Gość: Murzyn IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 19:04 Czy mozecie potwierdzic ze bardzo dobry jest weterynarz z ulicy Pilsudskiego? Mowiono mi ze ma wyposazenie jak w niejednym szpitalu. Ktos byl ze swoim psem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pamela Re: Weterynarze... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 06:46 Napisze o kim slyszalam zle rzeczy. O weterynarce z ulicy Grunwaldzkiej. Kilka osob mowilo ze zamiast leczyc psuje zwierzeta. Chyba najbardziej znany jest ten z Armii Krajowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarodzi Re: Weterynarze... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 18:03 Bardzo dobry jest weterynarz na Armii Krajowej. Mam kilkoro znajomych ktorzy przysylaja do nich swoje zwierzeta gospodarskie i maja o nich bardzo dobra opinie. Poza tym wiem ze sa bardzo otwarci na panie ktore opiekuja sie kotami i czesto robia im za pol albo za darmo zabiegi kastracji albo usypiania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAMELA Re: Weterynarze... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 07:07 O babce z Grunwaldzkiej ktorej juz nie ma na Grunwaldzkiej tez slyszalam, zle tez mowi sie o weterynarzu z Sodobno nie usypia za darmo podworkowych zwierzat, kotow ktore przynosza panie sie opiekujACE I PROSZACE O USPIENIE. zGODNIE Z PRAWEM POWINIEN TO ZROBIC ZA DARMO. tE KOBIETY CZESTO ZA OSTATNIE GROSZE OPIEKUJA SIE ZWIERZETAMI A ON NIE CHCE IM POMOC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agrest Re: Weterynarze... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 06:50 Nie moge rozgryzc dklaczego i jak zwierzeta wyczuwaja ze u weterynarza stanie sie im cos zlego. Zapieraja sie mnogami (lapami) i nawet najlagodniejsze dostaja szalu. Odpowiedz Link Zgłoś