Dodaj do ulubionych

WEEKENDOWE SPOTKANIA po 50

02.02.14, 20:52
Mam dylemat

Mam 53 lata wniosłem sprawę o rozwód bez orzekania o winie, żona wyjechała za granicę na roboty i zdradzała ja wychowywałem syna. Od ponad roku jesteśmy po rozwodzie. Ale nie o tym chcę pisać. Weszłam na portal Sympatia poznałem kobietę 50 km. ode mnie. Była to pierwsza kobieta po rozwodzie doszło do spotkania i się zaczęło. Potem drugie spotkanie było już kilka spotkań w weekendy wszystkie u niej , ja mieszkam z synem.
Mam taki dylemat jest cudowna kobietą, dobrze jest nam, inteligentna , bardzo uczuciowa i nie wiem co dalej robić??? Nie ma rozwodu ,z byłym mężem nie żyje od 15 lat. Wyprowadził się od niej 8 lat w spadku otrzymali posiadłość i mieszka tam z synem , mają dwóch synów żonatych. 13 lat była w związku z starszym o 8 lat mężczyzną ale razem nie mieszkali twierdzi ze to była oaza spokoju. Poznała innego była z nim kilka miesięcy zerwali ze sobą, ponieważ chciał się z nią związać. Nie chcę rozwodu i z nikim związać się formalnie, zapytałem ostatnio o zamieszkaniu z kimś odpowiedziała lubi mieć swoją oazę.
Od ponad 3 miesięcy dziennie korespondujemy, teraz już na skype jesteśmy dziennie. Wiem ze jasno powinnam postawić sprawę ale tak się nie stało. Tam gdzie mieszka pracuje , ma swoją rodzinę opiekuje się jeszcze ojcem , matka jej odeszła 2 miesiące temu. Nie ma raczej szans by mogła zamieszkać u mnie. Czy spotkania weekendowe wystarcza. Chciałbym z kimś już tak naprawdę razem zamieszkać i cieszyć się życiem.
Co mam dalej robić, jak jej to powiedzieć.
Nadchodzą Walentynki. Poradźcie!!! i dziękuję.
Obserwuj wątek
    • pierogi_z_jagodami Re: WEEKENDOWE SPOTKANIA po 50 03.02.14, 07:13
      Januar drogi, najpierw powinieneś popracować ostro nad swoją tożsamością seksualną wink
      Ewentualnie sprawdzaj uważnie posty przed klepnięciem big_grin
      I zauważam problem z matematyką!

Jako wróżka pasjonatka przewiduje sporo problemów big_grin Najlepiej odłącz internet i idź na spacer.
      • tamaryszek44 Re: WEEKENDOWE SPOTKANIA po 50 03.02.14, 15:17
        To samo chciałam napisać, ktoś ty? facet czy kobieta. Jak się zdecydujesz to pogadamy.
        • kla-ra Re: WEEKENDOWE SPOTKANIA po 50 07.02.14, 10:18
          Nie wazne czy to facet czy kobieta.Wazne jest to,ze ktos ma TAKIE dylematysmile
          Zblizaja sie WALENTYNKI a ten /ta/nie wie co zrobic.
          Najwazniejsze jest bycie a nie zamieszkanie z kims.Mieszkac mozna z kotem a w WALENTYNKI przytulic sie do faceta - pisze jako kobieta.
          • dwa-filary Re: WEEKENDOWE SPOTKANIA po 50 07.02.14, 11:12
            a ja mam wrażenie, ze panu marzy sie pani domu, co to upiecze, ugotuje, wypierze, wyprasuje i na końcu przytuli .uncertain
            • kla-ra Re: WEEKENDOWE SPOTKANIA po 50 07.02.14, 11:18
              W takim razie Pan szuka SKARBU nie partnerki smile
              • filip505 Re: WEEKENDOWE SPOTKANIA po 50 07.02.14, 14:57
                .......moze dwa w jednym,......kto nie lubi skarbow???????,
                tylko skad je brac???????,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka