umbradomini1 21.07.05, 17:18 dzień, zwykły dzień itd., jak było w tekście Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawa_malinowa Re: Świdnicki dzień powszedni........i weekendy 21.07.05, 17:21 > dzień, zwykły dzień itd., jak było w tekście ??? Targ, muzyka i książki - ot, dzień zwykły dzisiejszy. W inne dni przewidziane są zmiany w programie - nie ma targu :) A - w jakiś taki właśnie zwykły dzień oddam Ci książkę. Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: Świdnicki dzień powszedni........i weekendy 21.07.05, 17:23 może w poniedziałek:) ja zaś wezmę na randkę twoją Sylvię P.- zgoda???? byłem dziś na targu- syf, zwykły syf, ale kaczuszki milusie <stwierdza, że jest infantylny> Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: Świdnicki dzień powszedni........i weekendy 21.07.05, 17:26 No ja nie wiem :) Tylko ta książka taka trochę popisana jest... Przerażają Cię czyjeś notatki? Jeśli odpowiesz twierdząco, to to nie jest książka dla CIebie :P Kaczuszki były fajniusie :) i pieski też :) Reszta śmierdziała i była okropna. Poza tym poszłam tam nie napiwszy się kawy... więc było potwornie :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: Świdnicki dzień powszedni........i weekendy 21.07.05, 17:28 niektórzy nie lubią kawy- bez urazy:) a popisane siążki kocham- mają dusze..... wstyd się przyznać, ale ja swoje też bazgrzę i opisuję, zaznaczxam fragmenty- wstyd:P Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: Świdnicki dzień powszedni........i weekendy 21.07.05, 17:30 Niektórzy bez kawy rano nie wyobrażają sobie życia :) To mogę pożyczyć - bo jedna osoba uciekła, zobaczywszy. Najgorzej, jeśli nie ma ołówka pod ręką.... Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: Świdnicki dzień powszedni........i weekendy 21.07.05, 17:34 kup 10 za 2 PLN w IKEA takie żółciutkie jak kaczuszki:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: Świdnicki dzień powszedni........i weekendy 21.07.05, 17:36 Dobra myśl :) To idę sobie popodkreślać w jednej zacznej książce kilka myśli. "CZytając >Lolite< w Teheranie" <patrzy z niechęcią na brata, który grozi wyłączeniem komputera> Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: Świdnicki dzień powszedni........i weekendy 21.07.05, 17:37 < wzrok Umbry przenika komputer i rzuca się na brata Kawy- są zabici i ranni> Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: Świdnicki dzień powszedni........i weekendy 21.07.05, 18:37 Udało się, udało się! Komputer jest mój :) Odpowiedz Link Zgłoś