30.04.10, 09:06
wczoraj to bylo na stronie eskirock, potemznikło, bo sie przestraszli, znikła reklama coli ze stronki również, bo ludzie pisali oburzone maile, dzisiaj jest wszedzie

czekam na wasze oburzenie
Obserwuj wątek
    • polnaro Re: i co? 30.04.10, 09:12
      Powiem tak:
      vice versa.
      Anim zdziwiona, anim oburzona.
      Vice versa
      • skrzydlate Re: i co? 30.04.10, 09:15
        hę? szatan cię opętał?
        • polnaro Re: i co? 30.04.10, 09:17
          Nie czuję, a jakie są objawy?
          • skrzydlate Re: i co? 30.04.10, 09:20
            a to fajnie, sporo osób jest bardzo oburzonych, ciekawa byłam...
            • misia007 Re: i co? 30.04.10, 09:51
              widziałam to już wczoraj i ...się nieżle ubawiłam!!Chłopaki może i przeginają
              ale są zabawni w przeciwieństwie do świętoszkowatego pana P.
              • natla Re: i co? 30.04.10, 12:06
                A ja sobie tylko mogę pooglądać, bo mi jeszcze głośników nie
                podłączono, a jakieś za skomplikowane to podłączenie dla mnie sad
                • eurytka Re: i co? 30.04.10, 13:24
                  No i Po trupach do celu ,
                  ma wreszcie swoje autentyczne znaczenie.
                  • sagittarius954 Przegięcie 30.04.10, 14:43
                    Ale jakże przez PiS od razu zauważone , nie widzieli jednak ulotek rozdawanych w
                    kolejce pod pałacem prezydenckim.
                    Myslę że zwolennicy PO też powinni zachować wstrzemięźliwość , bo społeczeństwo
                    nie lubi przeginania .
                    • polnaro Re: Alternatywa 30.04.10, 15:03
                      Napiszcie coś o Gabrielu Janowskim.
                      • sagittarius954 Re: Alternatywa 30.04.10, 15:33
                        A to ten co się kiedyś kołysał po zażyciu proszków? I dlaczego o nim mamy pisać
                        ? Znów łyknął nad wymiar ?
                        • polnaro Re: Alternatywa 30.04.10, 15:45
                          Kandydat, mało o nim wiem.
                          • natla Re: Alternatywa 30.04.10, 15:52
                            Gabriel kandydatem? Polnarko, lepiej nie bądź dociekliwa. Sam fakt
                            jego kandydowania po skandalu na cały kraj, świadczy o nim.
                            • filip505 Re: Alternatywa 01.05.10, 05:50
                              ...w poliyce zawsze cel jest nawazniejszy,
                              dobrze jak pokrywa sie z oczekiwaniami
                              wiekszosci,ale lepiej bez trupow.
                              ...piosenka swietna,moim zdaniem swietnie
                              oddajaca (w wydaniu kabaretowym)wodzostwo
                              partji niedemokratycznych ,wodzowskich.
                              Jak sie ktos obraza to ma duzo za paznokciami.
                              • eurytka Re: Alternatywa 01.05.10, 09:24
                                czarne jest białe,
                                a białe jest czarne...
                                demotywatory.pl/1490079/Kto-podmienil-cialo
                                • natla Re: Alternatywa 01.05.10, 14:44
                                  Złośliwe i jeszcze chyba nie na czasie, ale jakże prawdziwe. Nie
                                  wiem czy prawdziwe naprawdę, czy tylko w odbiorze medialnym, ale
                                  jednak narzucające się proste skojarzenie.
                                  • polnaro Re: Coś sie miało zmienić 01.05.10, 15:00
                                    Przykro, że "dorabianie gęby" ciągle powraca jako specjalność mało wykwintna,
                                    raz w tę stronę, raz w drugąsad
                                    Nie dziwi jednak, bo to łatwe.
                                    • natla Re: Coś sie miało zmienić 01.05.10, 15:16
                                      Fakty sprzed i "fakty" po - potwierdzają obie wersje. Tyle, że
                                      fakty po są tylko wspominkowe. Dlaczego nie pokazuje się ludzie od
                                      ich lepszej strony, póki żyją?
                                      A z drugiej strony, dlaczego p. Maria potrafiła sobie zjednać
                                      ludzi, a jej mąż jednak nie? Upieram się, że to w pewnej mierze
                                      przez brata.
                                      • skrzydlate Re: Coś sie miało zmienić 01.05.10, 16:03
                                        heh
                                        lubię Was,

