Dodaj do ulubionych

Oddam krzesełko do karmienia CONECO

IP: 188.33.195.* 17.10.10, 16:33
Witam
oddam krzesełko dla dziecka, do karmienia i zabawy firmy CONECO.
Kolor pistacjowo-szary.
Kupiliśmy nowe i sprawdziło się długo, jednak nasze bardzo ruchliwe dziecko porozrywało materiał na krzesełku w miejscu siedzenia (oparcie jest dobre)
Może nie jest to super stan, ale krzesełko jest fajne i może komuś się jeszcze przyda, szkoda nam wyrzucać. Gdyby nie ten materiał (ktory mozna wymienić, bo jest ściągany) to byloby naprawdę świetne - bez innych uszkodzeń.
Na maila mogę przesłać zainteresowanym zdjęcia.
Odbiór osobisty.
Obserwuj wątek
    • sitonia1 Re: Oddam krzesełko do karmienia CONECO 17.10.10, 18:34
      Witam bardzo prosze o rezerwacje,prosze o krzesełko,mój e mail sitonia1@wp.pl
      • sitonia1 Re: Oddam krzesełko do karmienia CONECO 17.10.10, 18:35
        sitonia1 napisała:

> Witam bardzo prosze o rezerwacje,prosze o krzesełko,mój e mail sitonia1@wp.pl
    • Gość: Monika Re: Oddam krzesełko do karmienia CONECO IP: 94.254.234.* 19.10.10, 10:49
      Ogłoszenie jest nadal akutalne, chyba że Pani sitonia znajdzie mozliwość odbioru osobistego.
      Podkreslam ze nie będę wozić gdzies krzeselka ani go wysyłać.
      Oddaję za darmo i jesli ktoś jest naprawdę zainteresowany to zapraszam po odbiór.
      • grzabla Re: Oddam krzesełko do karmienia CONECO 12.12.10, 19:36
        A gdzie byłby ewentualny odbiór?
        • Gość: Monika Re: Oddam krzesełko do karmienia CONECO IP: 46.112.16.* 12.12.10, 21:25
          Odbiór w Kobylnicy
          Mogę wyslac na maila zdjecia i adres odbioru
          • Gość: Skrzat Re: Oddam krzesełko do karmienia CONECO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.11, 13:30
            Wiem, że minęło już trochę czasu, ale zapytam :)
            Czy ogłoszenie jest jeszcze aktualne?

Pozdrawiam.
            • Gość: Monika Re: Oddam krzesełko do karmienia CONECO IP: *.play-internet.pl 31.10.11, 20:59
              Niestety ogłoszenie nie jest juz aktualne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka