Dodaj do ulubionych

Kebab House Filmowa 1

IP: *.chello.pl 05.08.08, 22:34
Serdecznie ODRADZAM odwiedzenie Kebab House w Słupsku na ul. Filmowej 1, ponieważ możecie zostać potraktowani tak samo obrzydliwie, jak potraktowane mnie. 3 sierpnia o 21.20 wraz z mężem i przyjaciółmi weszliśmy do Kebab House i nim zdążyliśmy cokolwiek powiedzieć, "pracujące" tam Panienki oznajmiły, że cytuję: "kebabów nie będzie, chcemy już iść do domu". Tak się akurat składa, że jest okres urlopowy a ze Słupska odchodzą pociągi wiozące wczasowiczów do domu. My mieliśmy przed sobą taką właśnie, dwunastogodzinną podróż i chcieliśmy przedtem coś zjeść. Polecono nam, niestety, właśnie Kebab House. ODRADZAM!!! CHAMSTWO, CHAMSTWO, CHAMSTWO!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kajka Re: Kebab House Filmowa 1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 17:33
      Co racja to racja, ja tam kiedys poszlam o 21.15, oni pracuja do
      22.00, jak weszlam to gdyby wzrok tej obslugujacej pani mógl zabija,
      juz bym byla sztywna, dobrze ze ze zlosci nie naplula do kebaba. Co
      mnie to obchodzi, ze jej ciezko, ze pózno, ze goraco, po cholere tam
      pracuje, jak robi łaske klientom. Odradzam!!!
      • Gość: adrian Re: Kebab House Filmowa 1 IP: *.Red-80-34-174.staticIP.rima-tde.net 14.08.08, 22:41
        z tego co widze to takie rzeczy zdazaja sie sie w roznych miejscach
        i to nie tylko w gastronomii, no coz na szczescie mi sie to w tym
        lokalu nie przytrafilo a czesto jadam w housach a moze jestem za
        bardzo wyrozumialy, tak czy inaczej pozdrawiam.
    • Gość: Słupszczanin Re: Kebab House Filmowa 1 IP: *.slp.vectranet.pl 09.12.08, 15:13
      Popieram w 100 %. Pracownicy w Kebab House są fatalnie zorganizowani. Przez
      telefon otrzymujemy informację, że Kebab zostanie dostarczony w ciągu 30,40 min,
      jednak przedłuża się do półtorej godziny. Zostały mi podane różne powody, np. że
      nowy pracownik jest i może mieć problemy ze znalezieniem adresu. Dzisiaj
      natomiast zadzwoniłem po około godzinie oczekiwania to dowiedziałem się, że
      zapomnieli o moim kebabie i za chwilę go wyślą, czas oczekiwania - kolejne 30
      min. Zadzwoniłem po 30 min. to dowiedziałem się, że już za chwilę zaczną robić
      kebab i wyślą go niedługo. Oczywiście zrezygnowałem i zapewniłem, że to moje
      ostatnie zamówienie. Wiem, że House stał się popularny w Słupsku, bo był jeden z
      pierwszych i swoich klientów mieć będzie, ale wszystkim swoim znajomym będę go
      odradzał, a sam z pewnością już nigdy stamtąd nie zamówię. Nie polecam tego
      punktu, jeśli nie chcecie być oszukani, poza tym jak kilka razy byłem
      bezpośrednio w punkcie i obsługa była bardzo nieuprzejma.
      • Gość: Krzysiek Re: Kebab House Filmowa 1 IP: 92.55.223.* 14.02.09, 14:39
        Nie prawda co piszecie.
        Panie często tam się zmieniają, ale ja jestem tam często i nigdy nie spotkalem
        sie z jakąś aż tak wielką nie uprzejmością. Kobiety tam pracujące mają naprawdę
        cięzką pracę: gorąco, zapach, "wspaniali klienci" to napewno nie pomaga w dobrej
        obsludze. Natomiast ja jestem zadowolony, pozdrawiam i nie przejmujcie się tymi
        opiniami.
        • Gość: to prawda Re: Kebab House Filmowa 1 IP: *.brnt.cable.ntl.com 16.02.09, 13:46
          kogo to obchodzi ze tam jest goraco czy im smierdz to jest ich
          praca do cholery po co tam sie pchaly idiot----ki zero kultury z ich
          strony nie wychowane dziewczyny ze wsi !!!! odradzam kebab house !!!
          • Gość: Michal Re: Kebab House Filmowa 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 09:15
            JAk to w zyciu bywa sa zadowoleni i mniej szczesliwi, lecz wydaje
            mi sie ze wsrod takich opinii jak ta wyzej przemawia zazdrosc lub
            nie umiejetnosc wypromowania swojego produktu przez konkurencje.
            Moje skromne zdanie na temat Kebab House jest bardzo pozytywne
            inaczej nie byli by tyle czasu na slupskim rynku. Pozdrawiam
            malkontentow.
    • Gość: Katarzyna Re: Kebab House Filmowa 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 21:36
      mi smakuje
    • Gość: felo Re: Kebab House Filmowa 1 IP: *.slupsk.vectranet.pl 28.04.09, 23:04
      ja sie zatrułem kiedys...:(
      • Gość: kicia Re: Kebab House Filmowa 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 21:08
        ale co jak co trzeba im przyznac ze maja swoja renome w miescie ,
        jestem tylko ciekawa jak bedzie w tym nowym lokalu, podobno beda
        podawac na normalnych talerzach!!! Do tej pory wszystkie kebaby w
        slupsku daja chyba na plastikach.
