malgosk_a 29.10.06, 22:28 kto moze polecic dobrego ortodonte w Świdnicy> jakiego ceny i jakie kto ma podejscie do pacjenta, z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maugohaha Re: ortodonta 19.12.06, 12:34 Dziarska jest ok, oraz Karaszewski, ale nr to trzeba znaleźć samemu bo nie pamiętam. Karaszewski trochę drogi się zrobił, ale jest dobry, cierpliwy, spokojny a Dziarska to tak ceny normalne, też jest ok, bardziej żwawa:) Chodziłam kiedyś do obu. Odpowiedz Link Zgłoś
abbra1 Re: ortodonta 24.02.07, 15:57 A ten Karaszewski to starszy, młodszy...? I trzeba czekac u niego na wizyte, czy nie jest tak oblegany? Bo zalezy mi na czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
maugohaha Re: ortodonta 27.02.07, 13:59 abbra1 napisała: > A ten Karaszewski to starszy, młodszy...? I trzeba czekac u niego na wizyte, cz > y > nie jest tak oblegany? Bo zalezy mi na czasie. Młodszy i z tego co pamiętam oblegany, bo dobry jest. ja jak miałam mało czasu to zadzwoniłam do "biały Ząbek" na osiedlu młodych i pani znalazła czas nastepnego dnia. Też dobra Odpowiedz Link Zgłoś