hania1953 21.09.07, 20:55 Witam i od razu przechodzę do rzeczy-proszę obejrzeć moje obrazki,które umieściłam na Picasa. Pozdrawiam-Hania picasaweb.google.pl/hanusia1953/Obrazy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania1022 Re: dodatek 24.09.07, 17:56 Cuda, piekne. A ja jednego obrazka nie moge skonczyc. Ide sie zalamac Odpowiedz Link
bogdap1 Re: dodatek 24.09.07, 19:06 cudnie ci to wychodzi ja robię drugą prace w zyciu i porwałam sie na haft jednokolorowy bo tki bardzo mi sie podoba ,a ze uwielbiam robic na szydełku wzory filetem ,dlatego się porwałam , i im dłuzej robie tym bardziej jestem pełna pidziwu gdy haftujecie takie cuda , prace są fantastyczne Odpowiedz Link
malgos.ia Re: dodatek 25.09.07, 17:44 piekne obrazy.... czy moge dostac na gazetowy schematy czterech por roku??? pozdrawiam.... Odpowiedz Link
hania1953 Re: dodatek 25.09.07, 21:21 Cześć,przykro mnie jest bardzo,ale nie posiadam schematów tych pór roku... One były już dość dawno w Burdzie ,ale ja tego numeru nie posiadam...schemat dostałam od koleżanki... Zapytaj o schemat na tym forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20039 wiem,że niedawno dziewczyny pytały o niego i chyba był na stronach chinek... przepraszam że nie mogę pomóc... Pozdrawia-Hania Odpowiedz Link
hania1953 Re: dodatek 03.10.07, 07:50 Witam! Znalazłam na innym forum 4 pory roku,które haftowałam. Tylko że ja nie mogę ich ściągnąć ,bo nie mam tego programu... Może Tobie się uda? mulenne.narod.ru/shema/landscape/landscape_01.htm mulenne.narod.ru/shema/landscape/img/l_03s.jpg mulenne.narod.ru/shema/landscape/img/l_04s.jpg mulenne.narod.ru/shema/landscape/img/l_05s.jpg mulenne.narod.ru/shema/landscape/img/l_06s.jpg Powodzenia!!! Pozdrawiam-Hania Odpowiedz Link