michal_he Re: proszę o pomoc 28.06.06, 13:44 To raczej osobista korespondencja. Napisane argentyńską odmianą hiszpańskiego. Nawiązanie do wcześniejszej rozmowy przez internet kiedy to padł połączenie, potem pierwsza część o serze, potem o jakichś dzieciach i sporcie. A na koniec "Więcej opowiem, jak się zobaczymy, Elsa". Żadna reklama. Jeśli to istotne to poźniej mogę to w całości przetłumaczyć, bo teraz nie mam czasu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
michal_he Re: proszę o pomoc 28.06.06, 13:48 Aha, nie wiem, czy to ma coś wspólnego z fenuloketonurią... Wspominając o serze jest podana zawartość żelaza 260 mg w 100 g. I potem jeszcze jest pytanie o substancję o nazwiem LPD (?). Więc może ma to jakiś związek. List adresowany do Ale. Odpowiedz Link
maya48 Re: proszę o pomoc 28.06.06, 19:54 Z tego co się orientuje to może być to pomyłka bo nikt ze stowarzyszenia raczej nie utrzymuje kontaktów z osobą z Argentyny. Czy mogłabym Cię prosić o napisanie odpowiedzi po hiszpańsku na tego maila kórą będzie mówiła że to chyba pomyłka i prośba o ewentualną korespondencję po angielsku jeżeli twoim zdaniem to jest coś ważnego. Odpowiedz Link
michal_he Re: proszę o pomoc 29.06.06, 00:01 OK, jak napiszę to Ci podeślę na gazetowego maila. Pozdrawiam. Odpowiedz Link