margala 28.09.04, 13:32 mnie udało się znaleźć wspaniałą dziewczynę przez internet [www.randki.o2.pl]. a właściwie to ona mnie zanlazła. jesteśmy ze sobą ponad rok i niedługo się pobierzemy. odwagi! pozdrawiaM. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k.j Re: znalazłem w internecie 29.09.04, 09:23 kazdy sposob jest dobry, ale osobiscie wole inne, bardziej realne od poczatku :) Odpowiedz Link
histeryczna_trzydziestka Re: znalazłem w internecie 29.09.04, 18:17 Ja tam każdego wezmę byle się ożenił. Ze mną, znaczy. Odpowiedz Link
margala Re: znalazłem w internecie 30.09.04, 08:48 histeryczna_trzydziestka napisała: > Ja tam każdego wezmę byle się ożenił. Ze mną, znaczy. a jak szukasz? Odpowiedz Link
dangling_death a ja sie z toba ozenie!!! 02.10.04, 19:24 I mozesz byc nawet histeryczna bo to mnie podnieca. Odpowiedz Link
zuta Margala, gratuluję! 04.10.04, 19:54 Bardzo miło jest usłyszeć, że komuś się powiodło. Ja trafiłam bardzo źle. Przed kilku laty - w serwisie przyjaciele.bicomp.pl Wtedy zawieranie znajomości przez sieć było mniej popularne, mimo wszystko. Dzisiaj mam wiele spostrzeżeń i więcej doświadczenia. Usiłuję się wyplątać z tej znajomości, która zatruła mi kilka lat zycia. Może mi się uda. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
megww Re: Margala, gratuluję! 05.10.04, 18:31 a ja trzymam kciuki za Was obie....i wiem, że nie będę nwet próbowała szukać w ten sposób faceta:)))) Odpowiedz Link
megww Re: Margala, gratuluję! 10.10.04, 19:15 Wątpię, najpierw musiałabym coś zrobić, jakiś kierunek w tą stronę :)))) Odpowiedz Link
kk27 Re: znalazłem w internecie 10.10.04, 19:08 ja też znalazłam moją połówkę przez neta:)jesteśmy ze sobą ponad dwa lata a rok mieszkamy ze sobą..co do ślubu i całej reszty-to mamy jeszcze czas,ale rozmawiamy tym.tylko nic na siłę:) Odpowiedz Link
stasi1 Re: znalazłem w internecie 20.03.22, 09:06 Trochę później pod tym adresem też poznałem kilka kobiet. Raczej nic z tego nie wyszło Odpowiedz Link