Dodaj do ulubionych

Do Pixi (to co,że jej nie ma)

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 11:40
Tu zamierzam wpisywać coś,co miałabym ochotę powiedzieć Pixi.A że jej nie ma,to
jak wróci to sobie poczyta.
Wiec dziś zaczynam:Pixi buziaczków 10000 z okazji zbliżających się urodzinek!!I
dużo,dużo uśmiechu na codzień i od święta!!!!

Ps.A to do reszty:może,żeby się nie pogubić w ilości wątków,które będą
zakładane dla Pixi((już jest parę) to moze się umówimy,że będziemy na jednym
wpisywać wszystko?Np"oglądamy Pixi".Bo przecież dziś wszyscy o 20 ileś tam
zasiadją przed tv i na forum komentują.Chyba mam rację? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: nataliaa Re: Do Pixi (to co,że jej nie ma) IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 11:55
      Pixi-ponieważ na pewno bedziesz miała problem-ułatwię: na forum nie ma Cię od
      22 lutego,więc od tego czasu będziesz "musiała" przejrzeć wszystkie wątki.Także
      jakiś tydzień sobie zarezerwuj...:)
      • Gość: Sabat Re: Do Pixi (to co,że jej nie ma) IP: *.gdan.gazeta.pl 03.03.02, 12:38
        Pixi za trzy miesiące będzie musiała z miesiąc poświęcić aby to przeczytać - bo
        jak wiecie wychodzi ostatnia.
        Hm co ja o niej myślę? Myślę, że po tych wpisach, które tu się tu jej autorstwa
        pojawiały, że ją troche znam. Myslę - że jest fantastyczną dziewczyną i nawet
        powiem że szkoda jej do tego programu, ale on to robi bo lubi i zapewne będzie
        się dobrze bawić.

Pixi rulezz
        • Gość: Beki Re: Do Pixi (to co,że jej nie ma) IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 13:14
          Mysle ze wniesie sporo czarodziejskich rzeczy i chcialabym zeby po wyjsciu
          czula sie tak jak przed wejsciem (zeby nie zalowala). Bardzo jestem ciekawa
          tego.

• Gość: Damian Re: Do Pixi (to co,że jej nie ma) IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 13:32
      Hej Pixi, albo tu wkrotce bedziesz albo i nie, ale teraz juz Ci napisze ze
      stoje za Toba murem bo z Ciebie fajna dziewczyna jest!
      • Gość: Pamela Re: Do Pixi (to co,że jej nie ma) IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 16:41
        Pewnie ze fajna. Zawsze przyjemnie mi sie z nia rozmawia na czacie. Jak z dobra
        przyjaciolka. I chociaz jest inna ode mnie to lubie w niej ten chaos
        (optymistyczne wariacje i jednoczesnie znajomosc zycia).
        • Gość: nataliaa Re: Do Pixi (to co,że jej nie ma) IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 22:53
          Pixi,szybciutko do nas wracaj!!!!Ja tęsknię.I czekam na Ciebie.
          • Gość: Nataliaa Re: Do Pixi (to co,że jej nie ma) IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 19:42
            No Pixi! Nie przesadzaj!Ten ostatni tydzień urlopu powinnaś wykorzystać na
            nadrobienie tutejszych zaległości. :)

I jeszcze coś:pewnie sobie przeczytasz,ale co tam.Chwalę się:wygrałam konkurs
            Sabata i razem z Pati dostałyśmy nagrodę(choć Pati jeszcze nie odebrała).

Aha! W lutym nie zdążyłaś,ale w marcu na pewno uda Ci się zagłosować na
            piosenkę miesiąca.
            Pozdrawiam i szybciutko do nas wracaj.
            • Gość: Loona Re: Do Pixi (to co,że jej nie ma) IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 20:33
              A w Big Brotherze maja myszke ktora nazwali Pixi ! :-)

Wracaj wracaj
    • Gość: Pixi Re: Do Pixi (to co,że jej nie ma) IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 21:32
      Wydrukuje sobie wszystkie te bajkowe wiadomosci bo to bedzie pamiatka na cale
      zycie! Dzieki wszystkim
      • Gość: Andy_sz PIXI!!!!!!!!!!!! IP: *.dialin.buffalo.edu 05.03.02, 21:34
        Ale fajnie ze wrocilas, wszyscy tu sie juz za Toba stesknilismy, fajnie ze
        jestes... Witaj w domu :-))
        • nataliaa_ Re: Do Pixi(to co,że jej nie ma) 08.03.02, 20:55
          Pixi,moja intuicja coś ostatnio szwankuje,ale coś mi się wydaje,że w weekend w
          końcu napiszesz na wątkach i oczywiście opiszesz co nieco. :)
          • Gość: Pixi Re: Do Pixi(to co,że jej nie ma) IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 22:02
            Przeciez pisze na watkach. Po powrocie z Wawy siedzialam pol nocy i wpisalam
            sie na kazdy watek jaki byl w zasiegu. Przy takiej ilosci postow po prostu
            gine w tlumie :-)

Ale w weekend bede bede pisala!

Pozdrawiam!
          • Gość: Pixi Re: Do Pixi(to co,że jej nie ma) IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 22:17
            A dopiero teraz zakapowalam :-) Chodzi o watek BB? No wlasnie zapomnialam
            napisac ... Obiecuje ze to zrobie jutro, w sobote, 9 marca! Jesli nie to niech
            zamienie sie w ... mrowke!

(BB ogladam codziennie)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka