filip505 13.02.10, 05:54 Wlasnie nastepuje otwarcie,za moment, ogladacie? Zapala sie znicz. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
super222 Re: olimpiada 13.02.10, 06:20 Oglądałam od pierwszych minut aż do zapalenia znicza wewnątrz stadionu. Nie widzieliśmy zapalenia znicza na zewnątrz. Czy może za szybko wyłączyłam TV. Imponujące widowisko oparte na światłach. Zapamiętam pewnie na zawsze wokalistę, którego nie znam, a który wzruszył mnie autentycznie (w jasnym ubraniu). Wiesz jak się nazywa? Filipie pozdrawiam. Postaram się jeszcze zasnąć, chociaż rozbudzona jestem dokładnie. Odpowiedz Link
misia007 Re: olimpiada 13.02.10, 10:21 Spałam oczywiście .Poruszyła mnie natomiast wiadomość o śmierci gruzińskiego saneczkarza, na torze , podczas treningu .Ceremonia otwarcia była poświęcona Jego pamięci.Czy to pocieszy rodziców-wątpię.Jego ojciec jest szefem gruzińskiej grupy, wyobrażam sobie jakim koszmarem będzie dla niego ta olimpiada.Takie rzeczy nie powinny się zdarzyć.Rozumiem -wypadek, ale komentatorzy podkreślają, że ten tor jet wyjątkowo niebezpieczny. Jeśli tak czemu działa????Olimpiada powinna przynosić ludziom radość, satysfakcję, być pięknym ,sportowym widowiskiem. Niestety śmierć tego młodziutkiego sportowca legnie na niej cieniem!!!! Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: olimpiada 13.02.10, 15:05 oglądałem o 3.00 do 6.00 , podobały mi się , płynące wieloryby i łany traw , resztę można sobie darować . Odpowiedz Link
misia007 Igrzyska olimpijskie 13.02.10, 17:15 To prawidłowa nazwa tego co oglądamy.Olimpiada to okres pomiędzy igrzyskami!!! Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a VANCOUVER 13.02.10, 21:45 www.aerialphotoimage.com/panoramas/GreaterVancouver/OlympicVillageVancouver.html Odpowiedz Link
sagittarius954 Codziennie jeden medal 13.02.10, 22:10 Taaa..... Jakoś mało mnie cieszy ten medal Małysza a przecież potrzeba naprawdę dużego wysiłku, widocznie musi mieć chody u aniołków Odpowiedz Link
natla Re: Codziennie jeden medal 13.02.10, 22:23 Sagi, co Ci......ja fruwam z radości prawie jak Małyszek. Cudny facet. Odpowiedz Link
filip505 Re: Codziennie jeden medal 14.02.10, 04:03 ...sagi u mnie tez podpadles, zlota nie zdobyl troche przezemnie bo nie dmuchalem w tv,z wrazenia, bije sie w piers i obiecuje poprawe. Odpowiedz Link
filip505 Re: Codziennie jeden medal 14.02.10, 04:07 ...super,nie wiem o kogo chodzi,mam to na DVR, jak znajde czas,moze po olimpiadzie,to ci napisze. Odpowiedz Link
polnaro Re: Małysza nie podziwiasz? 14.02.10, 11:52 No, a u mnie podpadłeś okrutnie, ale to chyba musisz jakoś usprawiedliwić? Jak nie podziwiać takiej determinacji, siły woli? Ech, Polaku. Odpowiedz Link
misia007 Re: Małysza nie podziwiasz? 14.02.10, 15:56 Niech nam żyje, niech nam żyje srebrny Adam II.!!!! Odpowiedz Link
super222 Re: Codziennie jeden medal 14.02.10, 15:56 Już wiem filipie.Tym wokalista był Bryan Adams. Odpowiedz Link
super222 Re:to on - jest wielki... 14.02.10, 16:01 www.youtube.com/watch?v=gF5LaVkDhyk Odpowiedz Link
polnaro Re:Niestety.... 14.02.10, 21:50 .....cóż, Tomasz nie miał szczęścia, mamy wieczór bez medalu, a tak liczyliśmy na niego, ech Odpowiedz Link
filip505 Re:Niestety.... 18.02.10, 15:36 ...Justynke wczoraj ogladaliscie,prawda ze jest swietna,oby tak dalej. .....sagi ja rozumiem ze olimpiada, wiele godz przed tv,ale cos skrobnij czasami,zobacz ilu PRZYJACIL na to czeka. Odpowiedz Link
natla Re:Niestety.... 19.02.10, 19:52 Sagi!!! Jak tam olimpada? Mięrus właśnie nieźle skoczył, ale jutro będzie sie działo...... No i dziś jeszcze.....kurcze, jak ja dobrze życzę Justynie i to nie tylko z powodu złota dla nas, ale dla niej samej....przeciw tej naszej presji Odpowiedz Link
natla Re:Niestety.... 19.02.10, 22:25 Justyna na razie jedzie "taktycznie".....1 - 3 miejsce.... żeby tylko nie przesadziła.... Odpowiedz Link
polnaro Re: Brązowa Justyna!!! 20.02.10, 00:11 Oj, nerwy sobie wygimnastykowałam, o mały pazur i cały wysiłek w kosmos by pooooszedł. Byle Adam za kilkanaście godzin na migrenę nie będzie narzekał, bo kto tam jeszcze może coś poza tą dwójką zdziałać? Odpowiedz Link
polnaro Re: ADAM!!!! 20.02.10, 22:34 Niech nam żyje... wielki sportowiec; ostatni polski sportowy romantyczny bohater zdobył drugi srebrny medal. Brawo. Odpowiedz Link
filip505 Re: Srebrny ADAM!!!! 21.02.10, 01:38 ...kochac i podziwiac,byc drugim najlepszym na swiecie,mazenie, niezaleznie od dziedziny. ps;moze sagi do vancouver wyskoczyl? Odpowiedz Link
eurytka Re: Złoty ADAM!!!! 21.02.10, 03:55 Powinien być złoty, należy mu się. Ja mu daje. Odpowiedz Link
filip505 Re: Złoty ADAM!!!! 25.02.10, 15:01 ...o kibicowaniu dziewczynkom przypominam,dzisiaj. Odpowiedz Link
super222 Re: Złoty ADAM!!!! 25.02.10, 15:56 Srebrny Adam jest już w miejscowości Wisła, na południu Polski. Pozostała nam jeszcze Justyna. Ja będę kibicować. Pozdrawiam filipie505. Odpowiedz Link
natla Złota Justyna??????!!!! 25.02.10, 21:52 Niestety mogłam tylko kibicować na dwóch ostatnich zmianach, tak więc Justyny niestety nie widziałam, a była podobno rewelacyjna. Dobrze, ze choć punktowane miejsce mamy. Muszę przyznać, ze okropnie mnie ten bieg zmęczył. Teraz czekamy do soboty i życzę Justynie złotego medalu bardzo serdecznie. Odpowiedz Link
super222 Re: Złota Justyna??????!!!! 25.02.10, 22:03 W sobotę Justyna zmierzy się z dzisiejszą rewelacyjną Norweżką. I chociaż pragnę złotego medalu dla Justyny, to nabrałam dystansu po dzisiejszym biegu złotej medalistki. Podczas, gdy inne padały na mecie na kolana, ona zrobiła rundę honorową z uśmiechem na ustach. Jest niesamowita!!! Odpowiedz Link
natla Re: Złota Justyna??????!!!! 25.02.10, 22:19 No jest niesamowita....tym większe moze być zwycięstwo Justyny. A jak przegra, będzie mniej bolało. Odpowiedz Link
super222 Re:Orzeł z Wisły. 26.02.10, 11:51 Prezydent Lech Kaczyński przyjął Adama Małysza na specjalnie zorganizowanym śniadaniu w dniu dzisiejszym, w prezydenckiej siedzibie w Wiśle. Prezydent otrzymał od skoczka flagę MKO. Prezydent w życzliwych słowach podkreślił zasługi skoczka, w tym również jego skromność, bezpośredniość i normalność. Podkreślona została także rola żony "orła z Wisły", bo *doświadczenie uczy, że sukcesy małżonka są udziałem współmałżonka*. PS.Dla Justyny obiad w Belwederze prosimy. Odpowiedz Link
kiepska3 Re:Orzeł z Wisły. 27.02.10, 15:06 super222 napisała: > PS.Dla Justyny obiad w Belwederze prosimy. > [/i] Będzie złotkodla super Justyny.Ty jesteś też super.Tak tylko na chwilkę wpadłam. Odpowiedz Link
natla Złota Justyna!!!! 28.02.10, 00:21 To był niesamowity finisz. Dawno czegoś takiego nie przeżyłam. Wspaniała, mocna dziewczyna z gór! Odpowiedz Link
natla Brązowe panczenistki!!! 28.02.10, 00:25 Złoto Justyny można było przewidywać i pomarzyć o nim, ale te dziewczyny są prawie jak złote. Ciche myszki, na które nikt nie stawiał. Brawo!!!! Odpowiedz Link
filip505 Re: Brązowe panczenistki!!! 01.03.10, 03:45 ...no niestety kaczy sie olimpiada, aczy sie ceremonia zamkniecia. Trzeba przyznac ze bardzo dobra dla Polski,dla USA jak zwykle tez dobra. Czy wiecie ze tutaj liczy sie ilosc medali laczna wiec Polska jest na 14 pozycji. Pozdrawiam sportowo,od jutra wszyscy na silownie,stoki,baseny,bieznie! Odpowiedz Link
natla Re: Brązowe panczenistki!!! 01.03.10, 08:45 Kto wie, której i kiedy jest retransmisja zakończenia igrzysk? Wiem, że mogę sobie sprawdzić, ale ...... Odpowiedz Link