amabel 24.12.12, 11:22 Zdrowych Wesołych Świąt Bożego Narodzenia życzy szydełkowym koleżankom szydełkowa Aga (ciekawe czy uda się Wam zostawić na Święta szydełko? Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jawa_ma Re: Życzenia 24.12.12, 15:00 Przyłączam się do życzeń!!! Lubię mieć ręce zajęte, więc nie odkładam szydełka. Odpowiedz Link
esterkae Re: Życzenia 25.12.12, 09:20 Ja również się przyłączam do życzeń , odłożyłam szydełko i druty , niestety musiałam bo w przeciwnym razie by je przede mną schowano Odpowiedz Link
ugrypek Re: Życzenia 25.12.12, 10:13 By Wam wszystko pasowało, by kłopotów było mało, byście zawsze byli zdrowi, by problemy były z głowy, by się wiodło znakomicie, by wesołe było życie! Odpowiedz Link
e-wu-sia Re: Życzenia 25.12.12, 12:11 W te święta magiczne, życzenia ślę liczne. Pachnących jodełek z ogromem światełek. Pod obrusem sianka, a za oknem bałwana. Prezentów pod choinką od Mikołaja z wesołą minką Ciepła rodzinnego w Dzień Narodzenia Pańskiego. Dużo jedzenia na stole i niech te święta będą wesołe.! Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku.! Odpowiedz Link
malagosia-1malagosia Re: Życzenia 25.12.12, 18:53 bardzo dziękuję wszystkim za życzenia i tego samego wam życzę. za bardzo kocham szydełkowanie żeby się z nim rozstać Odpowiedz Link
e-wu-sia Re: Życzenia 25.12.12, 19:21 Ja dzisiaj wytrzymałam bez, ale jutro już się "złamię" Odpowiedz Link
jolanta_52 Re: Życzenia 27.12.12, 11:51 26 skończyłam szydełkowego renifera. Zaczęłam przed świętami i naiwna myślałam, że to łatwy projekt i że zrobię tyle ilu miałam gości. Nie udało się. Skończyło się na 1-ym. Odpowiedz Link
e-wu-sia Re: Życzenia 27.12.12, 12:30 Dla gości lepsze są Mikołaje. Robisz prędko , a można je położyć na nakryciu , lub przypiąć jako broszki. Odpowiedz Link