Dodaj do ulubionych

Pies - na smyczy czy bez

IP: *.dip.t-dialin.net 20.04.06, 15:41
Pytanie:
czy w Parku Kultury i Wypoczynku w Slupsku jest obowiazek trzymania psa na smyczy?
Obserwuj wątek
    • ksztab01 Re: Pies - na smyczy czy bez 20.04.06, 23:03
      i czy w ogóle do Parku tzw. Kultury można wprowadzać psy?
      • zuzanna6 Re: Pies - na smyczy czy bez 23.04.06, 10:40
        a gdzie jest w Słupsku park, gdzie moga wybiegac się psy?
        nie mam psa, ale boję sie ze popadniemy zjednej skrajnosci w drugą
        kurcze wszędzie zakazy, to tak naprawde gdzie własciciele mają z pieskami
        spacerowac?

a mnie ostatnio ugryzł pies na smyczy, niewielki, szczekał sobie, nie
        spodziewałam sie, złapał mnie dosc mocno z tyłu za łydkę, włascielka nie dała
        rady utrzymac go, bo ta jej smysz rozciągnęła się, byłam bardziej zdziwiona niż
        zła, ale....potem dotarło do mnie, ze to kolejna bezmyslnosc właścicieli, a
        jakie niebezpieczeństwo chorób dla mnie

mały piesek, nie bardzo dobrac mu kaganiec...no ale siniaka miałam i ślady po
        małej szczęce, przeciął skórę...

co zrobic w takiej sytuacji? właścicelka bardzo mnie przepraszała i nie miałam
        sumienia dzwonic do strazy miejskiej, tylko poprosiłam książeczkę szczepień
        • Gość: robi Re: Pies - na smyczy czy bez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 13:24
          no właśnie. najwredniejsze są małe pieski. a im mniejszy, tym bardziej wredny.
          • Gość: panna_a Re: Pies - na smyczy czy bez IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 08:55
            Niestety zazwyczaj dowiadujemy się gdzie można chodzić z psem a gdzie nie jak
            dostaniemy mandat. Np. Za kościołem Kolbym jest duża polana pełna śmieci
            pobitych butelek i tam pies nie może biegać bez smyczy pomimo że w pewnych
            godzinach żywa dusza tamtędy nie przechodzi.. a mandat można dostać całkiem
            niezły bo nawet 200-250 złoty :|
            Dzieci nie mają gdzie się bawić... psy nie mają gdzie biegać... ehhh... źle się

panna_a
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka