Dodaj do ulubionych

Konfrontacje Sztuki Kobiecej

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 18:01
To juz po raz siodmy. Bedzie miedzy innymi kabaret Krystyny Sienkiewicz, bedzie
Kasia Nosowska i Hey, bedzie Grazyna Barszczewska, bedzie Kasia Figura, bedzie
Anna Samusionek i Joanna Zolkowska w monodramie "Dziennik panny sluzacej".
Obserwuj wątek
    • Gość: Damian Re: Konfrontacje Sztuki Kobiecej IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 19:50
      Dla mnie najwieksza atrakcja bedzie Pani Zolkowska. (Ta pani "absolutnie" z
      Klanu).
    • Gość: Loona Re: Konfrontacje Sztuki Kobiecej IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 20:52
      A czy ktos z Was kiedykolwiek byl na kjakimkolwiekj punkcie programu Festiwalu
      w przeszlosci? Ja kiedys bylam na Justynie Steczkowskiej.
    • Gość: Pamela Re: Konfrontacje Sztuki Kobiecej IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 18:55
      Tak, na teatrze juz wisza duze banery reklamowe tego przedsiewziecia. Pamietam
      ze kiedys odbywalo sie to na poczatku marca. Bylam na Zgadze Stalinskiej.
    • Gość: Beki Re: Konfrontacje Sztuki Kobiecej IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 20:51
      A w zeszlym roku z tego co pamietam to czyjs wystep byl odwolany i ktos
      przyjechal w zamian. Bylam na Ewie Kasprzyk i Dorocie Stalinskiej.
      • nataliaa_ Re: Konfrontacje Sztuki Kobiecej 16.03.02, 21:00
        Ja byłam na Renacie Przemyk.
        • Gość: Pixi Re: Konfrontacje Sztuki Kobiecej IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.03.02, 12:47
          A w tym roku ktos sie na cos wybiera?
    • Gość: Pixi Re: Konfrontacje Sztuki Kobiecej IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 18:08
      Trzeba przyznac miasto jest oplakatowane i rozreklamowalo ta impreze.
    • Gość: Pixi Re: Konfrontacje Sztuki Kobiecej IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 17:10
      W tym roku sprzedano 2,5 tys. biletow. Podobno byl to najbardziej oplacalny
      przeglad w historii.
    • Gość: Pixi Re: Konfrontacje Sztuki Kobiecej IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 18:05
      Podobno jedyna uczestniczka Przegladu ktora zwiedzila miasto byla Anna
      Samusionek (mloda aktorka z serialu Miasteczko).
    • Gość: Damian Re: Konfrontacje Sztuki Kobiecej IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 10:57
      Lubie ta aktorke. Ona jest jakiegos innego wyznania i jak na swoj wiek bardzo
      skromnie sie zachowuje (nie obnosi sie ze jest gwiazda) jak to robi wiekszosc
      mlodego pokolenia.
    • Gość: Pamela Re: Konfrontacje Sztuki Kobiecej IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 07:14
      Bylam na jej przedstawieniu w Warszawie w powszechnym ale zapomniala,m na czym
      wiec nie bede tu wymyslac dziwnych tytulow. Powiem ze podobala mi sie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka