andy_sz 20.07.04, 21:47 Nasuwa sie ich mnostwo, dzien w dzien. Na poczatek korzystajac z przewagi plci pieknej, zapytam otwarcie: Jak to jest byc kobieta? Czekam na blyskotliwe odpowiedzi :-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andy_sz Re: Powazne pytania... 20.07.04, 21:57 To moze jakies argumenty??? Nie to ze sie zastanawiam nad zmiana plci, ale chcialbym troche lepiej zrozumiec ta druga :-) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Powazne pytania... 20.07.04, 22:00 andy,a może Ty z męskiego punktu widzenia napiszesz?Bardzo mnie to ciekawi :)A zresztą pamiętam Twój wpis sprzed iluś tam o kobiecej kobiecie (dla niewtajemniczonych-tekst ten powalił na kolana wszystkie forumowe dziewczyny :) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Powazne pytania... 20.07.04, 22:07 hihi, pamietasz ??? Szkoda ze nie mozna wrocic do tak starych wpisow :-)) NO ja nie wiem co ja moge z meskiego punktu widzenia napisac. Moge Was obserwowac i przewidywac co myslicie, ale jakbym nie dedukowal i analizowal to i tak nigdy sie to nie sprawdza... Jestescie najbardziej nieprzewidywalnymi istotami na swiecie i chyba wielu facetow sie ze mna w tym zgodzi :-)) Ale w tym cos jest... Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Powazne pytania... 20.07.04, 22:14 andy_sz napisał: , Jestescie najbardziej > nieprzewidywalnymi istotami na swiecie i chyba wielu facetow sie ze mna w tym > zgodzi :-)) > Ale w tym cos jest... I właściwie to samo mogłabym napisać o facetach :) A ja nie lubię pisać jaka jestem,to w trakcie rozmów przecież wynika-nie andy :) więc własciwie Ty byś mógł napisać jaka ja jeste,bo ja tego nie zrobię :)Po prostu często nie wiem jaka jestem :) marudna,kapryśna,wybredna,wredna...sporo tego jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aragorn Re: Powazne pytania...(o kobiecie) IP: *.rene.com.pl 20.07.04, 22:55 Myślałem, że naprawdę poważne pytania. I znalazłem, z ciekawości, ten wasz wątek o kobiewtach. Nauczyłęm się na forum kino i SF & Fantasy. Śmieszne. • Kiedy kobieta czuje się atrakcyjna i sexy? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl Gość: Julka 18.02.2002 13:23 zarchiwizowany To chyba pytanie do kobiet ale panów też proszę o wypowiedź z tego względu że jeśli kobieta przy nich się taka czuje oni doskonale o tym wiedzą • Re: Kiedy kobieta czuje się atrakcyjna i sexy? IP: *.gdan.gazeta.pl Gość: Sabat 18.02.2002 13:30 zarchiwizowany Myslę że kobieta to nie placek ze śliwkami i nie ma na to przepisu. Po prostu jak to jest to już jest. Z drugiej strony pewnie mógłbym wymieniać różne przykłady, ale tak bym wyminiał, wymieniał, wyminiał aż by mi dnia zabrakło • Re: Kiedy kobieta czuje się atrakcyjna i sexy? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl Gość: Julka 18.02.2002 13:37 zarchiwizowany zaczynaj ja mam czas • Re: Kiedy kobieta czuje się atrakcyjna i sexy? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl Gość: Julka 18.02.2002 13:38 zarchiwizowany Ja lubię, gdy na mnie mężczyźni patrzą nie mam wysokiego mniemania o sobie ale lubię czuć się atrakcyjna i sprawia mi przyjemność, jeśli ktoś zwraca uwagę ale nie w sferze zawodowej • Re: Kiedy kobieta czuje się atrakcyjna i sexy? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl Gość: Pati 18.02.2002 18:36 zarchiwizowany Bardzo lubie kiedy jakis mezczyzna pamieta jakis szczegol z moich upodoban i na przyklad wie ile slodze herbate lub na przyklad jaka pora roku jest moja ulubiona. Atrakcyjna czuje sie zawsze u boku mojego narzeczonego. Czuje sie wtedy i chciana i bezpieczna jak nigdy. Czuje sie wyjatkowo bo on jest dla mnie wyjatkowy. • Re: Kiedy kobieta czuje się atrakcyjna i sexy? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl Gość: Nataliaa 18.02.2002 18:52 zarchiwizowany Pati,ślicznie napisałaś.A to ostatnie zdanie-rewelacja. Mi też się podoba,jak facet zapamiętuje jakiś szczegół(i od razu ma duży plus u mnie). A kobieta czuje sie atrakcyjna i sexi wtedy,kiedy ..się tak czuje. :) Kiedy inni patrzą na nią z błyskiem w oczach,kiedy On patrzy na nią z błyskiem w oczach..... • Re: Kiedy kobieta czuje się atrakcyjna i sexy? IP: *.gdan.gazeta.pl Gość: Sabat 18.02.2002 18:40 zarchiwizowany A jak to się dzieje że kobiety czasami fascynują się bad boys? Tzw. niepoprawnym facetami • Re: Kiedy kobieta czuje się atrakcyjna i sexy? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl Gość: Julka 18.02.2002 20:02 zarchiwizowany Sabat nie kręć tylko odpowiadaj na temat kiedy czujesz się "atrakcyjna i sexy"?????????? heheh • Re: Kiedy kobieta czuje się atrakcyjna i sexy? IP: *.gdan.gazeta.pl Gość: Sabat 18.02.2002 20:11 zarchiwizowany Podczas kąpieli w morzu w księżycową noc • Re: Kiedy kobieta czuje się atrakcyjna i sexy? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl Gość: Julka 18.02.2002 20:19 zarchiwizowany zapomniałeś o gwiazdach • Re: Kiedy kobieta czuje się atrakcyjna i sexy? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl Gość: Julka 18.02.2002 20:22 zarchiwizowany czuję się atrakcyuna wtedy , kiedy leżę koło faceta, a on tak nie może sobie leżeć heheh faceci są słabi bo są wzrokowcami z drugiej strony chwała im za to bo co byśmy miały z życia............ • Re: Kiedy kobieta czuje się atrakcyjna i sexy? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl Gość: Nataliaa 19.02.2002 17:50 zarchiwizowany Sabat,najpierw jak to przeczytałam ,to pomyślałam,że napisałeś o boysbandach :) To może Ty nam odpowiesz na swoje pytanie,bo przecież uważasz się za bad boya. ;) • Re: Kiedy kobieta czuje się atrakcyjna i sexy? IP: *.lib.buffalo.edu Gość: andy_sz 18.02.2002 20:37 zarchiwizowany Nie wiem kiedy kobieta czuje sie sexy. Moge sie tylko wypowiedziec kiedy wyglada sexy i wcale nie musi byc to zwiazane z tym jak jest ubrana, co ukrywa i co eksponuje. Ten sexizm jest po prostu w jej zachowaniu, sposobie w jaki na mnie spoglada, w jaki sie wypowiada. To jest wtedy kiedy z delikatnym usmiechem odwraca wzrok czujac sie lekko zaklopotana. To wtedy kiedy wiatr rozwiewa jej wlosy a ona charakterystycznym gestem stara sie je podtrzymac i poprawic. To male szczegoliki w jej wypowiedziach, ktore lubi powtarzac, charakterystyczne zwroty, powtorki. To sposob w jaki idzie - spieszac sie do pracy, idac wolno ogladajac wystawy sklepowe, spacerujac w parku, podazajac gdziekolwiek srednim tempem. To jej zapach gdy wbiega do domu mokra od wiosennego deszczu. To ten charakterystyczny usmiech, jaki oddaje otrzymujac pierwszego kwiata. To ta chwila zamyslenia w czasie powaznej rozmowy. To ta nieswiadomosc piekna jakie niesie w sobie w kazdej chwili bycia soba - bycia kobieta... • Re: Kiedy kobieta czuje się atrakcyjna i sexy? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl Gość: Nataliaa 18.02.2002 20:44 zarchiwizowany andy i w tej chwili wszystkie kobitki ,które przeczytają Twoją wypowiedź biorą łyżeczki(a raczej łyżki czy też chochle) i mają ochotę Cię schrupać. :) • Re: Kiedy kobieta czuje się atrakcyjna i sexy? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl Gość: Pixi 18.02.2002 20:53 zarchiwizowany :-)))) Mysle ze mozna dac +10 punktasow. Ladnie, bardzo ladnie. • Re: Kiedy kobieta czuje się atrakcyjna i sexy? IP: *.dialin.buffalo.edu Gość: andy_sz 19.02.2002 03:19 zarchiwizowany hehe, to raczej duza chochle by potrzebowaly ale ciesze sie ze sie podobalo :-) • Re: Kiedy kobieta czuje się atrakcyjna i sexy? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl Gość: Julka 19.02.2002 07:26 zarchiwizowany Andy to było piekne nawet kobieta by tego tak nie ujęła potrafisz zadziałać na wyobrźnię żeby inni mężczyźni tak do tego podchodzili... super 3maj się • Re: andy sz -do Ciebie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl Gość: N / J 19.02.2002 18:01 zarchiwizowany To my-Nataliaa i Julka. andy-komplementów ciąg dalszy.. :) Fajny z Ciebie facet. Pewnie wiele dziewczyn za Tobą biega, a Ty biedny nie możesz się od nich uwolnić nie próbuj !!!!!!! zasługujesz na to :) (Andy - tylko nie urośnij za bardzo:) • Re: andy sz -do Ciebie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl Gość: Pamela 19.02.2002 18:11 zarchiwizowany Musisz byc bardzo wrazliwym chlopcem. • do NiJ, Pameli i Pixi IP: *.dialin.buffalo.edu Gość: andy_sz 19.02.2002 21:43 zarchiwizowany Hmm, nie moge sie uwolnic od myslenia o nich, ale czy az tak biegaja :-) Moze. Pamela, nadwrazliwy niestety, i to czasami doprowadza mnie do bardzo duzych problemow ktore mnie przerastaja... Dzieki za 10 p-tow Pixi, to sie ceni od kogo sie dostaje punkty. Julka, wielu facetow tak mysli ale nie wszyscy potrafia to ubrac w slowa :-). A uroslem juz i tak do rozmiarow kolosa. Dzieki. • do Andy-sz IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl Gość: Julka 27.02.2002 14:53 zarchiwizowany a już mysłałam, że będzie ciąg dalszy tak ładnie zacząłeś ...... może Cię namówię i się skusisz ale ze mnie ostatnimi czasy się zrobiła romantyczka hehhe pozdrawiam cmok • Re: do Andy-sz IP: *.gdan.gazeta.pl Gość: Sabat 30.04.2002 11:19 zarchiwizowany Nasze wszystkie kobiety z forum są sekxy i atrakcyjne, choć się różnią. To się czuje, choć sie nie widzi. Np. taka bezbronność Agatki strasznie mnie kręci. Specjalne wymieniam Agatkę, bo jest rzadkim gosciem. Jak bym wszystkie forumowiczki wyminiać zrobiłby post 20000 Eh Sabat, tobie to się wszystko kojarzy....ktoś tak powiedział, a to nieprawda. No nie do końca prawda • do Sabata IP: *.plt.edu.pl / 192.168.2.* Gość: Julka 30.04.2002 18:10 zarchiwizowany a może prawda?? :) Sabacik - pozdrawiam serdecznie cmok dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Powazne pytania...(o kobiecie) 20.07.04, 23:14 Myślałem, że naprawdę poważne pytania. I znalazłem, z ciekawości, ten wasz wątek o kobiewtach. Nauczyłęm się na forum kino i SF & Fantasy. Śmieszne Dzieki Aragorn, fajnie ze sie do tego dokopales, moze rzucilbys jakims linkiem do informacji jak to sie robi? A jesli chodzi o powazne pytania to bardzo serdecznie zachecam do zadawania takowych, jakie na Twoj gust beda NAPEAWDE powazne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aragorn Re: Powazne pytania...(o kobiecie) IP: *.rene.com.pl 21.07.04, 00:02 O kobietach tutaj myślę - Ruda - rozglądałem się na juwenaliach ale nie wypatrzyłem. Zwłaszcza na koncercie Raz - Dwa - Trzy, drętwe ale z ikrą. Powinni się przrzucić na hip hop Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Powazne pytania... 21.07.04, 13:10 Uwielbiam deszcz......tylko on na mnie leci.... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Powazne pytania... 22.07.04, 23:06 Co znaczy być kobitka? Polecam wszystkie książki Grocholi - dla pań od 30 w górę by cieszyły się zyciem i smiały z przybywających zmarszczek, z kłopotów z nowinkami technicznymi.....itd, itp. Polecam Grocholę wszystkim panom - od małolatów poczawszy - poczytajcie jakie my kobitki jestesmy fantastyczne !!! Jak fantastycznie dramatyzujemy, jak fantastycznie wychodzimy ze smutków, jak fantastycznie lubimy własne towarzystwo, jak fantastycznie potrafimy poradzic sobie z rozwodem, jak fantastycznie nienawidzimy facetów, by zaraz potem znowu fanastycznie się zakochać. Uwielbiam styl pisania Grocholi, identyfikuję się z nią, w niektórych fragmentach jej powieści widze siebie. Kobitki są tak skomplikowane, że tylko kobitka kobitkę potrafi zrozumieć i choć uwielbiają swe babskie wieczory, to najczęściej dotyczą one tematów damsko - męskich. I jak już tak mocno sie nabiadolą na swoich facetów do biegną do nich pod skrzydełka lub ramię w ramię ( w zalezności od temperamentu ), ALE !!!!!! Pod jednym warunkiem - GDY CZUJĄ SIĘ KOCHANE ! Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Powazne pytania... 24.07.04, 07:30 Jak super,że ten wątek tu wklejono.Dzięki wielkie :) Zuza-miłej lektury. :) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Powazne pytania... 24.07.04, 21:36 Hej Zuza, slyszalem troche o Grocholi, chociaz nie mialem na razie przyjemnosci poczytac, Na razie mam gore ksiazek u siebie do przeczytania, ale jak przez to przebrne to postaram sie siegnac po ta lekture. Fajnie bylo poczytac ten stary temat, gdzie ci ludzie, czy kiedys tu zajrza??? Aragorn, powiedz jak to zrobiles, jest jeszcze kilka wartych odswiezenia watkow... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Powazne pytania... 27.07.04, 12:55 Grochole przeczytaj, koniecznie! Jest dobra, nie jest to literatura wysokich lotów i filozofii istnienia, ale ujęła mnie własnie ta prostota gatunku i spojrzenia na zycie! Lubię jej styl i tematyke, lekturka na deser. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Powazne pytania... 31.07.04, 12:00 Hmmm, jak to jest być kobietą? Chyba trudno mówić o kobiecie bez odniesienia do mężczyzny...do miłości... MIŁOŚĆ - to jak letnie ognosko pod bezchmurnym niebiem...jest ciepło, miło, romantycznie i chwilami pali gorącem....tak cudownie.... MIŁOŚĆ ODCHODZI....to tak jakby twój facet polewał powoli ognisko wodą, coś przygasa...coś skwierczy, mały dymek robi mały smrodek i im częściej dolewa się wody tym jest gorzej, smutniej, mniej ciepła, ale chwilami dmuchamy by podtrzymać ogień, gdy dobrze oboje sie staramy, to ognisko może bedzie mniejsze, ale nie zgaśnie... SAMOTNOŚĆ - bywa, że jednak ognosko tak długo polewane jest wodą, że zgaśnie, nie da się uratować ognia, nie da się wzniecić nawet iskierki....koniec, najpierw dużo dymu, szczypią oczy...potem już tylko szary smutny liszaj na ziemi, który długo nie może zarosnąć trawą.... DRUGA MIŁOŚC? - a jeśli tylko raz w życiu udało sie wzniecić tak piękne ognisko? Każde kolejne porównujemy do poprzedniego...nie umiemy już tak cudownie rozpalić...dmuchamy na zimne,za wczasu.. by nie stracić cugu....tamten liszaj ciągle jest, a nowy ogień albo nie ten sam....albo podsycany z lękiem, by znów zbyt wcześniej nie zagasł...albo rezygnujemy z nowego ogniska, albo jesteśmy samotni we dwoje...chwała tym, którzy potrafią całe zycie grzać się przy tym samym ogniu,chawała równiez tym, którym każdy nowy ogień świeci jescze jaśniej.... Tak ja, kobieta, to pojmuję.... Odpowiedz Link Zgłoś