polnaro 30.07.10, 09:33 ......do posiadających córki, wnuczki, w każdym razie młodziutkie dziewczyny pod swoim dachem /jednym dachem/. Ile takie stworzenie spędza czasu w łazience? Ratunku !!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
super222 Re: Pytanie mam...... 30.07.10, 10:26 Twoje Ratunku nie pomoże. Jeżeli zamieszkała na trochę, to będzie się to powtarzało co jakiś czas. Taki los przyszłych teściowych. Tak myślę, że jeden z synów... Nigdy wszakże nie pisałaś o dziewczynie w zasięgu twego wzroku... Jakieś zmiany w rodzinie? Sama nie mam *pod jednym dachem* (podkreślam - pod jednym) młodziutkiej dziewczyny. Znam taką miłą rodzinę 4-osobową, u której co drugi tydzień otrzymuje azyl pewna młoda studentka studiów podyplomowych. Gdy przyjeżdża wieczorem, to już cała rodzina jest po kąpieli, co ona przyjmuje z pełnym zrozumieniem . Gdyby ktoś się spóźnił, to oczekując na jej wyjście z łazienki pewnie by zasnął przy stole. Tak one mają, spędzają bardzo dużo czasu w łazience. Ale to przecież lepiej niż gdyby z niej mało korzystały. Czyż nie ? Napisz coś więcej o Twojej...aż mnie skręca. Odpowiedz Link
polnaro Re: Pytanie mam...... 30.07.10, 10:51 Jedną synową mam ale nie pod moim dachem i na razie niestety, nic na widoku A dziewczę wpadło mi z awarii instalacji elektrycznej domku w moim podwórzu, który na miesiąc syn udostępnił koledze i jego siostrze. Weszło to /ładna jest bardzo, to fakt/ i zasłabło, czy co? Z jej urody nic nie wyniknie, bo syn dla niej wiekowo, to raczej sarkofag. Odpowiedz Link
super222 Re: Pytanie mam...... 30.07.10, 11:06 ... i powiedz mi Aśćka czy ja intuicyji nie posiadam ? Nawet jeżeli sarkofag... to jaka różnica wieku? O słodka naiwności...mówisz, że z bratem na cały miesiąc i się nie nudzi? Odpowiedz Link
polnaro Re: Pytanie mam...... 30.07.10, 11:29 Nudzić się tutaj nie sposób, w dodatku oni całe dnie trenują do Transkarpatii, zresztą syn też w tym rajdzie bierze udział - tyle, że inny syn, mam ja tych chłopów .... Leje, grzeje, a oni na rowerach od rana do nocy. Odpowiedz Link
banitka51 Re: Pytanie mam...... 30.07.10, 12:04 a ile czasu polnarko Ty sobie dajesz na łazienkę? Lubię czytać w wannie) Odpowiedz Link
polnaro Re: Pytanie mam...... 30.07.10, 12:53 Podchwytliwe pytanie Jak wszystkich uśpię, wypłoszę, obrażę, to....nawet pół dnia Ale łazienka z wanną, to całkiem inna niż taka z prysznicem /przecież/? Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Pytanie mam...... 30.07.10, 12:56 Oj niemało, poczułem się królem skoro nieraz zasiadam na tronie i nikt mnie z niego nie ściąga Wnusia i córka poszły precz , cała łazienka , c a l u ś k a do mojej dyspozycji łał Odpowiedz Link
polnaro Re: Pytanie mam...... 30.07.10, 13:02 "Na tronie" jeden taki całą "Rzeczpospolitą" przeczytać potrafi, cóż, przynajmniej cicho jest. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Pytanie mam...... 30.07.10, 13:11 Tak długo nie potrafię wysiedzieć , mało wygodnie I dlatego - starsi panowie - nie bierzcie dziewczyny do domu Oj taradara ram tam tam tam ... Odpowiedz Link
polnaro Re: Pytanie mam...... 30.07.10, 14:29 Coś Ty, nie słyszałeś co to garsoniera? Dom, to jednak całkiem inna inszość. Odpowiedz Link
anoagata Re: Pytanie mam...... 30.07.10, 15:07 Polnaro,mam jednego syna i póki co jedną synową i trzy łazienki,więc Twój problem nie ma u mnie zastosowania.Ale,ale,ale,skoro Twój problem wynika z instalacji elektrycznej a trochę się na tym znam,to radzę niech Twój syn sprawdzi *jej gniazdko* i jeżeli nie będzie spięcia,to i łazienki nie zauważysz.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
polnaro Re: Pytanie mam...... 30.07.10, 15:35 Problem nie w gniazdku, ani wtyczce, faza miła Ano, faza; A łazienek tyle? Ja ledwie dwie oblatuję. Ale kto bogatemu zabroni? Odpowiedz Link
anoagata Re: Pytanie mam...... 30.07.10, 15:43 Faza-fraza,zastanów się głęboko!! jest gniazdko,wtyczka i dostosować do tego fazę??żaden problem ,a do oblatania będziesz miała mniejszą powierzchnię,ja jestem za połączeniem gniazdka do wtyczki. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Pytanie mam...... 30.07.10, 15:58 I o to chodzi , że gniazdko widać , wtyczkę też a fazy za cholerę . Odpowiedz Link
polnaro Re: Pytanie mam...... 30.07.10, 16:12 O, to, to, Sagi w dziesiątkę trafił. Ano, ja to nawet za tą frazą w fazie, ale Sagi wie o czym mówi Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Pytanie mam...... 30.07.10, 15:55 Garsoniera ?? To jakaś pochodna dziewczyny ? Odpowiedz Link
filip505 Re: Pytanie mam...... 30.07.10, 21:16 ...fajnie to ujoles,potrzebna tylko dla dziewczyny,na boku. Odpowiedz Link
super222 Re: Pytanie mam...... 31.07.10, 17:48 >...fajnie to ująłeś, potrzebna tylko dla dziewczyny, na boku< Filip do Sagittariusa ... o garsonierze... Wiadomo, obaj są koneserami. Nic, co męskie nie jest im obce. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Pytanie mam...... 31.07.10, 20:35 Widzisz Filipie , obaj pracujemy w nie-ruchomościach Odpowiedz Link