Dodaj do ulubionych

szukam pracy

IP: *.kropka.org / 80.244.134.* 23.09.05, 16:20
Szukam pracy w charakterze sprzedawcy, podejme tez prace domową.
Kontakt : kumpela2@o2.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosc-kumpela Re: szukam pracy IP: *.kropka.org / 80.244.134.* 23.09.05, 16:21
      Praca najlepiej w Dębicy.
    • wesolutka3 Re: szukam pracy 23.09.05, 20:33
      Moja propozycja to przyłącenie się do Orfilame. Jeśli jesteś nadal chętna to
      zapraszam na mojego maila: Maryann@interia.pl / mam fajne plany związane z
      firmą, jestem kosmetyczką, wizażystką i stylistką paznokci także zapowiada się
      ciekawie. Praca ta nie jest lekka ale nikt Cię z niej nie zwolni, pracujesz jak
      i gdzie chcesz. Czekam. Aha napisz mi coś o sobie co porabiasz na codzień, jaki
      zarobek by Cie interesował itd. Dla każdego mojego konsultanta mam osobny plan
      marketingowy opracowany. Teraz wpisowe jest za 1zł więc nic nie tracisz.
      pozdrawiam ciepło. Marysia
    • Gość: s.polubiec@neostra Re: szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 17:33
      Oferta współpracy/dodatkowej/.
      Prowadzę filię wielobranżowego gigamarketu internetowego , widzę rozwój tej
      dziedziny handlu , zarabiam przyzwoite pieniądze i aby zarabiać więcej
      powinienem pomóc innym /może Tobie/ zarobić.Jest to jedyny sposób znany
      ekonomistom aby bez inwestycji finansowej uzyskać niezależność ekonomiczną.
      Dlatego proponuję Ci spotkanie , na którym będą podane wszystkie informacje
      w dniu 27.09..br o godz.18.50 w hotelu "Gromada" w W-wie ul.17 Stycznia 32
      /Okęcie/.Ja tam będę z tel.605 316 614 , przy recepcji.Z pozdrowieniem i
      życzeniem "zaróbmy dobre pieniądze" Stanisław P. Potwierdż spotkanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka