Dodaj do ulubionych

Magia biustu

21.12.11, 19:41
Jestem człowiekiem z wieloma ułomnościami i dlatego słabości innych przyjmuję na ogół ze zrozumieniem. Jednak nie mogę, no zwyczajnie nie umiem zrozumieć sytuacji, w której okalecza się własne ciało, zadaje się sobie ból z powodu zwykłej próżności, nie raz ryzykując przy tym zdrowiem, o które tak wielu walczy.
Implanty piersi to chyba najbardziej zdumiewające mnie zjawisko. Jak można czuć się seksownie ze świadomością bycia z silikonu? Czy z kolei mężczyznom naprawdę jest wszystko jedno na co patrzą i czego dotykają, byle było duże i okrągłe?
Obserwuj wątek
    • misia007 Re: Magia biustu 21.12.11, 20:01
      Taa i w dodatku jak się okazało implanty mogą być rakotwórcze.We Francji mają je kobietom brrrr usuwać i chyba wymieniać na nowe.Co tam mężczyżni myślą to nie wiem ale miałam koleżankę hmmm,płaską jak decha.Bardzo ją to dręczyło i zrobiła implanty ale dla siebie.
      • amityr Re: Magia biustu 21.12.11, 20:04
        www.voila.pl/497/ducge/
        • filip505 Re: Magia biustu 21.12.11, 21:58
          ....no wiesz wrzosku,zeby to jakis facet powiedzial
          to zaraz by o meski szowinizm byl podejrzany,
          moim zdaniem to sprawa psychiki,jedna z malym
          biustem czuje sie ok,inna okropnie,i musi cos
          zrobic,
          kolezanka mojej zony zmienila plec i zostala kolega,
          mowila ze psychicznie czula sie "uwieziona"w
          czyims ciele,byla nieznosna,a po zmianie wspaniala,
          dodam ze bylo to w polsce ponad 25 lat temu.
          • wrzosowapolana Re: Magia biustu 22.12.11, 05:45
            To jednak nie to samo. A właściwie zupełnie co innego.
            • filip505 Re: Magia biustu 22.12.11, 06:04
              ....corka moich znajomych,bardzo ladna,powiekszyla
              sobie usta,ja tam roznicy nie widze,teraz ponoc
              jest szczesliwa,a wczesniej nie byla,
              sylikonowego biustu jeszcze nie oblapialem,a przynajmiej
              nie wiedzialem o tym,wiec nic nie napisze.
              • amityr Re: Magia biustu 22.12.11, 06:16
                filip505 napisał:

> ....corka moich znajomych,bardzo ladna,powiekszyla
                > sobie usta,ja tam roznicy nie widze,teraz ponoc
                > jest szczesliwa,a wczesniej nie byla,
                > sylikonowego biustu jeszcze nie oblapialem,a przynajmiej
                > nie wiedzialem o tym,wiec nic nie napisze.
                Zobacz Filipie jak wyglądają te panie i panowie po kilku takich zabiegach kwasem hialurenowyma, a trzeba je powtarzać co rok minimum. U nas np Rodowicz teraz to mumia.
                • wrzosowapolana Re: Magia biustu 22.12.11, 11:09
                  Żeby co rok...
                  Pamiętam kiedyś Monikę Olejnik z powiększonymi nadmiernie ustami...Najgorsze, ze nie można tego jadu kiełbasianego wyssać i trzeba odczekać aż się sam wchłonie. Ale ok., to zabieg w sumie mało inwazyjny.
    • sagittarius954 Re: Magia biustu 22.12.11, 06:50
      Cały ten świat jest podobno "męski" prowadzony przez mężczyzn , to dla jego dobra i zrozumienia budowało sie wszystko to co on odbierał i co lubił odbierac . Jest jedna rzecz , która jest zafascynowany , nie wiedząc dlaczego wpatruje sie w ten obiekt ciagle i każde zwrócenie uwagi na coś innego to jak wtargniecie na inny gorszy poziom odbioru . Fascynacja ta niewiedząc dlaczego zaczyna sie juz zaraz po tym kiedy zostaje oderwany od piersi matczynych lub mamki , kiedy kładąc rączyne na niej i przymykając oczy wysysa ł mleko . ??Te chwile tak szczęśliwe nie wiedząc dlaczego zostały mu zabrane . Odtąd pozostaje mu nieznaczne muskanie wzrokiem tych kształtów przy których czuł się błogo, szczęśliwie, seksownie . Aż do chwili kiedy dorosłwszy w walce o byt poznaje swoja drugą część kobietę . Jesli szcze4rze ja kocha raczej będzie ja odciagał od mozliwości kształtowania własnie piersi . Ale ponieważ faceci traktuja w jakimś obszarze życia kobiety, powiedzmy to szczerze instrumentalnie, ...więc łatwo im sobie wytłumaczyc że każda decyzja kobiety jest ich decyzja a nie mężczyzn i co im do tego.
      • wrzosowapolana Re: Magia biustu 22.12.11, 11:12
        Tłumaczenie dość mętne, bo dziewczynki też są karmione piersią, a nie szukają cycatych facetów smile
        • sagittarius954 Re: Magia biustu 22.12.11, 11:50
          I dlatego że wiedza że kiedys i tak będa miały piersi , mają inne obsesjesuspicioussuspicioussuspicious
          • kla-ra Re: Magia biustu 22.12.11, 12:21
            Nie tylko kobiety na tle wizerunku wlasnego glupieja.Mezczyzni maja tak samo.
            Na 55-te urodziny zaproponowano mi botoks i na twarzy narysowano gdzie wstrzyknac nalezy.Poszlam do lustra,spojrzalam i podziekowalam - NIE.
            Wczoraj moj slubny stwierdzil,ze swoich zmarszczek juz nie akceptuje i rozmowa poszla w kierunku ciecia i to ostrego.Tu naciagnac,tam naciagnac,ale problem z zamykaniem powiek moze sie okazac duzy,to ciecie mniejsze zaproponowano.A ze wszystko moze byc darmowe , to wszystko tez mozliwe...
            Kto glupieje bardziej???
            • filip505 Re: Magia biustu 22.12.11, 16:03
              ....amityr,ja nie oceniam,pisze co znam,
              jak ktos jest przez to bardziej szczesliwy
              niech robi,
              ....kla-ra,ale chyba babki czesciej to robia,
              i to dla nich powstal ten caly "przemysl"
              urodowy.
              • amityr Re: Magia biustu 22.12.11, 16:35
                Proszę nie mylić botoksu z kwasem hialurenowym.To tak na marginesie.
                • wrzosowapolana Re: Magia biustu 22.12.11, 20:49
                  Specjalista, czy praktyk? wink
              • wrzosowapolana Re: Magia biustu 22.12.11, 20:51
                Ostatnio słyszałam jak jeden celebryta (nazwiskami sobie głowy nie zaśmiecam) powiedział, że gdy ma się zmarszczki, to jakby się było niedomytym. Miał może 35 lat. No może dwa więcej, biorąc poprawkę na poprawki smile
                • pierogi_z_jagodami Re: Magia biustu 01.01.12, 20:09
                  Ale dupek, co? big_grin
                  • wrzosowapolana Re: Magia biustu 02.01.12, 05:25
                    No smile
        • amityr Re: Magia biustu 22.12.11, 16:33
          wrzosowapolana napisała:

