Dodaj do ulubionych

Programy lojalnościowe

07.08.11, 13:26
dla mnie to tylko sposób na wyciagnięcie jeszcze więcej pieniędzy z portfela kupującego .Nie korzystam i nie daje sie przekonać .
Obserwuj wątek
    • polnaro Re: Programy lojalnościowe 07.08.11, 13:33
      Za wielką jestem bałaganiarą, ani mi w głowie dodatkowe karty, paragony ....zawracanie głowy.
      • misia007 Re: Programy lojalnościowe 07.08.11, 14:44
        Zaraz ,zaraz w Plusie mi zaproponowali w tym samym abonamencie sporo więcej darmowych minut i mniej za minutę.za lojalność!
        • sagittarius954 Re: Programy lojalnościowe 07.08.11, 15:26
          i oczywiście nie dopłaciłaś ani grosikatongue_out
          • dwa-filary Re: Programy lojalnościowe 07.08.11, 16:22
            Mam kartę w aptece Ziko.I tak zawsze robię w niej zakupy to i daję tę kartę. Śmieszne to, bo muszę uzbierać 500punktów /haha wydać 500zł/,aby dostać bonifikaty 5 zł. smile
            • misia007 Re: Programy lojalnościowe 08.08.11, 09:47
              Oczywiście ,że nic nie dopłaciłam.Do UPC dzwoniłam już ze dwa razy jak się umowa ku końcowi miała z teksem, że wierna jestem ale za drogo płacę a tu mnie inni kuszą i schodzili ładnie z ceny.W aptece, tez mam karnecik na serduszka (za każde 20zł jedno) i już za moment na nowe kijki uskładam.
              • filip505 Re: Programy lojalnościowe 08.08.11, 16:08
                ....generalnie jestem przeciwny wszelkim programom
                lojalnosciowym,to ogranicza w jakis sposob mozliwosc
                wyboru,ale jezeli dajmy na to robimy od lat zakupy
                w jakims sklepie,to chyba nalezaloby kozystac z ich
                karty,czyli znizek,ja mam taka jedna z "costco",chyba
                juz sa w polsce,w zasadzie to karta czlonkowska,
                i jestem zadowolony.
    • justa1131 Re: Programy lojalnościowe 22.05.13, 17:29
      Witam,
      bardzo proszę o pomoc w wypełnieniu ankiety dotyczącej poziomu satysfakcji z programu lojalnościowego Tesco/Carrefour. Wyniki ankiety zostaną wykorzystane w mojej pracy magisterskiej.
      Ankieta znajduje się tu: ankietka
      Pozdrawiam i dziękuję za każde wypełnienie
      • misia007 Re: Programy lojalnościowe 22.05.13, 17:45
        A już myślałam,że .....sagi wrócił.
    • kojiki Re: Programy lojalnościowe 05.05.14, 15:52
      Cóż nikt do niczego nie zmusza. Zazwyczaj działa to tak, że dostajemy kartę i zbieramy punkty za które dostajemy rabaty lub nagrody ale nie ma obowiązku czegokolwiek kupować. Dobry program lojalnościowy nie zniechęca klientów nawet tych najbardziej nieufnych smile.

Trochę w tym siedzę i wiem, że jest przesyt programów lojalnościowych w Polsce i klienci muszą widzieć realne korzyści z uczestnictwa w programie lojalnościowym. Są też programy motywacyjne adresowane do klientów biznesowych gdzie głównie liczą się rabaty. Przykłady programów lojalnościowych www.programylojalnościowe.com.pl
    • zaj_ac92 Re: Programy lojalnościowe 30.05.16, 11:54
      ja od dłuższego czasu mam kartę premium i nie jest tak, że robię zakupy po to, żeby nazbierać punkty - tutaj jest to tylko przyjemnym skutkiem ubocznym, szczególnie, że kilka narzędzi do domu udało się już przez to kupić wink
    • lukr3cja Re: Programy lojalnościowe 30.05.16, 12:28
      payback, milowe zakupy, premium, karta selgros
    • pierogi_z_jagodami Re: Programy lojalnościowe 05.06.16, 10:52
      Mam tak samo jak Sagitarius. Czyli jestem nielojalna i zawsze szukam korzystnych opcji. Tylko że ja w każdej dziedzinie. wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka