samotny-bardzo 25.03.14, 11:48 Chcesz popisać?? Wymienić poglądy?? Potrzebujesz kogoś kto Cię wysłucha, pocieszy, podpowie coś. Napisz do mnie. Co będzie dalej ... czas pokaże:) Pozdrawiam i miłego dnia życzę... Piszcie samotnybardzo@o2.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aanna67 Re: Witam:) 25.03.14, 15:53 Witaj Nie miałam pojęcia, że istnieje takie forum. Zaufać komuś, nie wiedząc nawet czy istnieje :) Jesteś sam ? Czy jesteś samotny ? To jest jednak różnica. To jak odczuwamy brak partnera definiuje nasze wewnętrzne postrzeganie siebie. Samotność to stan umysłu. I takie osoby najczęściej są bardzo ranione na tego typu portalach. Mam nadzieje, że szukasz kogoś bo chcesz mu coś z siebie dać, czymś podzielić a nie tylko po to by się dowartościować i wypełnić swoją pustkę.........Tak w ogóle, to wcale nie jestem tak poważna :) Pozdrawiam Odpowiedz Link
samotny-bardzo Kogo szukam 30.03.14, 15:47 Nie szukam pocieszenia, szukam kobiety, niewykluczone że w przyszłości żony... dzieci nie są problemem, jestem rodzinnym człowiekiem. Jeśli chodzi o zamieszkanie, hmm,,, myślę, że w obecnych czasach odległość nie stanowi problemu (jestem zmotoryzowany). A teraz konkretniej: szukam kobiety uczciwej, szczerej, nie modelki ale zadbanej. Wygląd to sprawa nieistotna. Hmm.. jakiej jeszcze... wiernej to fakt (sparzyłem się nie raz) , to może tak na początek, więcej informacji na: samotnybardzo@o2.pl Odpowiedz Link