Gość: Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 16:53 Jestem ciekawa czy ktos z Was pamieta jaki byl nasz poprzedni wiadukt na ulicy 3-go Maja? Podobal Wam sie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pamela Re: Wiadukt (stary) IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 17:25 Czy to chodzi o to ze tamten byl duzo wyzszy? Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Wiadukt (stary) 30.01.02, 20:11 Wydaje mi sie ze wysokosc nie ulegla zbyt duzej zmianie. Jedno co pamietam w tamtym to byly takie smieszne, grube rury jako barierki. Meczyli sie dosyc dlugo z tym wiaduktem, ale w koncu ladnie dosyc go zrobili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teddy Re: Wiadukt (stary) IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 20:39 Przeciez ten wiadukt mial takie wielkie zabytkowe (nie wiem jak to sie nazywa) w ksztalcie polkoli stalowe konstrukcje. Szkoda ze je zdemontowali. Takie mosty sa jeszcze w Gdansku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Wiadukt (stary) IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 01:59 Mnie denerwuje jak te tablice zabezpieczajace przed skokami samobojcow sa zawsze pobazgrane sprayami. Co je odmaluja, to znow jakis dupek je porysuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Wiadukt (stary) IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 23:54 Bardzo mi sie podobal. Najladniejszy byl zima jak przeslo pokryte bylo soplami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabat Re: Wiadukt (stary) IP: *.gdan.gazeta.pl 06.02.02, 22:56 poprzedni był fajny, taki jak stary w Ustce z przęsłami nad szosą Odpowiedz Link Zgłoś