sagittarius954 05.02.11, 11:16 dowody do kontroli . wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,9057723,Chrzty__rozwody__matury_i_inne_podrobki_z_nielegalnej.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natla Re: Ludzie ze Śląska 05.02.11, 11:57 Na szczęście moje dokumenty były wyrabiane za normalnych czasów Teraz już wiadomo, skąd sie biorą mgr-y, dohtory i inne profesory na każdym kroku. Swoją drogą, branie się za taki interes, to brak wyobraźni. Przecież wpadka jest pewna. Tu i tak długo działali. Odpowiedz Link
izis52 Re: Ludzie ze Śląska 05.02.11, 13:29 Obrotne te śląskie bezrobotne Szkoda tylko, że dowiaduje się człowiek za późno. Można było parę kamieniczek się dorobić na emeryturę Odpowiedz Link
polnaro Re: Ludzie ze Śląska 05.02.11, 16:44 I znowu przegapiłam okazję ?? Wszystko z niedoinformowania, jakiś dokumencik mógłby wiele załatwić...., ale ja już tak mam, zawsze ostatnia kiedy okazja. A taki urlopik na koszt państwa? Nowe doświadczenie i może autorką jakiego 'bestsellera' bym została . Odpowiedz Link