> Tłumaczenie dość mętne, bo dziewczynki też są karmione piersią, a nie szukają c
          > ycatych facetów smile

He,he,he nie szukają cycatych facetów.Ale się powyrabiało.
          • wrzosowapolana Re: Magia biustu 22.12.11, 20:52
            ????
            A kiedyś szukały?
            • amityr Re: Magia biustu 22.12.11, 22:52
              Ale w pucujesz tym mopem. I nie kiedyś. I nie cycatych a ,,,,aaaaaaaaa
              • wrzosowapolana Re: Magia biustu 23.12.11, 10:35
                bbbbbeeeee smile
                • amityr Re: Magia biustu 23.12.11, 15:55
                  No,nareszcie!Widzę ,że znowu zaczynasz kontaktować.Coś ci brakuje chyba ,a może i na pewno.
      • pierogi_z_jagodami Re: Sagitarius 28.12.11, 06:41
        Sagitarius - to nasza cywilizacyjna patologia. Tak serio, to piersi powinny działać jedynie na niemowlęta. Ale skoro tak bardzo przypominają pośladki - co się dziwić. Czy wiesz, że w niektórych kulturach obsesją mężczyzn nie są piersi, a uda? A kobiety chadzają tam ze swobodnie "rozpuszczonymi" piersiami i dla nikogo nie jest to krępujący widok. Pośladki też bywają erotyczne.
        • sagittarius954 Re: Pierożku 30.12.11, 10:32
          W każdej kulturze kobieta jest atrakcyjna erotycznie , znaczy to co jest zakryte daje podstawy żeby sobie cos tam myśleć . Może dlatego istnieje kobieta i mężczyzna ,żeby na wciąż siebie fascynować . Oczywiście narzekamy na siebie , kręcimy nosem , ale nie ma nic przyjemniejszego od bycia z kobietą , rozmowy z nią , poznawania jej , zdawało by sie sięgania nieuchwytnych możliwości , które dopiero wraz z nią sie otwieraja . Człowiek staje sie inny , nie powiem że lepszy , inny , po prostu ...Przyznaję z pełna otwartościa ,że piersiami kobiecymi jestem zafascynowany , ale przecież piersi kobiety nie istnieją bez samej właścicielki , dlatego kocham kobiety , nawet jeśli troszke konfabuluję big_grinbig_grin
    • chris.w2 Re: Magia biustu 28.12.11, 00:35
      wrzosowapolana napisała:
      > (...) Czy z kolei mężczyznom naprawdę jest wszystko jedno
      > na co patrzą i czego dotykają, byle było duże i okrągłe?

Duze i okragle piersi sa symbolem seksownosci kobiety w Europie i USA.
      Natomiast dla mezczyzn w Brazylii seksowne sa kobiety z okragla pupa.
      • wrzosowapolana Re: Magia biustu 28.12.11, 05:31
        Są symbolem seksowności bez względu na to, czy sylikonowe, czy "cielesne"? Bo o to mi chodziło.
      • chris.w2 Re: Magia biustu 29.12.11, 00:21
        napisalem:
        > (...) dla mezczyzn w Brazylii seksowne sa kobiety z okragla pupa.

To, co dla Brazylijczykow jest seksowne. Ale napewno nie tylko dla nich:
        fitness.sport.pl/fitness/56,107703,9850227,6_kobiecych__niedoskonalosci___ktore_mezczyzni_uwielbiaja.html
    • pierogi_z_jagodami Re: Magia biustu 28.12.11, 06:35
      "Czy z kolei mężczyznom naprawdę jest wszystko jedno na co patrzą i czego dotykają, byle było duże i okrągłe? " - a widziałaś gumowe lalki, z piersiami i buzią w ciup? jeśli nie - to sobie obejrzyj. Silikonowe piersi przy tym, to czysta ekologia (to było o mężczyznach wink)

--
      "Moje poglądy są moje; inne są dopuszczalne, a nawet zalecane". - pierogi z jagodami

"Zawsze może istnieć kilka różnych a słusznych poglądów na jedną i tę samą sprawę. Poglądy te nie muszą z sobą walczyć, bo leżąc na różnych płaszczyznach nie przecinają się: są to linie wichrowate." - Kisiel
      • sagittarius954 Re: Magia biustu 28.12.11, 06:56
        Ach ci męzczyźni suspicious , a ty pierogu innych gadżetów nie widziałaś ?big_grinbig_grinsuspicious Tylko lalki ??!!big_grinbig_grin

Kiedy się wypełniły dni
        i przyszło wyschnąć latem,
        prosto do nieba czwórkami szły
        córki z pięcdziesięciolatek. big_grin
        • amityr Re: Magia biustu 28.12.11, 18:11
          Niektóre kobiety maja cycki wielkie jak jagody.
          • filip505 Re: Magia biustu 28.12.11, 18:39
            .....to jagody takie duze rosna???,chyba w chinach,
            .....pierogi,ale i tak wy macie lepiej,kupicie se kawalek
            chlopa i ok,my musimy cala lale i to jeszcze nadmuchac ,
            a dopiero potem wydmuchac,podwojna robota,
            • pierogi_z_jagodami Re: Magia biustu 28.12.11, 21:14
              opowiadam hurtem i po kolei:
              - uderz w stół, a nożyce się odezwą
              big_grin
              • sagittarius954 Re: Magia biustu 29.12.11, 06:14
                a ten stół nie lepiej było pogłaskać?suspicious
                • pierogi_z_jagodami Re: Magia biustu 29.12.11, 12:14
                  Sagitarius, niedogłaskany jakiś jesteś? W twoim poście coś załkało.

Pierogi są nieapetyczne, zero konserwantów i środków chemicznych. Siermiężna ekologia do porzygania. Lepiej skocz do jakiejś masażystki, teraz po świętach mają luzy.
                  • misia007 Re: Magia biustu 29.12.11, 12:25
                    Taa,te cale gadanie sprawiło,że właśnie zamówiłam na allegro dwa biustonosze, hmmm całkiem spore.
                    • pierogi_z_jagodami Re: Magia biustu 29.12.11, 12:30
                      No co ty, ja bez macania nie kupię smile
                      • misia007 Re: Magia biustu 29.12.11, 12:35
                        E tam wiem co kupuję a latać po sklepach nie lubię.
    • wrzosowapolana Re: Magia biustu 29.12.11, 06:01
      Nie wierzę, że żaden z panów nie zrozumiał, o co mi idzie. Wypowiedzi padają daleko od sedna sprawy. Wnioskuję więc, że każdy z nich nie miałby nic przeciwko temu, żeby swoją ukochaną kobietę wysłać pod nóż i napchać, gdzie trzeba silikonem, choćby przemysłowym (a może nawet trocinami), a gdzie trzeba okroić i naciągnąć.
      • sagittarius954 Re: Magia biustu 29.12.11, 06:20
        Oczywiście że na piersi kobiet patrzymy jak na taki mały cud estetyczny , piersi mojej żony podobaja mi sie całko9wicie i każdej innej kobiety bez iingerowania osób w białych kitlach .
        Ale to wy kobiety podejmujecie decyzje nieraz całkowicie lekceważąc opinię partnera . A juz jak widze osiemnastki poprawiające sobie wygląd to uważam je za tępe ....suspicious
        • wrzosowapolana Re: Magia biustu 29.12.11, 09:20
          Czy gdyby panowie odwracali się z obrzydzeniem lub choćby z niechęcią od tego, co sztuczne, to też sobie by poprawiały?
          • sagittarius954 Re: Magia biustu 29.12.11, 11:54
            Nie da sie tak gwałtownie przejść od uwielbienia do obrzydzenia, kto wie, ale nie sądzę żeby panowie mieli decydujacy wpływ , pragnienie oderwania sie od stereotypów jest dla kobiet ważniejsze.
          • pierogi_z_jagodami Re: Magia biustu 29.12.11, 12:28
            Wrzosowa, nie wiem z jakimi ty mężczyznami miałaś do czynienia, ale z moich obserwacji wynika, że oni lubią kobiety radosne, naturalne, bez makijażu, z lekko potarganą czupryną, nie jakieś stojaki na wyfiokowane koafiury i oblepione farbą. Dlatego oglądają się za młodymi. Starsze zbyt często przypominają pobejcowane eksponaty muzealne. Lubią też kobiety kształtnie obdarzone przez naturę w tyłku i biuście, co by było co do ręki wziąć. Forma zresztą życzliwsza dla oka, niż sterczące kosteczki. Lubią nawet miło spocone po treningu czy inszym wysiłku, pachnące nie tylko sklepem perfumeryjnym, ale również sobą.

A te silikony i inne farbowane lisy dobre są do studia fotograficznego czy na wybieg, gdzie stanowią niekoniecznie kobiecość, a raczej wieszak i stojak, i nie są tam kobietami, a estetycznym elementem większej całości, czasami może nazbyt wlepiają się młodym szczeniakom w mózgi, ale tu działa mechanizm selekcji naturalnej smile
            • chris.w2 Re: Magia biustu 29.12.11, 13:15
              pierogi_z_jagodami napisała:
              (...) Lubią też kobiety kształtnie obdarzone przez naturę w tyłku i biuście, (...)

Osobiscie przyznaje Tobie racje.
              • polnaro Re: Magia biustu 29.12.11, 13:29
                Lubią, nie lubią....
                Ważne co ja lubię i kogo - ciekawe na co on dla niej gotów.
                • wrzosowapolana Re: Magia biustu 30.12.11, 07:15
                  Polnaro, słusznie prawisz smile
            • wrzosowapolana Re: Magia biustu 30.12.11, 07:22
              pierogi_z_jagodami napisała:

> Wrzosowa, nie wiem z jakimi ty mężczyznami miałaś do czynienia, ale z moich obs
              > erwacji wynika, że oni lubią kobiety radosne, naturalne, bez makijażu, z lekko
              > potarganą czupryną, nie jakieś stojaki na wyfiokowane koafiury i oblepione farb
              > ą. Dlatego oglądają się za młodymi. Starsze zbyt często przypominają pobejcowan
              > e eksponaty muzealne. Lubią też kobiety kształtnie obdarzone przez naturę w tył
              > ku i biuście, co by było co do ręki wziąć. Forma zresztą życzliwsza dla oka, ni
              > ż sterczące kosteczki. Lubią nawet miło spocone po treningu czy inszym wysiłku,
              > pachnące nie tylko sklepem perfumeryjnym, ale również sobą.
              >
              > A te silikony i inne farbowane lisy dobre są do studia fotograficznego czy na w
              > ybieg, gdzie stanowią niekoniecznie kobiecość, a raczej wieszak i stojak, i nie
              > są tam kobietami, a estetycznym elementem większej całości, czasami może nazby
              > t wlepiają się młodym szczeniakom w mózgi, ale tu działa mechanizm selekcji nat
              > uralnej smile

Nie wiem, skąd ten czas przeszły wink, ale niech będzie...
              Zdecydowanie opisujesz jakąś dziwną odmianę mężczyzn. Czy Ty naprawdę wierzysz, że istnieją? Oczywiście, jeśli mają wybór (znaczącą kasę) wybiorą młodą i szczupłą, wcale niekoniecznie naturalną (vide operacje nosa, biustu itp. już u nastolatek). Przyjrzyj się drugim małżonkom (trzecim lub czwartym) starszych sławnych panów. Widzisz tam jakąś upoconą, dobrotliwą grubaskę bez makijażu? Pierogi, proszę Cię...
              • pierogi_z_jagodami Re:wrzosowa 01.01.12, 10:49
                Czas przeszły ino wyłącznie dla zobrazowania, że jest on potrzebny aby skumulować doświadczenie. W moim otoczeniu są raczej normalni faceci, ale może dlatego że mam sporo młodszych od siebie znajomych. Chociaż - zaraz, zaraz - niektórzy kochają młodsze kobiety, vide jeden mój znajomy, który zawsze otaczał się młodszymi osobami, bo miał z nimi lepszy kontakt. Zabawne, bo na starość jednak wybrał równolatkę, ale mu nie wyszło, miał ze nią same kłopoty bo tym razem on był dla niej zbyt stary i zbyt zaniedbany (nic jej tak nie psuje apetytu jak pokaźny daszek, co go ma ptaszek) wink

A jeśli chodzi o kolejne małżonki starszych znanych nam panów, to oczywiste, jeśli ktoś jest wewnętrznie młody, szuka relacji z partnerami, z którymi iskrzy. Czasem jest tak, że młody partner niesłychanie odmładza i dodaje życia. Kochana, tylko brać, jeśli los coś takiego daje, brać i nie zastanawiać się, bo to najlepsze co się może zdarzyć, nawet jeśli nie trwa do grobowej deski wink Związek jesieni z wiosna jest dla obydwu stron bardzo bardzo korzystny i odświeżający. Młode ma szansę wiele się nauczyć od starego, czuje sie bezpiecznie, a i równowaga seksualna zapewniona (np. starsza pani kuguarzyca/lamparcica i mlody wilczek wink)
                Ale to akurat nie ma związku z plastikowymi "cyckami", bo młode takowych nie noszą w zasadzie.
                • misia007 Re:wrzosowa 01.01.12, 14:12
                  Aż cały wątek z ciekawości przeleciałam,żeby zobaczyć czemu wrzosek ma młodego brać ???
                  Zadnych intencji w tym kierunku w postach wrzoska nie uświadczyłam więc mniemam ,że pierogi tak z życzliwości bo to ma "życia dodać".Cóż może to i jest recepta ale czy zawsze trafiona.??
                  • wrzosowapolana Re:wrzosowa 01.01.12, 15:03
                    Misiu, ja też nie rozumiem, ale czy wszystko muszę rozumieć? smile
                    Pierogi wydają mi się mocno nie z tego świata, jakby mrożone smile Toż to właśnie młode dziewczyny "inwestują w siebie" za pomocą chirurga plastycznego. Stare to ozdobi jak wianuszek trumienkę, ale co tam - zakładam, że są dwa światy równoległe i to wyjaśnia mi wszystko; znaczy żyję w tym gorszym.
                    • amityr Re:wrzosowa 01.01.12, 15:27
                      Wrzosowa moje gratulacje. Kiedy wychodzisz za mąż. Czemu tak to skrywałaś.A może to już się odbyło w Nowy Rok.
                      • wrzosowapolana Re:wrzosowa 01.01.12, 18:35
                        ...nie denerwuj mnie...wink
                    • pierogi_z_jagodami Re:wrzosowa 01.01.12, 18:34
                      No tak, mrożone, bo teoretyzują. Pierogi nie znają żadnego młodego ciała, które by się przemocą upiększało, a wiele słyszały o podstarzałych pięknościach, które mają parcie na szkło i inwestują w swój cielesny dobytek. Pierogi biją się w swe jagodowe piersi i przyznają się do niemocy intelektualnej w danym temacie, braku orientacji w terenie i przebywaniu jedynie na swoim półmisku. smile
                      • wrzosowapolana Re:wrzosowa 01.01.12, 18:36
                        Się za mocno nie biją, bo będą musiały wymienić na sylikony wink
                        • pierogi_z_jagodami Re:wrzosowa 01.01.12, 20:09
                          Spoko, bufory mam wytrzymałe wink
                          Silikon, kiedy na nie patrzy, zawstydzony jakiś wink
                          • wrzosowapolana Re:wrzosowa 02.01.12, 05:27
                            Czyli trzymasz go gdzieś na podorędziu? wink
                            • pierogi_z_jagodami Re:wrzosowa 02.01.12, 09:00
                              Leży w szufladzie wink
            • sagittarius954 Re: Magia biustu 30.12.11, 10:35

a dlaczego nie ma staników w kształcie ręki mężczyzny ? uncertain
              • wrzosowapolana Re: Magia biustu 30.12.11, 15:21
                Bo nie miałyby zbytu?
                • sagittarius954 Re: Magia biustu 30.12.11, 15:27
                  Co nie zmienia faktu ,że i tak lubicie być pieszczone przez mężczyzn ..smile
                  • wrzosowapolana Re: Magia biustu 30.12.11, 17:45
                    Nie wszystkie - niektóre wolą kobiety tongue_out
                    • sagittarius954 Re: Magia biustu 30.12.11, 19:44
                      To już z przekorysuspicious
                      • pierogi_z_jagodami Re: Magia biustu 01.01.12, 20:11
                        A niektóre wola mieć co innego pieszczone. Nie bądź taki mądrala.
                        • sagittarius954 Re: Magia biustu 02.01.12, 11:18
                          Oczywiście ,że kwestią gustu jest pieszczenie , miejsca, stylu w jakim się to robi i częstotliwości powtarzania "zabiegu " suspicioussuspicious Nie trzeba być mądrala ,żeby dojśc do pewnych uogólnień suspicioussuspicious
        • kla-ra Re: Magia biustu 29.12.11, 09:37
          Sagi - osiemnastoletnie dziewczyny maja rodzicow...
          A kto sie chce poprawic to NIECH to robi nie pytajac partnera o zgode - grunt to moje dobre samopoczucie !!!!!
          • sagittarius954 Re: Magia biustu 29.12.11, 11:58
            Powiedzmy prawdę , tylko niektórzy są na tyle twardzi by wymusić na dzieciach decyzje . Wszystkie jaskółki na świecie mówią ,że decyzje dziecka należy szanować , hm jak tu powiedziec dziewczynie - usiądziesz do stołu jak zlikwidujesz silikony .?
            • kla-ra Re: Magia biustu 29.12.11, 12:36
              Fakt stal sie faktem ... rozmawia sie przed faktem...
              Na operacje plastyczna malolata zgoda rodzicow WYMAGALNA !!!!
              I komunia i w prezencie pierwsza operacja plastyczna np. nosa , uszu , brody ...
              Kto mowi dziecku ze jest brzydkie,glupie ...???????????????
              • misia007 Re: Magia biustu 29.12.11, 12:45
                Kto???Koleżanki,koledzy...dzieci potrafią być okrutne.
              • sagittarius954 Re: Magia biustu 29.12.11, 13:06
                Jakby było głupie dlaczego miałbym nie powiedzieć ?
                • kla-ra Re: Magia biustu 29.12.11, 14:39
                  Dlaczego glupie a nie brzydkie - glupoty nie widac a .....
                  • amityr Re: Magia biustu 29.12.11, 15:41
                    Zgadnij co to ?
                    http://i43.tinypic.com/308y5nr.jpg
                    • polnaro Re: Magia biustu 29.12.11, 15:58
                      Szynka, nie wędzona tylko malowana, napompowana chemiąwink
                      • filip505 Re: Magia biustu 29.12.11, 17:17
                        ...amityr,niezle te wedlinki robisz,
                        ......wrzosku,my nie jestesmy samobojcmi,kazac kobiecie???,
                        to juz lepiej kobiete zmienic,ale to tez na krotko dziala,
                        • misia007 Re: Magia biustu 29.12.11, 18:22
                          ronmon6.web.officelive.com/Documents/xmasSanta.swf jak się otworzy to....
                    • pierogi_z_jagodami Re: Magia biustu 29.12.11, 19:49
                      Tiaaa.... szynka w siatce, czy masochistka ze sznurówką w timtam?
                      • misia007 Re: Magia biustu 29.12.11, 19:58
                        nic z tych rzeczy.....
                        • eurytka Re: Magia biustu 29.12.11, 20:27

Zgadłam!smile
                          https://i43.tinypic.com/308y5nr.jpg
                          • filip505 Re: Magia biustu 30.12.11, 16:03
                            ....moja wyobraznia nie w kierunku szynki poszla,pewnie
                            nie bylem glodny,
                            • amityr Re: Magia biustu 30.12.11, 16:49
                              Ani biust, ani noga ,ani nawet uroda jej nie pomoże, jak tego czegoś nie będzie miała. Zwą to wysyłaniem feromonów.
                              • chris.w2 Re: Magia biustu 30.12.11, 17:39
                                amityr napisał:
                                > (...) nie pomoże, jak tego czegoś nie będzie miała. Zwą to wysyłaniem feromonów.

Amityr, te substancje produkuja zwierzeta i rosliny.
                                Kobiety rowniez?
                                • filip505 Re: Magia biustu 30.12.11, 19:26
                                  ....mam nadzieje chrys,ze nalozyles chociaz kask,
                                  to piszac,
                                  • chris.w2 Re: Magia biustu 30.12.11, 20:08
                                    filip505 napisał:
                                    > ....mam nadzieje chrys,ze nalozyles chociaz kask, to piszac.

Nie.
                                    Co to sa feromony?, zasiegnelem informacji u zrodla.
                                    Nic tam nie bylo o kobietach, stad moje pytanie.
                                    • filip505 Re: Magia biustu 30.12.11, 20:22
                                      ....sorry,nie zauwazylem znaku zapytania
                                      po "kobiety rowniez",ato zupelnie zmiena
                                      ......zagrozenie,
                                      • chris.w2 Re: Magia biustu 30.12.11, 20:30
                                        filip505 napisał:
                                        > ....sorry, (...)

Widzisz Filip, ja mam czesto racje, nie twierdze, ze zawsze.
                                        • filip505 Re: Magia biustu 30.12.11, 21:06
                                          ....ja w trosce o twoje bezpieczestwo to napisalem,
                                          podpasc paniom to ..........,lepiej przemilczec,
                                          a racja,......to bardzo wzgledna wartosc,zobacz
                                          ile sadow ja rozstrzyga,nie zawsze skutecznie,
                                          choc nie wiem jak mozna skutecznie abstrakcje
                                          rozstrzygac,
                                          • chris.w2 Re: Magia biustu 30.12.11, 21:24
                                            filip505 napisał:
                                            > (...) racja,......to bardzo wzgledna wartosc,zobacz ile sadow ja rozstrzyga,nie zawsze
                                            > skutecznie (...)

Z tym rozstrzyganiem racji, to podobnie jak z pierwszenstwem przejazdu dla kierowcow.
                                            Wielu z nich lezy na cmentarzu, chociaz mieli pierwszenstwo.
                                            • filip505 Re: Magia biustu 30.12.11, 21:42
                                              ....katastrofisya jestes,ale wielu nie mialo
                                              i ciesza sie zyciem.
                                              spadam do domu,pa,
                                              najlepszego w nowym roku,optymizmu,
                                              optymisci zyja dluzej,warto,
                                              • chris.w2 Re: Magia biustu 31.12.11, 15:36
                                                filip505 napisał:
                                                > ....katastrofisya jestes, (...)

Nie. Jestem optymistycznym realista.

> (...) optymisci zyja dluzej,

A tu sie z Toba zgadzam.
                                • amityr Re: Magia biustu 30.12.11, 22:08
                                  chris.w2 napisał:

> amityr napisał:
                                  > > (...) nie pomoże, jak tego czegoś nie będzie miała. Zwą to wysyłaniem fer
                                  > omonów.
                                  >
                                  > Amityr, te substancje produkuja zwierzeta i rosliny.
                                  > Kobiety rowniez?

JA SIĘ ZASTRZELĘ.
                                  • chris.w2 Re: Magia biustu 30.12.11, 22:23
                                    amityr napisał:
                                    > JA SIĘ ZASTRZELĘ.

Amityr, nie rob tego, tylko zajrzyj do slownika:
                                    (feromon = substancja chemiczna produkowana przez zwierzęta i rośliny, służąca do komunikacji między osobnikami lub regulacji ich wewnętrznych procesów.)

Co wiec maja one wspolnego z kobietami?
                                    • amityr Re: Magia biustu 30.12.11, 22:42
                                      E tam słownik słownikiem a seksapil ,seksapilem i feromonem pozostanie. Co ty miażdżyce już masz. Czytaj niedowiarku.
                                      www.mshop24.pl/?feromony-ludzkie,8
                                      www.feromony.pl/kobieta/seksapil
                                      Kocham cie życie. Jak ci daje to się kraje jabłuszko i niekoniecznie zaraz skórkę trzeba obierać . Tam tez są feromony.Moja znajoma . Tylko znajoma mówi ,że chłopa lubi ale musi go być czuć chłopem i tytoniem.
                                      • chris.w2 Re: Magia biustu 30.12.11, 23:07
                                        amityr napisał:
                                        > (...) Co ty miażdżyce już masz. Czytaj niedowiarku. (...)

To jeszcze nie miazdzyca, to brak wiedzy na ten temat.
                                        Ale czlowiek uczy sie do konca zycia.
                                        Dziekuje i pomyslnego, tez z tymi feromonami, nowego roku.
                                        • filip505 Re: Magia biustu 31.12.11, 06:17
                                          ....jednym slowem przestajemy sie myc i kobitki
                                          na nas poleca,od poniedzalku sprobuje,.....choc nie,
                                          bo moze ryby przestana brac,w kacu one czysciochy,
                                          ciagle sie myja,
                                          ....ale cos w tym jest,czesto jest tak,ze z grupy zawsze
                                          pieknych kobiet jakas szczegolnie na nas "oddzialywuje",
                                          nie zawsze najpiekniejsza,ale najczesciej,
                                          • filip505 Re: Magia biustu 31.12.11, 06:27
                                            ....no i zobaczcie,jak o biuscie watek to wielkie
                                            zainteresowanie,a przeciez nie same chlopy
                                            tu pisza,jednak ta magia jest,jest,jest,.......,

• wrzosowapolana Re: Magia biustu 31.12.11, 06:43
                                              Nie tylko piszą, ale natychmiast się czubią wink
                                          • amityr Re: Magia biustu 31.12.11, 16:28
                                            filip505 napisał:

> bo moze ryby przestana brac,w kacu

Kurcze, to u was nawet ryby dają w rurę.
                                      • chris.w2 Re: Magia biustu 03.01.12, 00:16
                                        amityr napisał:
                                        > (...) Czytaj niedowiarku.

Dziekuje za dobre checi, ale te portale, ktore mi podrzuciles, niestety Twojej tezy nie potwierdzaja.

Jeden: "Istnienie feromonów u ludzi nadal potwierdzone nie jest. Trwają badania."

Drugi: "Wybierz feromony idealne dla Ciebie i podkreśl swój seksapil:
                                        PHEROMAX - gdy chcesz wzbudzać pożądanie,
                                        The EDGE i NPA - feromony dodatkowo zwiększające Twoją pewność siebie i respekt ze strony otoczenia,
                                        BTB - feromony socjalne, na każdą okazję."
                                        To jest zwyczajna reklama preparatow dla pan majacych nadzieje, ze po ich spozyciu, ich seksapil ulegnie poprawie.

Resümee: Aby nie przedluzac tej jalowej wymiany pogladow, pozostanmy przy swoich zdaniach.
                                        • amityr Re: Magia biustu 03.01.12, 16:03
                                          chris.w2 napisał:

>
                                          > Resümee: Aby nie przedluzac tej jalowej wymiany pogladow, pozostanmy przy swoic
                                          > h zdaniach.

I ja tak sądzę.Ma.
    • pierogi_z_jagodami Re: Magia biustu 01.01.12, 20:12
      Piersi to nośny temat, poświątecznie relaksujący. smile
      • wrzosowapolana Re: Magia biustu 02.01.12, 05:28
        Temat SPA na cały rok wink
        • sagittarius954 Re: Magia biustu 02.01.12, 06:12
          temat jak temat ,ale chętnych na pokazywanie biustu -mało . Co prawda okres nie sprzyja rozbierankom naturystycznym , ale ...morsy wiecznie zywe big_grinbig_grin
          • pierogi_z_jagodami Re: Magia biustu 02.01.12, 09:04
            Sagitarius, zima jest. Skocz na wieczorek taneczny dla singli w centrum, to zaraz zobaczysz rozkoszne barbie z długim niebywale przebiegiem, ze scenicznym makijażem i biustami jak klify. Starożytne, strome i opadające, ale za to do wglądu wink
            • sagittarius954 Re: Magia biustu 02.01.12, 11:11
              Nie no, aż takim sympatykim cycków nie jestem, co bym musiał wpadać lub odwiedzać big_grinsuspicioussuspicious
    • pierogi_z_jagodami biust u mężczyzn 02.01.12, 10:51
      I co sie okazuje droga Wrzosowa, Mężczyźni z Nowej Zelandii trzy razy częściej niż kobiety deklarują poddanie się w przyszłości operacji plastycznej, aby ukryć oznaki starzenia się - informuje nzherald.co.nz, to nasza niedaleka przyszłość, w końcu Nowa Zelandia to jakby chwilowo nieosiągalny ale ideał jeśli chodzi o komfort życia. A pewien doktor chirurgii twierdzi, że teraz już panowie są równie wrażliwi na punkcie swojego wyglądu, jak panie. wink
      www.nzherald.co.nz/nz/news/article.cfm?c_id=1&objectid=10776251
      • sagittarius954 Re: biust u mężczyzn 02.01.12, 11:15
        właśnie, trzeba jakoś wyglądac zapieprzając do 67 roku życia ...a ja, stając z rączką i puszka pod kościołem big_grinsuspicioussuspicious jeszcze żeby klimat sie zmienił na bardziej californijski ...suspicioussuspicious
      • wrzosowapolana Re: biust u mężczyzn 03.01.12, 06:22
        Pierogi Kochane Jagodowe, wiem, że wątek się zrobił długi, ale...Ja już o tym pisałam smile Znaczy nie o panach z NZ, ale o panach w ogóle i ich próżności, przy okazji jakiegoś (dalej nie mogę przypomnieć sobie nazwiska...Jacków? jakoś tak) celebryty. No, może niewyraźnie pisałam smile
        • amityr Re: biust u mężczyzn 03.01.12, 16:07
          Żeby nie było tylko o silikonach ,to napiszę ,że moda na powiększanie nie ominęła też mężczyzn. Oczywiście chodzi o długość i grubość prącia.Zapomniałem dodać ,ze jeszcze większym dziwactwem staje się wszywanie błony dziewiczej.
          • amityr Re: biust u mężczyzn 05.01.12, 16:11
            No proszę jak o jabłonce czy pylniku to cisza.
            • filip505 Re: biust u mężczyzn 05.01.12, 19:09
              ....no wiesz,sprzedawanie cnoty to ponoc niezly
              biznes jest,na jednorazowej tranzakcji duzo nie
              zarobisz,wiec powinna byc odnawialna,
            • natla Re: biust u mężczyzn 05.01.12, 20:11
              > No proszę jak o jabłonce czy pylniku to cisza.<
              Amityr zapamiętaj....w naszym wieku już nie ma tematów tabu, mogą być najwyżej nieinteresujące. W końcu ile można o jabłonce i zapylaniu gadać big_grin
              Niech żyje uniseks wink
              • amityr Re: biust u mężczyzn 05.01.12, 23:38
                Ten temat jest jak mydło. Nigdy się nie wymydli ,a nawet jak jedno się skończy ,to dawaj następne.
                • natla Re: biust u mężczyzn 06.01.12, 00:27
                  Ale to jest to samo mydło i ciągle się pieni. wink
                  • filip505 Re: biust u mężczyzn 06.01.12, 01:37
                    ....to co mydlo sie raz w zyciu kupuje,wieczne,
                    czy za szklem trzyma,
                    • wrzosowapolana Re: biust u mężczyzn 06.01.12, 05:44
                      Zrozumiałam, że zaszkliłeś sobie jakieś mydło, ale chyba źle zrozumiałam uncertain
                      • natla No dobra, zrobię Wam przyjemność.... 06.01.12, 08:50
                        ......coś dla naszych Panów do pooglądania, a dla nas do dowartościowania wink big_grin
                        trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,10918096,Odwazny_kalendarz__Pozuja_seniorki_z_Ustki__zdjecia_.html
                        Mnie się bardzo podoba. A z komentarzy wynika, że nie tylko mnie.
                        • chris.w2 Re: No dobra, zrobię Wam przyjemność... 06.01.12, 09:39
                          natla napisała:
                          > ...coś dla naszych Panów do pooglądania, (...)

"Odwazny kalendarz? Pozuja seniorki..."
                          Duzo tej odwagi nie pokazaly.
                          • eurytka Re: No dobra, zrobię Wam przyjemność... 06.01.12, 09:45
                            Mnie brzydzą takie starsze, rozkładające się kobietybig_grin
                            • natla Re: No dobra, zrobię Wam przyjemność... 06.01.12, 10:10
                              A propo's Eurytko. Wiesz kim jest chemiczka? To pani, która rozkłada się w temp. pokojowej.

Moim zdaniem, one się "rozkładają" akurat tyle ile trzeba. Do reszty trzeba zgaszonego światła. big_grin No chyba, że w pobliżu jest Amityr. Ten to lubi ekstreme wink big_grin
                              • eurytka Re: No dobra, zrobię Wam przyjemność... 06.01.12, 10:14
                                No cóż, życie kompostem jestsmile
                        • amityr Re: No dobra, zrobię Wam przyjemność.... 06.01.12, 09:43
                          To dziewczę jest całkiem ,całkiem i .........

http://i41.tinypic.com/mvmg44.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka