anetakm1 22.02.05, 17:53 Potrzebuję człowieka mówiącego biegle po niemiecku w celu konwersacji. Przez długi czas nie używałam tego języka i wypadłam z rytmu. Może ktoś mi pomoże. aneta akm3jw@op.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gonia.pk Re: Konwersacje 23.02.05, 23:54 A mozesz okreslic mniej wiecej na jakim poziomie jestes? Odpowiedz Link
anetakm1 Re: Konwersacje 24.02.05, 15:07 mam Zertifikat DAF, znam gramatykę, mam problem z mówieniem, za 2 miesiące do mojej pracy przyjeżdzają Niemcy, muszę się z nimi dogadać. Przerwa spowodowała ze boję się odezwać, potrzebuję kogoś kto płynnie i poprawnie mówi i sprowokuje mnie do mówienia. Odpowiedz Link
gonia.pk Re: Konwersacje 11.03.05, 10:49 anetakm1, probowalam sie z Toba kontaktowac na gg, ale niestety bez rezeultatow. Jesli nadal jestes zainteresowana konwersacjami to czekam na kontakt na moj adres mailowy. Pozdrawiam Odpowiedz Link
jurek9910 Re: Konwersacje 08.07.05, 17:34 cześć mam na imię piotr chętnie popiszę z kimś po niemiecku żeby nie zapomnieć tego ładnego w gruncie rzeczy języka.Czekam na zgłoszenia. ps jeśli to możliwe proszę o przesłanie w pliku w miarę aktualnych testów z egzaminów certyfikacyjnych w stopniu grundstufe i mitelstufe Odpowiedz Link