malenkajalenka 01.09.05, 20:58 Wyjazdy AU PAIR do wielu krajów Europy Zachodniej (min. Hiszpania), USA i innych organizuje najstarsze polskie biuro Au Pair - MIKROSERWIS. Przedstawicielstwo w Lublinie, tel. 0503597068, mail: m.orman@interia.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mary_an Re: AU PAIR 01.09.05, 23:48 bleee ja jestem au-pair i znam takich wiecej, jest super, sama sobie wsyzstko zalatwilam, bo i po co wywalac 1000zl za nic????? Odpowiedz Link
misspolka Re: AU PAIR 16.09.05, 22:09 Poszukuje au-pair ze znajomoscia jezyka hiszpanskiego do rodziny w Londynie. jelsi ktos jest zainteresowany prosze o kontakt. Odpowiem na wszystkie pytania. Ewa Odpowiedz Link
misspolka Re: AU PAIR 09.10.05, 23:46 Znalazlam kandydtake z dobrym hiszpanskim do jednej z rodzin, poszukuje kandydtki z dobrym hiszpanskim (angielski mozem byc basic) do drugiej rodziny. Prawo jazdy niewymagane, pobyt na 10/12miesiecy, rowniez w Londynie. Ewa Odpowiedz Link
s_gorzka Re: AU PAIR 06.11.05, 11:57 Jestem zainteresowana pracą w charakterze Au Pair. Mam 18 lat, kocham dzieci, hiszpański znam bardzo dobrze,gdyż uczęszczam do szkoły z wykładowym hiszpańskim, a także co roku spędzam wakacje w Hiszpanii. Jeśli to ogłoszenie jest nadal aktualne, to proszę o kontakt. (s_gorzka@wp.pl) Pozdrawiam, Agata Odpowiedz Link
misspolka Re: AU PAIR 09.01.06, 10:54 Dwie rodziny w Londynie, mowiace po hiszpansku poszukuja au-pair od 16th January.Daj mi znac jak chialabys dowiedziec sie czegos wiecej. Dziekuje i zycze udanego 2006. Ewa Odpowiedz Link
misspolka Re: AU PAIR 12.01.06, 00:10 11th January 2006, Sroda. Juz znalazlam dla rodzin odpowiednie kandydatki. Dziekuje.Ewa Odpowiedz Link
misspolka Re: AU PAIR 15.01.06, 09:58 Witam raz jeszcze. Tym razem mam Argentynska rodzine zamieszkala w Londynie poszukujaca au-pair z dobrym/bardzo dobrym hiszpanskim i basic English. Nie musi miec prawa jazdy, powyzej 19lat, niepalaca.Placement na minimum 6 miesiecy do 12 miesiecy jesli mozliwe. Od lutego 2006. pozdrawiam, Ewa Odpowiedz Link
levinia Re: AU PAIR 18.11.05, 14:19 cze! możesz mi powiedzieć w jaki sposób udało Ci się wyjechać jako au-pair do Hiszpanii bez biura pośredniczącedo? jakie trzeba spełnić warunki i jakie jest ograniczenie wiekowe by zostać opiekunką? pozdrawiam! Odpowiedz Link
mary_an Re: AU PAIR 15.01.06, 18:55 wejdz sobie na forum au pair zeby o tym pogadac forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=11154 Odpowiedz Link
misspolka Re: AU PAIR 16.01.06, 00:52 Dziekuje za rade, juz z niej korzystam. Wybralam jednak to Forum, bo chodzi mi o Polki mowiace tez po hiszpansku, a wydaje mi sie ze takie osoby specyficznie znajde na Forum "Hiszpanskim". Pozdrawiam serdecznie, Ewa Odpowiedz Link
misspolka Re: AU PAIR 21.01.06, 00:28 Przykro mi ale oferta nie jest juz aktualna. Znalazlismy odpowiednia kandydatke. Dziekuje za zgloszenia. Ewa Odpowiedz Link