sagittarius954 07.08.11, 13:26 dla mnie to tylko sposób na wyciagnięcie jeszcze więcej pieniędzy z portfela kupującego .Nie korzystam i nie daje sie przekonać . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polnaro Re: Programy lojalnościowe 07.08.11, 13:33 Za wielką jestem bałaganiarą, ani mi w głowie dodatkowe karty, paragony ....zawracanie głowy. Odpowiedz Link
misia007 Re: Programy lojalnościowe 07.08.11, 14:44 Zaraz ,zaraz w Plusie mi zaproponowali w tym samym abonamencie sporo więcej darmowych minut i mniej za minutę.za lojalność! Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Programy lojalnościowe 07.08.11, 15:26 i oczywiście nie dopłaciłaś ani grosika Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Programy lojalnościowe 07.08.11, 16:22 Mam kartę w aptece Ziko.I tak zawsze robię w niej zakupy to i daję tę kartę. Śmieszne to, bo muszę uzbierać 500punktów /haha wydać 500zł/,aby dostać bonifikaty 5 zł. Odpowiedz Link
misia007 Re: Programy lojalnościowe 08.08.11, 09:47 Oczywiście ,że nic nie dopłaciłam.Do UPC dzwoniłam już ze dwa razy jak się umowa ku końcowi miała z teksem, że wierna jestem ale za drogo płacę a tu mnie inni kuszą i schodzili ładnie z ceny.W aptece, tez mam karnecik na serduszka (za każde 20zł jedno) i już za moment na nowe kijki uskładam. Odpowiedz Link
filip505 Re: Programy lojalnościowe 08.08.11, 16:08 ....generalnie jestem przeciwny wszelkim programom lojalnosciowym,to ogranicza w jakis sposob mozliwosc wyboru,ale jezeli dajmy na to robimy od lat zakupy w jakims sklepie,to chyba nalezaloby kozystac z ich karty,czyli znizek,ja mam taka jedna z "costco",chyba juz sa w polsce,w zasadzie to karta czlonkowska, i jestem zadowolony. Odpowiedz Link
justa1131 Re: Programy lojalnościowe 22.05.13, 17:29 Witam, bardzo proszę o pomoc w wypełnieniu ankiety dotyczącej poziomu satysfakcji z programu lojalnościowego Tesco/Carrefour. Wyniki ankiety zostaną wykorzystane w mojej pracy magisterskiej. Ankieta znajduje się tu: ankietka Pozdrawiam i dziękuję za każde wypełnienie Odpowiedz Link
misia007 Re: Programy lojalnościowe 22.05.13, 17:45 A już myślałam,że .....sagi wrócił. Odpowiedz Link
kojiki Re: Programy lojalnościowe 05.05.14, 15:52 Cóż nikt do niczego nie zmusza. Zazwyczaj działa to tak, że dostajemy kartę i zbieramy punkty za które dostajemy rabaty lub nagrody ale nie ma obowiązku czegokolwiek kupować. Dobry program lojalnościowy nie zniechęca klientów nawet tych najbardziej nieufnych . Trochę w tym siedzę i wiem, że jest przesyt programów lojalnościowych w Polsce i klienci muszą widzieć realne korzyści z uczestnictwa w programie lojalnościowym. Są też programy motywacyjne adresowane do klientów biznesowych gdzie głównie liczą się rabaty. Przykłady programów lojalnościowych www.programylojalnościowe.com.pl Odpowiedz Link
zaj_ac92 Re: Programy lojalnościowe 30.05.16, 11:54 ja od dłuższego czasu mam kartę premium i nie jest tak, że robię zakupy po to, żeby nazbierać punkty - tutaj jest to tylko przyjemnym skutkiem ubocznym, szczególnie, że kilka narzędzi do domu udało się już przez to kupić Odpowiedz Link
lukr3cja Re: Programy lojalnościowe 30.05.16, 12:28 payback, milowe zakupy, premium, karta selgros Odpowiedz Link
pierogi_z_jagodami Re: Programy lojalnościowe 05.06.16, 10:52 Mam tak samo jak Sagitarius. Czyli jestem nielojalna i zawsze szukam korzystnych opcji. Tylko że ja w każdej dziedzinie. Odpowiedz Link