ha14 15.08.04, 11:48 Słupsk, Nowy Sącz... gdzie Rzym gdzie Krym. Pozdrawiam z Łap. Pinezkę też zahaczyłam- szklane kalesony są wyborne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: Do ellenai 15.08.04, 18:37 ha dziekujemy za rewizyte! no wlasnie tyle nawklejalam tych linkow ze jest gdzie klikac,chcialam ci powiedziec ze nigdy w Slupsku nie bylam,a jestem na tym forum i reklamuje go bo bardzo lubie ludzi tutaj!mam nadzieje,ze i wasze forum znajdzie takich ludzi! cmoki a> Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Do ellenai 18.08.04, 22:18 Autora wątku pozdrawiam-ma słupskie forum szczęście,że ellenai tutaj jest :) Bo dzieki niej np też trafiłam na Pinezkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Do ellenai 19.08.04, 05:15 cmok milo mi!matalijko ciesze sie ze odkrylas pinezke! Odpowiedz Link Zgłoś
korky Re: Do ellenai 19.08.04, 09:46 A ja byłem na pinezce tylko nie wiedziałem od czego zacząć i postanowiłem sobie odpuścić, może nawet nie powinienem tam wchodzić, bo nie dość, że pinezki są niebezpieczne dla zdrowia i życia pacjenta Narodowego Funduszu Zdrowia, to jeszcze może to jest jakiś magazyn nie dla facetó? :P Ps. A nasze forum jest miłe, fajne i wyjątkowe, bo piszą na nim sami mili ludzie, moze nie jest ich za dużo, ale chociaż są tacy jacy są, czyli BARDZO EXTRA SUPERFAJNI :D Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Do ellenai 19.08.04, 19:37 Dzięki korky, Ty tez jesteś SUPERFAJNY. :) Odpowiedz Link Zgłoś
korky Re: Do ellenai 20.08.04, 10:08 Jakie tutaj nowe słowa powstają, pna Miodek by pewnie aż z uszu wyciekł albo wylecial niechcący z ula :P Odpowiedz Link Zgłoś