Gość: Daniel IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 17:19 Ha, zaraz ide robic sobie grzanki z opiekacza. Chociaz i tak wiem ze nie beda tak dobre jak grzanki Natalii... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ina Re: Ide robic sobie grzanki IP: 192.168.0.* 20.02.02, 17:27 Smacznego:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Ide robic sobie grzanki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 17:35 Zeby nie bylo jak z jajecznica... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Ide robic sobie grzanki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 18:01 Pycha, jestem w trakcie delektacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Ide robic sobie grzanki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 18:04 Z tego smaku az mi sie niki pomieszaly. Podpisalem sie nikiem ktory uzywam na innym forum :-) Ale jeden z nich to moje prawdziwe imie. Tylko ktore?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: Ide robic sobie grzanki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 20:56 A ja się właśnie zastanawiałem co to za mój imiennik się tu wpisał! I jak grzanki się udały? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smaczek Re: Ide robic sobie grzanki IP: *.gdan.gazeta.pl 20.02.02, 23:50 grzanki, świeże masło i świeży dżem truskawkowy + mleko = orgazm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: Ide robic sobie grzanki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 11:46 Może wymyśle coś na kolacje, rodzinka się ucieszy. Macie jakieś propozycję to podzielcie się ze mną. Pamiętajcie że dzisiaj tylko potrawy postne!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Ide robic sobie grzanki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 17:20 No właśnie,które? :) A z czym były te grzanki? Odpowiedz Link Zgłoś