Gość: Pamela IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 06:54 Jestem ciekawa jeszcze jednej sprawy. Czy jest wsrod Was ktos kto nie ma do dzisiaj komorki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Julka Re: Komorki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 09:36 to chyba można zaliczyć do kolejnego uzależnienia bez komórki nie ruszam się z domu ale znam i takich, którzy nawet do łazienki biorą ją ze sobą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: Komorki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 14:37 Ja znam osoby które żyją bez komórki, ja niestety jestem posiadaczem tego cudu techniki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Komorki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 18:23 Tez mam, ale od niedawna. Jeszcze nawet nie znam wszystkich opcji. Nie dzwonie bo mnie nie stac ale odbieram telefony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: Komorki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 19:23 A ja mam w komorce swoj ulubiony rysunek: jezyka z serduszkasmi :-)) Wlasnie przyslali mi ze mam uaktywnic karte, bo jak nie to... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy_sz Re: Komorki IP: *.lib.buffalo.edu 24.01.02, 20:12 Mam, bo musze, ale jeszcze do dzisiaj wspominam czasy kiedy nie musialem. Ale sporo z moich przyjaciol nie uzywa komorek i sa szczesliwi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Komorki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 06:47 Ja mam, ale mam zasadke ze nie wlaczam jej w srodkach komunikacji i domu. (chyba ze to sms). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Komorki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 09:08 lubię mieć telefon przy sobie może dostanę smsa? a moze zadzwoni ktoś, kto dawno się nie odzywał? to miłe ale czasem... nie lubię jak dzwoni mama i mówi, że Natalia się obudziła wtedy koniec Julka wstaje i do domu, bo "szefowa Natka" zadzwoniła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Komorki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 17:26 Niezla z niej szefowa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PioN Re: Komorki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 12:13 Na szczęście większość ludzi w Polsce jeszcze komórki nie posiada. Ja swojej nie posiadam, ale pożyczam :) Komórek jest w Polsce ok. 10-12 mln, a ludności 38,5 mln więc większość nie posiada (wliczając w to dzieci). Swoją drogą kilka lat temu operatorzy wchodzący na polski rynek prognozowali że w 2001 r posiadaczy komórek w Polsce bedzie co najwyżej 3-4 mln... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Komorki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 17:04 Czytalam ze aby zmniejszyc zagrozenie promieniowania komorki nalezy uzywac raczej naladowanej niz czesciowo naladowanej, bo wowczas wydziela ona wiecej promieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Komorki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 17:16 Ja tylko nie lubie jak mi komorka dzwoni a ja jestem w zatloczonym autobusie lub na waznej rozmowie w restauracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Komorki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 23:35 Ja w autobusie wylaczam sygnal, bo juz mi sie zdarzylo ze mialem pelne rece parasoli i reklamowek a komora dzwonila pol drogi w kieszeni. Wszyscy sie odwracali a ja nawet nie probowalem po nia siegac bo byl tlok. Odpowiedz Link Zgłoś