        • foxi-em Re: Kebab House Filmowa 1 11.05.09, 01:00
          Te panienki z hausów są w typie własciciela.
          Rzeczywiscie zachowują się jak zubożałe księżniczki którym przyszło
          pracować, ale jak mam być szczera to nie zdarzyło mi się by któraś
          była nieuprzejma.
        • Gość: miejscowy Re: Kebab House Filmowa 1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.09, 13:43
          Nowy lokal? Wyprowadzka?
          HUUUUUUURAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
          Nareszcie zniknie śmierdliwy punkt gastronomiczny w centrum miasta.
          Sanepid chyba dostał łapówkę by zatkać nos na produkowane zapachy w
          nieprzystosowanym lokalu. A właściciel lokalu - miasto, też powinno
          zweryfikować decyzję zgody na taką działalność. Mieszkańcom
          PRZESZKADZA całoroczny "aromat" przypalanej tkanki mięsnej.
          Niech się wyprowadzają jak najszybciej!
          • Gość: ALA Re: Kebab House Filmowa 1 IP: *.rene.com.pl 22.12.09, 20:48
            TOBIE SMAKUJE>>/GOWNO BYS SPOD SIEBIE WPI/.....A WIESNIARY NIECH DALEJ HARUJA ZA 900ZL NO TAK...NA PODPASKI ZA 1,.49 STARCZY;))))))
    • Gość: no Re: Kebab House Filmowa 1 IP: *.slupsk.vectranet.pl 16.05.09, 00:03
      to ciężkie jedzenie
      • Gość: Słupszczanin Re: Kebab House Filmowa 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 16:33
        Mi osobiscie smakuje bardzo , fakt ze czasami trzeba poczekac ale
        jak jest ruch to swiadczy tylko o tym ze wszystko jest swieze , nie
        mam swojego ulubionego ich punktu jem poprostu tam gdzie mam blizej,
        w kazdym badz razie dla mnie najbardziej zblizony do tych ktore
        jadam w Niemczech.
        • Gość: torgi Re: Kebab House Filmowa 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.09, 12:07
          ta obsluga rzeczywiscie do wybitnych nie nalezy, ale maja najlepszy
          kebab jaki wogole jadlem, kebab z kurczaka jest rewelacyjny
          • foxi-em Re: Kebab House Filmowa 1 31.10.09, 22:49
            A oni sie gdzies przeprowadzili?
            Gdzie?
          • Gość: dfas Re: Kebab House Filmowa 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.09, 01:02
            Dla mnie tez rzadzi i to nie tylko mieso , chleb do kebaba jest
            idealny szczerze mowiac zwracam na to szczegolna uwage i lepszego w
            Słupsku nie trafilam.
          • Gość: SONIA Re: Kebab House Filmowa 1 IP: *.rene.com.pl 22.12.09, 20:47
            KEBAB HOUSE TO CHAMY NA CHAMACH!!!JA KUPILAM KEBABA NIEDAWNO TO W MIESIE BYL KAWALEK PILUCHY BLEEEEEE ZADZWONILAM DO KEBBABA ZE SKARGA TO SKOCZYLA DO MNIE PASKUDA Z RYJEM ZE TO OWIJANE MIESO BYLO TRAGEDIA CO ZA BRUDASY NIE POLECAM NIKOMU!!!!!!
    • Gość: elichten Re: Kebab House Filmowa 1 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.05.10, 19:27
      durni gamonie to wy debile nie macie pojecia co piszecie debile
    • Gość: eli Re: Kebab House Filmowa 1 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.05.10, 19:52
      glupia dupa
      • Gość: Katarzyna Re: Kebab House Filmowa 1 IP: *.slupsk.vectranet.pl 11.02.15, 06:50
        Chciałabym przestrzec wszystkich odnośnie "Kebab-House`u", który to ma trzy
        punkty u nas w mieście na ul. Wileńskiej, Filmowej (kolo tramwaju) i Wolności.
        Jeżeli zależy Wam na Waszych żołądkach nie jedzcie tam z prostych powodów.
        Mięso sprzedawane z rana jest zawsze stare (przewożone w workach na śmieci - sama widziałam)
        Do sosu dodawana jest surowa woda z kranu, po której jak każdy wie brzuch może rozboleć.
        Mięso rzekomo z berlina wcale nim nie jest. Co do surówek to sprzedawane są stare i śmierdzące bardzo
        często, które poprostu nie zeszły. Ile razy widziałam jak nóż np. spada dziewczynie po czym go podnosi
        i dalej kroi nim bułki, dziewczyny palące papierosy tak samo, gdy wracaja normalnie pracują, nawet śmierdzących rąk nie umyją. W toaletach szczególnie na ul.Wileńskiej syf
    • Gość: darek Re: Kebab House Filmowa 1 IP: *.slupsk.vectranet.pl 29.04.17, 22:40
      Oszukancy!!!oplacasz duzy kebab otrzymasz maly!!!!
      • Gość: klientka Re: Kebab House Filmowa 1 IP: *.slupsk.vectranet.pl 06.05.17, 12:41
        A ja odwrotnie od wszystkich. Chodzę tam z wnuczką na kebaba.
        Obsługa bardzo miła. Jedzenie świeże i bardzo smaczne.
        Może zdarzyła się taka sytuacja -życie.
        Ale gorąco polecam. Jest naprawdę bardzo smaczne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka