Dodaj do ulubionych

Strzyżenie psów

IP: *.161.wmc.com.pl 26.05.10, 12:28
Czy ktoś może się orientuje gdzie można ładnie ostrzyć pieska??
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: Strzyżenie psów IP: *.tktelekom.pl 26.05.10, 21:09
      U weterynarza na Norwida jest salon strzyżenia psów. Telefon to 844 25 75. Nie
      wiem niestety, jak strzygą i jakie są ceny, bo moje pieski z tych
      "niestrzyżonych" :)
      • Gość: Lola Re: Strzyżenie psów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 23:11
        A ja, tzn. moja suczka była ostatnio w salonie Royal. Super
        dziewczyna tam pracuje, dobry fachowiec, ma serce do zwierzat. Psina
        ślicznie ostrzyżona:) wykompana, zrobione uszka i pazurki- full
        serwis za 70zł.
        Polecam, wczesniej byłam u 2 psich fryzjerów. Po tych wizytach przez
        2 lata sama strzygłam swoja sunię....
        Postanowiłam jednak znów spróbować i jestem zadowolona:)
        • Gość: psiara Re: Strzyżenie psów IP: *.161.wmc.com.pl 23.10.10, 19:53
          Byłam tam i niestety nie polecam. Byłam załamana bo Pani nie radziła sobie z pieskiem i strzygła go bagatelka 3 godziny. I do tego wyszło tak, że sama w domu poprawiałam. Nie ma podejścia do zwierząt, choć jest miła. Dobrze, że chociaż kawę mają dobrą. Jak ktoś nie ma co z czasem robić to polecam :).
          • Gość: Kamaaa Re: Strzyżenie psów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.10, 22:50
            Bzdury piszesz psiaro albo z konkurencji jesteś. Może masz psiaka, z którym kazdy miałby problemy. Niektóre psy poprostu nie lubią takich zabiegów.
            Ma sporo stałych już klientów mimo krótkiego stażu na słupskim rynku.

• Gość: Aneta Re: Strzyżenie psów IP: *.147.226.135.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.10.10, 13:05
              No cóż ja również tam byłam i niestety więcej już nie pójdę. Zresztą moja znajoma również była niezadowolona, a psiak po tej wizycie dochodził do siebie przez jakiś czas. Całe szczęście, że teraz jest w czym wybierać. I nie jestem z konkurencji :). Każdy ma prawo do oceny. Nie każdemu musi się podobać jak strzyże ta Pani. Ja znalazłam inny zakład i wszystkim będę polecała. Pozdrawiam
              • Gość: Klientka Re: Strzyżenie psów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.10, 00:07
                Również zdecydowanie odradzam salon Royal na Tuwima, wstyd było wyjśc z psem na spacer, stasznie tez odchorował tę wizytę. Nigdy więcej, zdecydowanie odradzam. Pani z salonu kusi promocjami i rabatami. Nie oszczędzajcie na psach bo włosy szybko nie rosną!!!
                • Gość: gość Re: Strzyżenie psów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.10, 14:35
                  Byłam w salonie Royal już 3 razy, wybieram się kolejny. Mój sznaucer miniatura został b.dobrze ostrzyżony i bardzo miło potraktowany. Kiedyś chodziliśmy do innego fryzjera i wydać było, że pies tych wizyt nienawidził, przez co jakieś 3 lata strzygłam, jak umiałam, sama w domu. Pani Justyna ma bardzo dobre podejście do psów - polecam serdzecznie.
                  • Gość: Ania Re: Strzyżenie psów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.10, 17:05
                    Na Tuwima nigdy więcej nie pójdę. Mój piesek został bardzo brzydko obcięty. Był przez tydzień znerwicowany co nigdy wczesniej po żadnym strzyżeniu mu sie nie zdażyło. Pani nie ma wprawy i drygu - mytrzyże bardzo długo a jednak niedokładnie i nie ma efektu wręcz brzydko. Być może niektórym to pasuje. Radzę spróbować gdzie indziej i mieć porównanie.
              • Gość: jola Re: Strzyżenie psów IP: *.dynamic.chello.pl 13.06.13, 00:28
                podaj namiary
        • Gość: grazynka Re: Strzyżenie psów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.11, 22:45
          chyba piszesz sama o sobie:)))
        • Gość: grazynka Re: Strzyżenie psów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.11, 22:47
          no ortografia to twoja nienajlepsza strona "wykąpana" tak chyba lepiej
          wiedza na temat psow i jak powinny wygladac ,chyba tez
    • Gość: mikii Re: Strzyżenie psów IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.01.11, 10:58
      witam - ja odkryłam ostatnio nowego psiego fryzjera w Słupsku na Zyg. Augusta - Strzyże FACET:) bardzo dobre podejście do pieska, doskonale potrafi doradzić, bardzo konkretny i profesjonalny. Ceny SUPER a to dlatego że odpada mu cena za wynajem lokalu. 50zł za strzyżenie sznaucera miniatury to chyba niewiele - POLECAM
      • Gość: :) Re: Strzyżenie psów IP: *.146.127.239.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.01.11, 13:34
        A skąd niby wiesz, że nie płaci, ale gdyby nawet tu skoro nie ponosi kosztów za wynajem to 50zł to żadna rewelacja a tym bardziej reklama. Jest to raczej cena standardowa jak wszędzie.
        • Gość: pil Re: Strzyżenie psów IP: *.28.190.201.aganet.pl 03.11.11, 22:38
          Polecam York Styl w Słupsku i w Ustce :)
          york.slupsk.pl
          • Gość: klientka Re: Strzyżenie psów IP: *.play-internet.pl 14.11.11, 21:55
            A ja polecam niby niepozorny,schowany w tyle budynku,ale bardzo profesjonalny salonik PUPILEK na ul.Hubalczyków 8 u pani Dorotki.Widać,że ta pani ma podejście do futrzaków :) a tym samym dobrze wykonuje swoją pracę :)
            Polecam !
    • Gość: Aga Re: Strzyżenie psów IP: *.play-internet.pl 21.04.12, 23:44
      Ja z doświadczenia polecę salon na Świętopełka, u pani Gosi Grabki. Ładnie strzyże, tak jak sobie zażyczysz, i ceny też ma normalne.
    • Gość: natka Re: Strzyżenie psów IP: *.204.46.255.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.04.13, 18:12
      A ja byłam w Pudel Beauty, mój Atos został pięknie przystrzyżony, i na jakiś czas mam spokój :-) miła pani, sensowna cena i pies się nie stresował.
      • Gość: jolunia Re: Strzyżenie psów IP: *.dynamic.chello.pl 13.06.13, 00:36
        z tego co piszesz domyslam się, że golisz piska : ekonomicznie.
        Ja zainteresowana jestem pielęgnacją "na bogato", wg. wzorca.
        Będę wdzięczna za namiary na ODPOWIEDNIA OSOBĘ
        Pozdrawiam
        Jolaunia
        • Gość: Natka Re: Strzyżenie psów IP: *.30.60.34.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.07.13, 15:12
          No właśnie pani Gosia strzyże wg wzorców, ma swoje psy wystawowe, jest na bieżąco z trendami.
    • Gość: gala Re: Strzyżenie psów IP: *.free.aero2.net.pl 15.09.13, 16:11
      Ja od dawna korzystam z usług pani Ewy. Mój Wrotek wygląda zawsze ślicznie. Poza tym to bardzo miła osoba i widać, że ma podejście do zwierząt. Rozwija się i teraz ma nawet stronę bardzo polecam strzyzeniepsowslupsk.jimdo.com a ceny wciąż te same :D
      • Gość: 9m14 Re: Strzyżenie psów IP: *.slupsk.vectranet.pl 30.09.13, 23:15
        royal na ul.Norwida.
        • Gość: nati Re: Strzyżenie psów IP: *.slupsk.vectranet.pl 16.10.13, 11:21
          Tylko nie royal. Osoby bez podejścia do psów są zagrożeniem, jak można się chwytać za coś, na czym się człowiek nie zna! Przecież zwierzęta po takiej nieprofesjonalnej wizycie po kursach późnej się boją, i są pokaleczone!!
    • Gość: mariusz Re: Strzyżenie psów IP: *.slupsk.vectranet.pl 16.07.14, 20:50
      Polecam salon pielęgnacji psów FIFI na Wojska Polskiego 23. Mają dużo promocji, a co najważniejsze strzygą psa tak jak chce właściciel. Widać że liczy się jakość a nie ilośći sa miłośnikami zwierząt o wielkim sercu
    • Gość: zadowolony psiak Re: Strzyżenie psów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.14, 20:17
      Witam :)
      Pytała pani gdzie można ładnie ostrzyc pieska.Polecam salon pielęgnacji psów "Fifi" przy ulicy Wojska Polskiego w Słupsku.Jestem klientką tego salonu,z którego jestem bardzo zadowolona.Wyślę adres strony internetowej www.fifi.slupsk.pl/ .
      Pozdrawiam
    • Gość: Magdalena Dulińska Re: Strzyżenie psów IP: *.play-internet.pl 08.06.23, 15:21
      Jestem właścicielką salonu Herbi grooming i dietetyka Magdalena Dulińska. Salon mieści się w Bolesławicach koło Słupska. Serdecznie zapraszam :)

groomingherbi.pl/

Kilka rzeczy nasz salon wyróżnia:

- przyjmujemy koty, króliki i duże psy
      - nie strzyżemy "na łyso"
      - z wykształcenia jestem weterynarzem i mam kilkuletnie doświadczenie w zawodzie, pomaga mi to holistycznie spojrzeć na zwierzaka
      - mamy usługę chipowania psów i kotów
      - mamy usługę dietetyki dla psów i kotów zarówno chorych jak i zdrowych
    • Gość: ania368 Re: Strzyżenie psów IP: *.128.168.217-rev.hti.pl 20.10.23, 10:42
      Bardzo polecam empressiowy oomergr to salon, który zawsze utrzymuje wysokie standardy. Każda wizyta jest wyjątkowym doświadczeniem zarówno dla zwierzęcia, jak i właściciela!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka