sam_uni 26.04.21, 12:40 i nic się nie zmienia. MROK NAD MIASTEM (Mrokas/Nala) - Otwórz Oczy feat Waber Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sam_uni Re: Lata lecą... 26.04.21, 12:43 I to by było tyle w temacie zachomikowanych nut. Z pewnością komuś czym odpowiem - ale nowych wątków nie będzie Odpowiedz Link
sam_uni Re: Lata lecą... 26.04.21, 15:22 No, Wy się wcinaliście i moja lista się uzupełniła. Może za kilka lat znów zacznę grać od początku - razem z Waszymi "wcinkami" Odpowiedz Link
came_lia Re: Lata lecą... 26.04.21, 15:28 Nie mam swojej listy. Nie wiem czy kiedys zrobie,bo jak widze gust mi sie zmienia a ulubione zostaja w pamieci. Odpowiedz Link
sam_uni Re: Lata lecą... 26.04.21, 15:35 Też tak kiedyś myślałem. A potem chciałem zagrać coś - co nawet do dzisiaj mi w mózgu brzęczy. I nie potrafiłem tego wykopać... Coś mi brzęczy nie tak, jak myśli algorytm jutuba. Więc od pewnego czasu sobie wrzucam na listę "do obejrzenia" he he. Odpowiedz Link
came_lia Re: Lata lecą... 26.04.21, 15:39 youtube to nie gwarancja,jak dyskietki które miały byc dzieci po dzieciach Odpowiedz Link
sam_uni Re: Lata lecą... 26.04.21, 16:27 Czasem coś usuną. Albo chmura pójdzie w chmurę... Ale akurat dyskietki są trwalsze od CD Odpowiedz Link
came_lia Re: Lata lecą... 26.04.21, 15:25 usta miasta ucho ulic fala dźwięków obserwacja miejskiej kultury.. To Poznań centralna Europa Odpowiedz Link
sam_uni Re: Lata lecą... 26.04.21, 15:31 niewielu to rozumie... nawet Ci, co mają tendencje do nazwy Posen byli lekko zszokowani, że z Posen do Berlin jest bliżej niż do Warschau... no ale byli rodzeni po wojnie w Hannover, możem wybaczyć Odpowiedz Link
came_lia Re: Lata lecą... 26.04.21, 15:37 Nie powiedzialabym ,że Poznań poziomem życia rowna się z Ukrainą.Byłam pewna że w Poznaniu wyższy poziom jest. Odpowiedz Link
sam_uni Re: Lata lecą... 26.04.21, 15:46 Yyyy, co? Hnowery to wtedy o Ukrainie pewnie w ogóle nie słyszeli (dawno byłem). Zaś w Polsce od dłuższego czasu rządy dbają, by wyrównywać poziomy między A i B. Jak im się udaje - to nie mnie oceniać; ale generalnie wiadomo, że Ukraina od lat 90-tych (w odróżnieniu od Polski) niewiele postępu zrobiła. To oni jeżdżą do nas do podstawowej pracy; a nie na odwrót. Odpowiedz Link
came_lia Re: Lata lecą... 26.04.21, 15:58 Trudny przekaz,musisz przyznać. Dlatego rapu czesto nie slucham bo grypsowanie itp. Apropo Ukrainy,chetnie wybrałabym sie do Odessy. Odpowiedz Link
sam_uni Re: Lata lecą... 26.04.21, 16:12 Ciągle nie rozumiem, co to nagranie ma wspólnego z Ukrainą? Owszem, to nie jest nówka sztuka - i Poznań ma różne dzielnice. Więcej - ja w sumie mieszkałem na CZĘŚĆI dzielnicy, która była dobra - ale kilka przecznic dalej mieszkał niejaki Peja. I nikt "z nas" tam się nie zapuszczał. He he, z tego co słyszałem, jak już Peja się dorobił i wywędrował do Wa-wy, to bał się pokazywać "w domu", by nie zebrać oklepu. Staszica Story Odpowiedz Link
came_lia Re: Lata lecą... 26.04.21, 16:26 sam_uni napisał: > Ciągle nie rozumiem, co to nagranie ma wspólnego z Ukrainą? wybacz ,mysle jednak ze ten moj blad ma rowniez dobra strone ,nie wiem jak to sie stalo bo sluchalam tego youtu.be/V3BO88ghBhY Odpowiedz Link
sam_uni Re: Lata lecą... 26.04.21, 16:30 Tego nie znałem. Jakbym znał, to i tak bym nie miał na liście. "Ja reprezentuję Poznań Ja reprezentuję siebie" Wybierz jedno Odpowiedz Link
came_lia Re: Lata lecą... 26.04.21, 16:36 A jak siebie to raczej nie Poznan i nie centrum Europy ,swoje poglady powinien reprezentowac, Odpowiedz Link
sam_uni Re: Lata lecą... 26.04.21, 16:42 właśnie o to chodzi - ja tam prezentuję swoje; a nie pół miliona mieszkańców Poznania nie mówiąc o centrum Europy znikam i w nucie gram tak: Grammatik - Światła Miasta - 10 - Jest już późno, piszę Odpowiedz Link