ja po wysłuchaniu Kuby sikałam prawie ze śmiechu... za jego programami w telewizorni srednio przepadałam, bo nigdy nie trafialam albo byly glupie, ale za teksty w radyju go kocham, ileż to razy umieralam z nudow w korku, a jego poczucie humoru ratowalo mi psyche
                                        big_grin

• natla Re: Coś sie miało zmienić 01.05.10, 16:14
                                          Mam nadzieję, że to
                                          > heh
                                          > lubię Was,
                                          nie było ironiczne big_grin
                                          • polnaro Re: Coś na stanie w korku 01.05.10, 17:27
                                            Stojąc w korku zaczynam rozmowy przez telefon, mam tyle zaległych, że korek za
                                            krótki.
                                            Ostatnio planuję wyjazdy w godzinach bez korków, już mam ten komfort.
                                          • skrzydlate Re: Coś sie miało zmienić 02.05.10, 01:51
                                            piszę serio
                                • bret.2 Re: Alternatywa 01.05.10, 18:53
                                  Eurytka-z ta podmiana ciała to fakt. Trzeba by zglosic do prokuratury.
                                  Ale z Ciebie detektyw,brawo.
                                  • sagittarius954 Re: Alternatywa 01.05.10, 19:23
                                    Ciało bis nie będzie takie wyrozumiałe, ale fakt jest sie z czego usmiechnąć big_grinbig_grinbig_grin
                                    • skrzydlate Re: Alternatywa 02.05.10, 01:55
                                      smile
                                      przedłużająca się rozpacz powypadkowa spowodowała u mnie jedynie odcięcie się od medialnego zgiełku, ciał nie wymieniałam... u mnie jest constans
                                      • filip505 Re: Alternatywa 02.05.10, 06:12
                                        ....o zmarlych jak mnie uczono,
                                        mowi sie dobrze lub wcale,
                                        nich im bedzie jako ludziom
                                        ale jako politykom to nie
                                        obowiazuje,trzeba mowic ku
                                        przestrodze.
                                        • eurytka Re: Alternatywa 02.05.10, 08:20

cos dla natli:

https://statichg.demotywatory.pl/uploads/201005/1272713781_by_oledziii_500.jpg

przy wyrazach na p, ust się nie otwiera a wymawia je, fajne, nie smile
                                          • natla Re: Alternatywa 02.05.10, 09:21
                                            big_grin to już łatwiej trzasnąć obrotowymi drzwiami big_grin
                                            • sagittarius954 Re: Alternatywa 02.05.10, 19:44
                                              A co z myśleniem?smile
                                              • anoagata Re: Alternatywa 02.05.10, 21:24
                                                Widzę trzy siedemnastki...
                                                • sagittarius954 Re: Alternatywa 02.05.10, 21:37
                                                  I tak wychodzi 6
                                                  • anoagata Re: Alternatywa 02.05.10, 21:59
                                                    Dzielę,mnożę,odejmam dadawam i za pioruna mi nie wychodzi te -sześć- idę spać.
                                                  • natla Re: Alternatywa 02.05.10, 23:06
                                                    A Wy o czym? Co mnożycie, odjemujecie, dodawacie, dzielicie i
                                                    jeszcze myśliciecie?
                                                  • super222 Re: Alternatywa 03.05.10, 10:24
                                                    Aniu -widziałaś taką liczbę 17 17 17 albo 171 717, prawda?

17 = 8
                                                    17 = 8
                                                    17 = 8 (bo 1 +7 = 8)

a teraz:
                                                    otrzymaliśmy wynik 3 x 8 = 24

wnik 24 otrzymaliśmy
                                                    z mnożenia trzech składników :
                                                    czyli 3 x 8.

Żeby wyciągnąć srednią, postępujemy tak:

- wynik z mnożenia (24) dzielimy przez
                                                    składniki mnożenia (3).

A więc gdy podzielimy 24 przez 3 to otrzymamy
                                                    6. I to jest właśnie ten właściwy wynik.
                                                  • super222 Re: Alternatywa 03.05.10, 10:37
                                                    aniu -
                                                    wiadomo, że 24 : 3 = 8.
                                                    Chciałam tylko sprawdzić
                                                    pewne działania...przepraszam. big_grin
                                                • sagittarius954 Re: Alternatywa 03.05.10, 08:15
                                                  17+17+17=51
                                                  5+1=6
                                                  • natla Re: Alternatywa 03.05.10, 08:39
                                                    Rachunki jasne, ale z jakiej paki? Czemu nie 18=18=18=5+4=9? big_grin
                                                  • sagittarius954 Re: Alternatywa 03.05.10, 08:47
                                                    1+8=9 a nie 5+4=9
                                                  • natla Re: Alternatywa 03.05.10, 08:49
                                                    Dobra, poddaję się, tylko napisz, skąd wyszedł problem z tym
                                                    liczeniem. smile
                                                  • sagittarius954 Re: Alternatywa 03.05.10, 10:39
                                                    Przecież nie ja zobaczyłem 3 siedemnastki big_grin
                                                    Ja tylko skumałem ,że trzy siedemnastki to w numerologii cyfra rozpoczęcia big_grin
                                                  • natla Re: Alternatywa 03.05.10, 11:32
                                                    Jakoś tak zawsze 17 uważałam za pechową dla siebie....ale dlaczego?
                                                    Nie mam pojęcia big_grin
                                                  • konwaliaibez Re: Alternatywa 03.05.10, 20:37
                                                    Natla , no coś Ty...smile 17 jako podliczba 8 jest liczbą szczególną - zapewnia ochronę w postaci opieki wyższych sił sprawczych. Możesz nazwać je aniołami , duchami opiekuńczymi , siłą kosmosu , czy podobnie. Podliczba ta gwarantuje asekurację z zewnątrz. Osoba , która posiada 17(w dacie ur.) ma pewność , że nawet najgroźniej wyglądająca sytuacja jest stabilną bazą do polepszenia swoich warunków - oczywiścieo ile zechce ją przepracować , reagując pozytywnie...smile
                                                  • bret.2 Re: Alternatywa 03.05.10, 21:44
                                                    Bawiły się raz małpy
                                                    Wieść hinduska niesie
                                                    3-cia ich cześć w kwadracie,
                                                    już hasa po lesie.
                                                    pozostałych 12-cie
                                                    z piskiem i wrzaskami
                                                    pomiędzy zielonymi boja pagórkami.
                                                    Ile ich wszystkich było?
                                                    Pyta się Bass ara
                                                    Zagadka nie jest trudna chociaż
                                                    bardzo stara.
                                                  • natla Re: Alternatywa 03.05.10, 22:07
                                                    18? smile
                                                    Szły gęsi gęsiego jedna za drugą. Ile ich było?
                                                    Zagadka nie jest trudna
                                                    nadzieję mam, że nie nudna,
                                                    gdyż nie tak dawno była,
                                                    na naszym forum odżyła big_grin
                                                  • polnaro Re: Alternatywa 03.05.10, 22:26
                                                    Jak za drugą jedna, to trzy?
                                                  • natla Re: Alternatywa 03.05.10, 22:28
                                                    Jasne, brawo wink
                                                  • bret.2 Re: Alternatywa 04.05.10, 17:52
                                                    Dobrze ze to nie jest zagadka z logiki, bo były by dwie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka