nadia555 30.08.06, 18:40 Hej.Czy są tu osoby samotne mieszkające na Slasku?Moze bedzie nam łatwiej sie porozumiewac wiedzac ze mieszkamy blisko siebie.Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nana_79 Re: Single ze Śląska 30.08.06, 20:21 No pewnie ze sa!! I maja sie dobrze... co nie znaczy, ze nie czekaja na milosc przez wielkie M ;) Odpowiedz Link
grzespelc Re: Single ze Śląska 31.08.06, 08:05 Witam. Skoro już ktoś rzucił taki wątek, to może zebrałoby się parę osób na jakieś spotkanie? Odpowiedz Link
rasgeea Re: Single ze Śląska 31.08.06, 08:44 są, są :) spotaknie - czemu nie?! :)ja jestem jak najbardziej za :) Odpowiedz Link
grzespelc Re: Single ze Śląska 31.08.06, 11:56 Mieszkam w Chorzowie, więc najbardziej odpowiadałoby mi w Katowicach lub najbliższej okolicy, ale znam tam 3 knajpy na krzyż, więc jakby ktoś znał jakieś fajne miejsce, gdzie możnaby iśc, to chętnie bym je odwiedził... Odpowiedz Link
nadia555 Re: Single ze Śląska 31.08.06, 17:17 Miło ze sie odezwaliscie,jestem z Tychow a Wy??? Odpowiedz Link
grzespelc Re: Single ze Śląska 01.09.06, 07:36 Witam krajankę :)) Wychowałem się w Tychach, ale od niedawna już tam nie mieszkam. Odpowiedz Link
grzespelc Re: Single ze Śląska 01.09.06, 09:49 Skoro jesteś z Chorzowa, to mogłabyś mi odpowiedzieć na parę pytań dotyczących tego miasta, w którym mieszkam ledwie od kilku tygodni? Odpowiedz Link
grzespelc Re: Single ze Śląska 01.09.06, 09:57 Poszukuję dwóch rzeczy: żabek do firanek i podstawek (koszyczków) do szklanek. Nie wiesz przypadkiem, gdzie można je dostać? No i fajnie by też było, gdybyś wskazała mi jakieś knajpy, do których warto chodzić :) Odpowiedz Link
martha_l Re: Single ze Śląska 01.09.06, 10:05 Co do koszyczków to kup lepiej jakiś serwis z filiżankami do herbaty, będzie estetyczniej :P A żabki można kupić w sklepie przemysłowym 1001 drobiazgów na ul. Wolności. A z knajp polecam Szufladę 15 na ul Wolności bardzo miła i zklimatem, ale 7 niebo - mają genialne naleśniki :) Odpowiedz Link
grzespelc Re: Single ze Śląska 01.09.06, 10:14 > Co do koszyczków to kup lepiej jakiś serwis z filiżankami do herbaty, będzie > estetyczniej :P Kiedy mam już kilkanaście szklanek ;((( A żabki można kupić w sklepie przemysłowym 1001 drobiazgów na > ul. Wolności. Bardzo dziękuję. Wprawdzie nie wiem, który to, ale znajdę. A z knajp polecam Szufladę 15 na ul Wolności bardzo miła i > zklimatem, ale 7 niebo - mają genialne naleśniki :) A wiesz, że byłem niedawno w obydwu i mi się tam podobało? Właściwie to jedyne miejsca, w których byłem, ale skoro mówisz, że najlepsze, to cieszę się, że dobrze trafiłem :) Odpowiedz Link
martha_l Re: Single ze Śląska 06.09.06, 12:52 Zapomniałam o Drewnianym Bocianie i tej herbacie z konfiturą z dzikiej róży. Wkrótce zima i taka herbatka będzie w sam raz! Odpowiedz Link
martha_l Re: Single ze Śląska 08.09.06, 22:25 Za McDonaldem, tak trochę schowana pizzeria. Jedzenie pyszna a ta herbata... pierwsza klasa :) Odpowiedz Link
fatalan Re: Single ze Śląska 07.09.06, 14:58 a ja jestem z Rybnika, moze jest ktos blizej niz w Chorzowie? Odpowiedz Link
ma_gala Re: Single ze Śląska 10.11.06, 18:24 witam serdecznie! też jestem singielką z Katowic. Fajne wg mnie knajpy godne polecenia: - Hipnoza na pl. Sejsmu Ślaskiego - 2b3 - tamże, - Cogitatur na Gliwickiej, - Jagienka na 1000leciu, - Zielona Dolina w parku, - Camelot na Batorego a w Chorzowie - zdecydowanie Szuflada!! single - łączmy się! jeżeli nie w pary - to w przyjaciół! będzie raźniej! :-)) Odpowiedz Link
grzespelc Re: Single ze Śląska 25.11.06, 22:32 > Fajne wg mnie knajpy godne polecenia: > - Hipnoza na pl. Sejsmu Ślaskiego Zdecydowanie tak :) > - 2b3 - tamże, > - Cogitatur na Gliwickiej, > - Jagienka na 1000leciu, > - Zielona Dolina w parku, > - Camelot na Batorego O kurcze, żadnej nie znam.... > a w Chorzowie - zdecydowanie Szuflada!! :)) > single - łączmy się! jeżeli nie w pary - to w przyjaciół! będzie raźniej! Skoro tak - to kiedy idziemy na piwo? :) Odpowiedz Link
polska_reprezentacja Re: Single ze Śląska 15.12.06, 21:48 Electro jeszcze w GCK - mają swietne jedzenie i wygodne kanapy ;-) Camelot tez polecam! Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link
hmatisse Re: Single ze Śląska 30.11.06, 17:05 I ja, I ja!! Co prawda od wczoraj, ale ta nowina nie spadła na mnie jak kubeł zimnej wody. I na razie czysto rozrywkowo chętnie sobie tu z Wami popiszę. Choć widzę, że frekwencja niezbyt wielka :) Odpowiedz Link