Dodaj do ulubionych

Szkoda mi Gołoty!!!

25.10.09, 10:01
Oglądaliście tą słynną " walkę stulecia".Ja tak.Boksu raczej nie oglądam więc
pojęcia tez nie miałam jakie z tego sportu robi się show.Zawodnicy kroczą w
orszaku pomagierów z grożnymi minami pomiędzy tłumem, jej jak
gladiatorzy.Publika krzyczy, piszczy , klaszcze widać że żądna krwi.Gołota
wyglądał grożniej,ogromny, zwalisty robił wrażenie.No ale w ringu królował
Adamek.Żal mi się zrobiło tego kolosa oszołomionego ciosami, słaniającego się
na nogach, leżącego na deskach.Biedak ciekawe czy liczył na zwyciestwo???czy
tylko na kasę poleciał???
Obserwuj wątek
    • sagittarius954 Re: Szkoda mi Gołoty!!! 25.10.09, 11:07
      Misia?
      A co Ty oglądasz ?Czymże Ty karmisz swój zmysł wrażliwości ?
      A biedak zawsze liczy na pieniądze . suspicious
      • super222 Re: Szkoda mi Gołoty!!! 25.10.09, 12:03
        Cześć - to ja!
        W sportowym nastroju. Tak.
        Już wiem co to znaczy
        przyfasolić fangę.
        Takie posądzenie, bardzo
        mnie zabolało. Pewnie nie mniej
        niż razy otrzymywane przez *biedaka*
        (około 2,5 miliona zł. za wczorajszy
        wystę), a serwowane mu zdrowo przez
        zwyciężającego.
        Ja? przyfasolić fangę?
        • sagittarius954 Re: Szkoda mi Gołoty!!! 25.10.09, 13:22
          A już myślałem ,że się na mnie obraziłaś . I proszę widok tych dwóch gwiazdek
          wprawił mnie w zupełnie miły nastrój a na gębie wykwitł uśmiech smileNo może nawet
          dwa smilesmile
          Przyfasolić fangę :
          a. chciałabyś
          b.zobaczyć byś chciała w zwolnionym tempie .
          c.czy też posłuchać tego dźwięku tępego, gdy głowa odskakuje , nieborak
          obdarzony fangą nie wie gdzie się znajduje.

A innym aspektem tej walki jest teraz przygotowanie następnej walki Gołoty z
          mistrzem wagi papierowej , tylko wielkość ceny i tytuły w gazetach " WALKA
          STULECIA " mogłyby ją rozgrzać do czerwoności.

Co za czasy kobiety lubią boks, to dlaczego panowie nie mają być romantyczni .
          • misia007 Re: Szkoda mi Gołoty!!! 25.10.09, 16:06
            Czy kobiety lubią boks, no nie wiem.Czemu oglądałam, hmm przez przypadek
            i....ciekawość.Otóż o 22.30 na Polsacie nagrywam "Gotowe na wszystko" a ze
            Polsat ma widza w nosie to weszłam żeby zobaczyć czy program im się nie zmienił
            jak to było w poprzednim tygodniu.Weszłam a tu Ibisz oznajmia, ze już za
            momencik, za chwilkę no to zostałam.Serial jak przewidywałam spadł z ramówki.
            • natla Re: Szkoda mi Gołoty!!! 25.10.09, 16:22
              A mnie nie szkoda!!! Skoro lubi sie dawać prać dla kasy, to gdzie tu
              miejsce na litość?
              • sagittarius954 Re: Szkoda mi Gołoty!!! 25.10.09, 17:16
                Polsacie litości !!! CO WY ORGANIZUJECIE !!!
                • skrzydlate Re: Szkoda mi Gołoty!!! 25.10.09, 18:28
                  co Wy oglądacie Oglądacze?!
                  • sagittarius954 Re: Szkoda mi Gołoty!!! 25.10.09, 18:32
                    Oglądamy za co płacimy smile
                    • tamaryszek44 Re: Szkoda mi Gołoty!!! 25.10.09, 19:07
                      Ja czekałam i oglądałam z napięciem. Szkoda tylko że tak krótko walczyli i mało emocji nastarczyli. W Adamka wierzyłam od początku. Bardzo go lubię, a za Gołotą nie przepadam, poza tym jego czas się skończył. Tak po prawdzie to po co oni walczyli z taką różnicą wieku i wagi. Ta walka wzbudziła wiele kontrowersji i spekulacji, we mnie też.
                      • misia007 Re: Szkoda mi Gołoty!!! 25.10.09, 19:16
                        a mnie jeszcze zdziwił nasz hymn przed walką, po co ???czy to nie nadużycie
                        symboli narodowych.
                        • sagittarius954 Re: Szkoda mi Gołoty!!! 25.10.09, 19:36
                          żeby ludzie się podnieśli , bo na walce nie było czym się emocjonować, chyba że
                          tym tłuszczykiem na Gołocie, pięknie się przelewał , moja żona powiedziała ,że
                          go niedługo przeważy i faktycznie , ale tego już nie widziałem
                          • wiga2008 Re: Szkoda mi Gołoty!!! 25.10.09, 22:59
                            Oglądałam również tę walkę, zwabiona zapowiedzią niezwykłego
                            wydarzenia - walki stulecia. I klops. Zadziorny kogut okładający
                            statycznego kolosa. Wydarzenie mizerne, ale czego się nie robi dla
                            kasy. Spodziewałam się, że po walce zawodnicy podadzą sobie dłonie
                            lub poklepią po plecach, jak na wielkich sportowców przystało.
                            Niestety. sad
                            • filip505 Re: Szkoda mi Gołoty!!! 26.10.09, 04:14
                              ...a mi wcale,do sportu trzeba miec waleczny charakter,
                              a Golota to tchurz,juz nie chodzi o to ze przegrywa,to
                              sie zdaza kazdemu ale w jakim stylu,ucieczka z ryngu,
                              nie podejmowanie walki,itp.Nawet jedyne dobre walki
                              z Rydrykiem pamietamy jak sie skonczyly.Nie jestem fanem
                              boksu,jednak jak bym mial oceniac Adamka i Golote za calo-
                              ksztalt to 9 do 1,to zupelnie innaklasa.
                              • sagittarius954 Re: Szkoda mi Gołoty!!! 26.10.09, 04:40
                                Filipie, w tej walce chodziło o coś zupełnie innego .
                                To był sprawdzian dla tv czy może nabrać potencjalnego widza . I okazało się że
                                może .
                                Gdyby ludzie przewidzieli ( a powinni) cel tej walki to powinni ją olać . Jednak
                                nagłośnienie jej w prasie plus światek i półświatek na widowni zrobiły swoje .
                                Przyjemnie jest spędzić wieczór w towarzystwie "ludzi"
                                a niektórzy tylko za to zapłacili . Inni , klęli przy telewizorach aż ściany się
                                trzęsły , szuka się wydarzeń na miarę stulecia a znajduje się na miarę plotek
                                kawiarnianych . Nie mój biznes , niech w brodę sobie plują ci co zapłacili za
                                ten pseudo pojedynek .
                                • bona0601 Re: Szkoda mi Gołoty!!! 26.10.09, 06:23
                                  Oj żałosne to było. Nie lubię boksu , ale tez dałam się zwabić. Teraz czuję
                                  niesmak , a to z powodu,ze Gołota obraził się na cały świat i sobie poszedł.
                                  Moim zdaniem należy walczyć do końca.
                                  • misia007 Re: Szkoda mi Gołoty!!! 26.10.09, 16:09
                                    Bono on sobie nie poszedł tylko sędzia przerwał walkę z powodu nokautu
                                    technicznego.A dostał tak, że pytany przez dziennikarzy nie potrafił sensownego
                                    zdania sklecić.
                                    • sagittarius954 Re: Szkoda mi Gołoty!!! 26.10.09, 19:01
                                      No, pamiętam z młodzieńczych lat, człowiek się przewraca i czeski film ogląda big_grin
                                      Dlatego pytań dziennikarzy nie rozumiał -jeszcze , musiał odtajać w szatni smile
                                    • bona0601 Re: Szkoda mi Gołoty!!! 26.10.09, 19:06
                                      To,ze nokaut techniczny , wiem. Może jakoś nie tak to odebrałam. Może
                                      rzeczywiście nie miał siły wyjść. Mówić nie musiał , ale wyjście byłoby fajnym
                                      gestem przynajmniej dla fanów. Ale bokserem nie byłam , w związku z tym
                                      zielonego pojęcia nie mam , czy w takiej sytuacji ma się siły do czegokolwiek.
                                      Jak z braku sił nie wyszedł , to całkiem zmienia sytuację. Szacunek za obronę
                                      pokonanego!
                                      • super222 Re: Szkoda mi Gołoty!!! 26.10.09, 19:19
                                        Który skrzywdziłeś
                                        Który skrzywdziłeś boksera prostego
                                        śmiechem nad klęską jego wybuchając,
                                        bandę szyderców wokół siebie mając
                                        na pomieszanie dobrego i złego -
                                        nie bądź bezpieczny.
                                        Bo bokser to bokser.
                                        Możesz go zabić bez cienia rozterki,
                                        -Ale pamiętaj - zostaną bokserki.

XVI
                                        Bach!
                                        Wzrok:
                                        W łzach,
                                        Mrok...

Ócz
                                        Krach
                                        Mocz:
                                        Strach...

Łup!
                                        Bing!

W dziób!

Trup.
                                        Ring:
                                        Grób(fragment większej całości - znalezione w googlach)
                                        • sagittarius954 Re: Szkoda mi Gołoty!!! 26.10.09, 19:25
                                          Fajne smile big_grin
                                      • sagittarius954 Re: Szkoda mi Gołoty!!! 26.10.09, 19:23
                                        Bonko , to jak zderzyć się ze słupem bez kasku , ja go nie bronię, po prostu to
                                        trzeba samemu doznać , odczucia są fatalne , najpierw to się czuje żal do siebie
                                        za frajerstwo i że dało się złapać na błędzie , drugie do całego świata a w
                                        szczególności do tych co pod ręką są .
                                        • bona0601 Re: Szkoda mi Gołoty!!! 26.10.09, 19:45
                                          Sagi ,w życiu nie uwierzę ,że coś z walkami mógłbyś mieć wspólnego , chyba ,że
                                          słownymi, co akurat rozumiem i mocno jestem "za".A bronić pokonanego , to bardzo
                                          szlachetne ,jeżeli na to zasługuje własną postawą. Moja postawa jest średnio-
                                          waleczna , ale za to bardzo pozytywna do wszystkich wygrywających i nawet
                                          przegranych. Jak to w życiu .smile
                                          • sagittarius954 Młody byłem :) 26.10.09, 19:47
                                            To od czasu do czasu koguta udawałem i poobijanymi okami chodziłem big_grin
                                            • sagittarius954 Acha, acha 26.10.09, 19:55
                                              A że chudy byłem jak ten pies i pobratymcy wołali na mnie pasiasty , niby że
                                              Hitlerowi przez komin uciekłem , i każdy przeciwnik za punkt honoru stawiał
                                              sobie wysłać mnie na orbitę okołoziemską . Od tamtej pory postanowiłem przytyć i
                                              nigdy , ale to nigdy więcej nikogo w twarz z piąchy nie walnąć . Tak mi dopomóż
                                              ...smile
                                              • bona0601 Re: Acha, acha 27.10.09, 12:49
                                                I tak trzymaj, Sagi!smile
                                                • sagittarius954 Re: Acha, acha 27.10.09, 13:34
                                                  Ale.

W każdym zamkniętym kotle , szczelnie, z powodu braku zaworu bezpieczeństwa ,
                                                  dochodzi po pewnym okresie do przeciążenia i detonacji .
                                                  Jak każda taka reakcja , jest nie do opanowania i dotyka tego kto stoi najbliżej .
                                                  Ile razy można podawać policzek do uderzenia i wmawiać sobie ,że to nie boli i
                                                  nie upokarza . Ostatecznie honor można w buty schować, ale nie schowamy twarzy i
                                                  jak struś nie wsadzimy głowy w piasek .chociaż to dobry temat na wątek .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka