zuzanna6 15.12.04, 20:38 Kochani, czas wysłac kartki świateczne, nie zapomnijcie w tym zabieganiu tego zrobic, bo poczta staje sie obciązona i na ostatnią chwile moga nie dojść Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzanna6 Re: Kartki świateczne 15.12.04, 20:40 Mimo tego całego postepu techniki, w dobie kolorowych i grajacych sms - ow i przepieknych kartek internetowych, uważam, ze nie powinnismy pozwolić zaniknąc tradycji pisanie kart świątecznych ręcznie. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Kartki świateczne 15.12.04, 20:45 Oczywiście wczoraj na poczcie dostałam furii, bo wszystkie najładniejsze kartki miały juz wydrukowane zyczenia, mnie osobiście to wkurza i nie chcę iść na taka łatwiznę. Kartkiwypisuje od serca i każdemu inaczej. To też jakaś forma przedświateczna, która jest dla mnie miła i ważna. Ba! Mam takich znajomych, których obraziłby tylko sms lub gotowa kartka. Pani na poczcie przyznała mi racje i wyszukała mi cierpliwie czyste kartki, ale za to wcale nie najładniejsze, a ludzie w kolejce nie wszyscy mnie rozumieli, wolą wypisane, bo tak jest szybciej. Tak szybciej, ale wysyłanie kartek nie sprawdzanie obecności tylko przynajmniej dwa razy do roku cos miłego i od serca. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Kartki świateczne 15.12.04, 21:05 A wiecie, jakie są moje ulubione zyczenia - Niechaj betlejmskiej stajenki gwiazdka rozjaśni pokoje domowego gniazdka szczęściem niech rozświeca cały Nowy Rok i z dróg życia usuwa wszelki smutku mrok..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Kartki świateczne 16.12.04, 16:42 Zuza,super życzenia,mogę je wykorzystać na swoich kartkach? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Kartki świateczne 16.12.04, 18:57 Pewnie ! Temu pisze! :) A może ktos ma coś ciekawego, to sie wymienimy. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Kartki świateczne 17.12.04, 19:36 hej, zabiegani ludzie ! napszcie jakies zyczenia i biegajcie na poczte bo ponoć w swieta będa nieczynne :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Kartki świateczne 19.12.04, 11:00 „ Na maleńkiej planecie, która nazywa się Ziemia, a która w ogromnym Kosmosie podobna jest do ziarnka piasku zagubionego na pustyni Sahara, Bóg ludziom dał swojego Syna.” Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Kartki świateczne 19.12.04, 11:02 Aktywnie spędzonych, Beztroskich i spokojnych, Choinką zieloną pachnących, Domowym piernikiem też,Emanujących ciepłem, Familijnymi spotkaniami wypełnionych, Gwiazdką rozjaśnionych, Humoru i radością pełnychIJemiołą zdobionych... Świąt Bożego Narodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Kartki świateczne 19.12.04, 11:03 W Nowym Roku – 12 miesięcy zdrowia, 52 tygodni szczęścia, 8760 godzin miłości, 525600 minut humoru i 31536000 sekund udanego seksu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Kartki świateczne 19.12.04, 13:19 Zawsze, jak co roku zostawiam to na ostatnią chwilę, to przez moje roztrzepanie :) Ale lubię wysyłać, a jeszcze bardziej dostawać :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Kartki świateczne 22.12.04, 05:37 zuza czegos tego nie napisala w gorlicach?bardziej by mnie to zmobilizowalo do wczesniejszego wyslania a tak to sie zadziadowalam z tymi kartkami ! Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Kartki świateczne 22.12.04, 06:37 Heh, no z tymi sekundami to nie wiem czy da rade, ale pozyczyc zawsze milo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Kartki świateczne 22.12.04, 06:48 andy a ty moja kartke dostales czy jeszcze nie? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Kartki świateczne 22.12.04, 17:17 oj kochana ellenai, myślałam ze tu wczesniej do nas zajrzysz....:) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Kartki świateczne 23.12.04, 18:34 Ja zawaliłam z kartkami w tym roku :( Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Kartki świateczne 11.12.05, 13:59 ale w tym matalijko nie zawalisz kochani,piszcie kartki, juz czas Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Kartki świateczne 11.12.05, 19:00 nie ma za co cała przyjemnośc po mojej stronie Odpowiedz Link Zgłoś