betty63 27.04.08, 15:45 HEJ JAK BY KTOS UMIAL PRZETLUMACZYC MI KAWALEK TEJ PIOSENKI NA JEZYK POLSKI BEDE BARDZO WDZIECZNA "EKDROMI BY ME" SPIEWAL MI TO KIEDYS MOJ UKOCHANY ALE NIE WIEM CO TO ZNACZY. Z GORY BARDZO DZIEKUJE BETTY Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malakas Re: BARDZO PROSZE O PRZETŁUMACZENIE KAWAŁKA PIOSE 28.04.08, 06:23 1) Capslock 2) NTG 3) Wszyscy oczywiście świetnie wiedzą, który kawałek jakiego kawałka śpiewał nieznajomej forumowiczce tajemniczy ukochany. Tak w ciemno to leciało mniej więcej tak: "Ja Cię kocham, Ty mnie kochasz, jedziemy na wycieczkę" Odpowiedz Link
betty63 Re: BARDZO PROSZE O PRZETŁUMACZENIE KAWAŁKA PIOSE 28.04.08, 08:02 Przepraszam ze to tak troche bez ladu i skladu ale widze ze sobie poradzilas:)dziekuje bardzo a troszke wiecej moglabys jeszce przetlumaczyc?bede wdzieczna Odpowiedz Link
agniecha313 Re: BARDZO PROSZE O PRZETŁUMACZENIE KAWAŁKA PIOSE 28.04.08, 09:33 Betty63 ,Malakas to facet nie babka ;) Odpowiedz Link
betty63 Re: BARDZO PROSZE O PRZETŁUMACZENIE KAWAŁKA PIOSE 28.04.08, 10:47 uuu to przepraszam hihi jak by ktos mogl mi to przetlumaczyc to bede happy:) Odpowiedz Link
malakas Re: BARDZO PROSZE O PRZETŁUMACZENIE KAWAŁKA PIOSE 28.04.08, 12:09 Wielce Szanowna i Urocza Forumowiczko betty63! Twój wniosek nie może być rozpoznany, ponieważ zawiera liczne uchybienia formalno-materialne i zostaje zwrócony celem uzupełnienia. Zasadniczą wadą wniosku jest brak określenia przedmiotu tłumaczenia tj. tekstu źródłowego. Panagia voitha! Odpowiedz Link
betty63 Re: BARDZO PROSZE O PRZETŁUMACZENIE KAWAŁKA PIOSE 28.04.08, 12:23 nie znalazałam tekstu tej piosenki.Na you Tube jak sie wpisze ekdromi by me to wyswietli sie ten kawalek piosenki jesli nie robi to problemu prztlumaczenie ze sluchu to bardzo prosze o przetlumaczenie.POzdrawiam Betty Odpowiedz Link
malakas Re: BARDZO PROSZE O PRZETŁUMACZENIE KAWAŁKA PIOSE 28.04.08, 12:35 www.stixoi.info/stixoi.php?info=Translations&act=details&t_id=1323 Odpowiedz Link
betty63 Re: BARDZO PROSZE O PRZETŁUMACZENIE KAWAŁKA PIOSE 29.04.08, 10:12 Dziekuje bardzo za pomoc :)Pozdrawiam:* Odpowiedz Link