Dodaj do ulubionych

nie polecam bpv

23.03.13, 04:04
Ostrzegam przed wydawnictwem BPV, tym od ''Diany'' i ''Sabriny''. Zamowiłam u nich czasopisma. Przesyłka przyszla szybko, fakt. Lecz brakowało jednej gazetki. Zareklamowalam juz kilkakrotne - zero odzewu, milczenie, nie reagują, bo to ''tylko'' 5,50 zł ?!
Jestem wściekła! Owszem, to tylko 5.50 zł, ale bardzo mi zależało na tym numerze.
Obserwuj wątek
    • judyta789 Re: nie polecam bpv 23.03.13, 07:22
      Ja też u nich kupowałam gazetkę i nie przyszła mi. Reklamowałam parę razy i nic a to już 3 miesiące mija sad
      • ja-tekla Re: nie polecam bpv 23.03.13, 07:34
        Czyli nie ja jedna mam takie ''doswiadczenie''. I pewnie nie dostanę tej gazetki, szkodasad
        Ja rozumiem,że błędy się kazdemu przytrafiają, ale zero odzewu?? Kompletne milczenie?? Mimo kilku wpisów??? Dzwonic do nich nie będę, droższa rozmowa by była niz ta nieszczęsna gazetka. Przykro jednak...
        • ja-tekla jednak polecam:-) 29.03.13, 15:01
          Wreszcie dostalam reklamowaną gazetke!
          Lubie czasopisma tego wydawnictwa, sporo szydelkuje i duzo z nich korzystam - czy to z Diany, czy z Sabriny.
          A teraz ukazala sie Mala Diana, z podtytułem- Lubię szydełkowac. Bardzo spodobala sie mojej mlodej siostrzenicy, początkującej dziewiarcesmile
          Mam nadzieje, ze w przyszłosci wydawnictwo uniknie takich wpadek!
    • 35kami Re: nie polecam bpv 02.04.13, 19:31
      Widzę, że nie nie jestem sama i nie jest to jednorazowe niedopatrzenie. Ja także nie dostałam wszystkich zamówionych egzemplarzy. Pisanie do nich nie dało żadnego rezultatu, dopiero dwukrotna rozmowa telefoniczna odniosła skutek. Druga, bo przy pierwszej rozmowie pan powiedział mi, że już wysłali, czekałam tydzień-nadal nic, ponowny telefon, kolejne dwa tygodnie oczekiwania i jest,dotarła brakująca gazetka.
    • haftowniczek Re: nie polecam bpv 03.04.13, 12:55
      a ja kupiłem i jestem zadowolony wbrew pozorom
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka