Dodaj do ulubionych

Informacyjnie

30.04.23, 06:24
Sprawdzono, w jaki sposób współczesny Polak szuka swojej drugiej połówki. Wyniki zaskoczyły ekspertów. Okazało się, że pod tym względem różnimy się ze względu na miejsce zamieszkania i wiek, ale w sposób, którego analitycy nie przewidzieli. Policzono, że 7 milionów Polaków poznało swojego partnera w Internecie, a każdego miesiąca kolejnych 3,5 miliona rodaków szuka w sieci tej jednej, jedynej wymarzonej miłości.Polacy coraz częściej randkują w internecie
Zbadano, w jaki sposób Millenialsi (nazywani pokoleniem Y), czyli osoby urodzone w latach 80. i 90., oraz Zoomerzy (nazywani pokoleniem Z), osoby, które przyszły na świat po 1995 r., nawiązują nowe znajomości, gdzie najczęściej szukają partnerów i co myślą o związkach, które rozpoczęły się w sieci. Z portali randkowych korzysta 52 proc. Millenialsów i 45 proc. Zoomerów, a z szansy poznania kogoś w mediach społecznościowych - 39 proc. Zoomerów i 26 proc. Millenialsów. Połowa Millenialsów i 43 proc. Zoomerów, którzy poznali się w sieci i zostało parą, spotkało się w realu już po kilku dniach, 24 proc. Zoomerów i 32 proc. Millenialsów - po miesiącu. W obu grupach, aż 75 proc. przekonuje, że związki tworzące się w sieci są tak samo trwałe, jak te budowane w tradycyjny sposób. Jeszcze więcej w obu grupach, bo 90 proc. uważa, że coraz więcej par będzie poznawać się przez internet.Więcej pod tym tym linkiem . www.salon24.pl/newsroom/1298642,gdzie-polacy-szukaja-milosci-wyniki-zaskakuja
Obserwuj wątek
    • taniarada Re: Informacyjnie 02.05.23, 21:54
      Mam pytanie ? Czy ja biedny żuczeķ porzucony znajdę jakąś miłość na tych forach ? Może być z polecenia .Zawsze wszystkim pomagałem .Czy ktoś pomoże mi .
      • bento67 Re: Informacyjnie 02.05.23, 23:01
        Masz gadane, dasz sobie radę, znajdziesz miłość, dobranoc.
        • taniarada Re: Informacyjnie 02.05.23, 23:06
          Dobranoc dobra kobieto .Iskierko z forum 50 😊
      • eurytka Re: Informacyjnie 03.05.23, 07:36
        taniarada napisał:

> Mam pytanie ? Czy ja biedny żuczeķ porzucony znajdę jakąś miłość na tych forach
        > ? Może być z polecenia .Zawsze wszystkim pomagałem .Czy ktoś pomoże mi .

Jest taki program w tv "Sanatorium miłości"
        Cały czas przyjmują zgłoszenia ale trzeba mieć ukończone 60 lat.
        Tam ludzie odnajdują swoją miłość.
        • friend_of_women Re: Informacyjnie 03.05.23, 08:00
          ...i wszystko na ten temat wink
        • taniarada Re: Informacyjnie 03.05.23, 11:17
          eurytka napisała:

> taniarada napisał:
          >
          > > Mam pytanie ? Czy ja biedny żuczeķ porzucony znajdę jakąś miłość na tych
          > forach
          > > ? Może być z polecenia .Zawsze wszystkim pomagałem .Czy ktoś pomoże mi .
          >
          >
          > Jest taki program w tv "Sanatorium miłości"
          > Cały czas przyjmują zgłoszenia ale trzeba mieć ukończone 60 lat.
          > Tam ludzie odnajdują swoją miłość.
          >
          Żartujesz chyba dobra kobieto mam dużo młodsze w moim otoczeniu i nie mam czasu na pierdolety typu senatorium bo pracuję .A tego linka co wrzuciłem Stasiowi to codziennie ktoś się dobija na Messa i wrzuca mi zaproszenie do grona znajomych .Wszystkie one potrzebują dużo miłości bo dużo przeszły .Ten post był przewrotny .Pozdrówka i dzięki za dobre chęci miła kobietko .
          • eurytka Re: Informacyjnie 03.05.23, 12:03
            Skoro masz młodsze wokół siebie i piszesz,
            że nie masz problemów z kobietami,
            to w czym tkwi problem?
            • taniarada Re: Informacyjnie 03.05.23, 14:43
              Jeden jest problem bo nie chcę mieć zwiazków stałych typu wspólne pranie itp itd .Nie mam formalnie rozwodu i dzieci o tym wiedzą .Kobieta do wspólnych spotkań tak ,ale jedna zasada nie skakam z kwiatka na kwiatek ,nie ranię i nie wykorzystuję .Więcej daje niż mi ktoś oddaje miła kobietko .A lubię przyjaźnie i rozmowy .Taki ze mnie typ .Panno z mokrą glową 😊
              • eurytka Re: Informacyjnie 03.05.23, 16:29
                taniarada napisał:

> Jeden jest problem bo nie chcę mieć zwiazków stałych typu wspólne pranie itp it
                > d .Nie mam formalnie rozwodu i dzieci o tym wiedzą .Kobieta do wspólnych spotk
                > ań tak ,ale jedna zasada nie skakam z kwiatka na kwiatek ,nie ranię i nie wykor
                > zystuję .Więcej daje niż mi ktoś oddaje miła kobietko .A lubię przyjaźnie i roz
                > mowy .Taki ze mnie typ .Panno z mokrą glową 😊

Czyli sam nie wiesz czego chcesz.
                Chcesz zjeść ciastko i mieć ciastko,
                chcesz rozbić jajko i mieć jajko.
                To jest właśnie bujanie w obłokach.
                Weź się chłopie zdecyduj czego chcesz, Piotrusiu Panie.
                Tu młodszych nie znajdziesz, jedynie starsze od siebie panie,
                widząc twoje zapotrzebowanie i wybrzydzanie, takie mam zdanie.
                • taniarada Re: Informacyjnie 03.05.23, 18:00
                  Moje szczęście odkryte .niedawno .Być może zjawi się ktoś młodszy .Narazie obserwuje .Te fora nic nie znaczą jedynie pogaduchy o tyłku Maryny . Taki z neta Wybrzydzanie
                  Przyszła rybka do szczupaka,
                  przyszła i się łasi,
                  szczupak, jak to szczupak,
                  jemu nic nie pasi.

Nosem tylko raz pociągnął
                  i mina mu zrzedła,
                  co do włosów ty używasz
                  i dlaczego zgrzebła?

Rybka "piórka" nastroszyła,
                  troszkę to nie w smak,
                  jeśli ktoś ci z grubej rury,
                  twarzą spiekła rak.

Więc mu zaraz wygarnęła,
                  nie chcesz - to nie musisz!
                  Ja nie twoja żona...
                  a zapach jak zapach,
                  wszak jestem wędzona
                  • maszkaroni Re: Informacyjnie 06.05.23, 09:04
                    Skoro nie masz rozwodu to nie zawracaj kobietom głowy. Zwłaszcza tym młodszym. Bo co im możesz zaoferować? A nic!
                    • linkaalinka Re: Informacyjnie 08.05.23, 08:22
                      Ja chciałam tylko zaznaczyć, że warto zadać sobie pytanie czy można nie zgodzić się na rozwód, po więcej szczegółów zapraszam do ciekawego tekstu, który ostatnio znalazłam adwokatrodzinny.wroclaw.pl/czy-mozna-nie-zgodzic-sie-na-rozwod-adwokat-rodzinny-podpowiada/ więc to nie musi być tak, że ów pan sobie wymyślił ,że n ie chce sie oficjalnie rozstać. Może małżonka na to nie pozwala smile
                      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Informacyjnie 08.05.23, 10:11
                        Przecież masz tam wyraźnie napisane, że nie ma, że jedna strona nie pozwala i już. Pan sąd oceni.
                      • taniarada Re: Informacyjnie 08.05.23, 17:14
                        linkaalinka napisała:

> Ja chciałam tylko zaznaczyć, że warto zadać sobie pytanie czy można nie zgodzić się na rozwód, po więcej szczegółów zapraszam do ciekawego tekstu, który ostatnio znalazłam adwokatrodzinny.wroclaw.pl/czy-mozna-nie-zgodzic-sie-na-rozwod-adwokat-rodzinny-podpowiada/ więc to nie musi być tak, że ów pan sobie wymyślił ,że n ie chce sie oficjalnie rozstać. Może małżonka na to nie pozwala smile
                        A guzik wiesz .Pisałem kiedyś dlaczego ten wątek jest o czymś innym nie o mnie .Nie czytam wszystkiego ,dopiero później wracam .Moje życie jest udane .Dla emerytów i rencistów polecam jogging ,a nie dłubanie w czyimś życiu .Sorry memory .
                    • taniarada Re: Informacyjnie 08.05.23, 17:04
                      maszkaroni napisał:

> Skoro nie masz rozwodu to nie zawracaj kobietom głowy. Zwłaszcza tym młodszym.
                      > Bo co im możesz zaoferować? A nic!
                      I to jest powód do sraczki u ciebie .
                      • friend_of_women Re: Informacyjnie 08.05.23, 21:21
                        Tylko się nie śliń www.facebook.com/reel/247605171089009
                      • maszkaroni Re: Informacyjnie 09.05.23, 10:24
                        Spokojna twoja rozczochrana. Sraczki nie mam ale ty z pewnością tak. Szczycisz się wiarą a grzeszysz aż się kurzy. Kolejny hipokryta?
                        • irsila Re: Informacyjnie 09.05.23, 10:57
                          Bywają na świecie, tacy "świętojebliwi",
                          kilku znam, z daleka rozpoznam.
                          • friend_of_women Re: Informacyjnie 09.05.23, 11:38
                            To nie jest wcale trudne, o wierze prawi, a sam życie prowadzi obłudne wink
                          • taniarada Re: Informacyjnie 09.05.23, 15:14
                            irsila napisała:

> Bywają na świecie, tacy "świętojebliwi",
                            > kilku znam, z daleka rozpoznam.
                            > Oczywiście że żyjesz Uleczko wspomnieniami .I tyle Ci zostało .A mogło być więcej tych świętojebliwych i orgazmów utraconych nieprawdaż ?
                            • irsila Re: Informacyjnie 09.05.23, 20:03
                              Niestety, twoje nieuctwo się wyłania, Ty "taniarada" człowieku.
                              Wpierw sprawdź w słowniku, co to słowo znaczy.
                              Tobie na myśli tylko chędożenie i jebanie i to pod wielu nickami.
                              • irsila Re: Informacyjnie 09.05.23, 20:04
                                Do czego doszły te fora Angory?
                                • irsila Re: Informacyjnie 09.05.23, 20:06
                                  Sorry, Agory.
                                  Nic wspólnego z nimi nie mam, od lat.
                                  Teraz do tego tylko służa, by zarabiać na reklamach.
                              • taniarada Re: Informacyjnie 10.05.23, 21:46
                                Rozumiem że masz już problemy Uleczko z własną świadomością i rozróżnieniem dobra i zła .Przypominasz mi kogoś co nie może się pogodzić z swoją starością .Jebać można wszystkie ,kochać tylko jedną .Zapisz sobie w kapowniczku .Zła ocena i niedostateczna czyli dwója .
                                • friend_of_women Re: Informacyjnie 10.05.23, 22:18
                                  Boli cię prawda, może warto zacząć ocenę od siebie?
                                • irsila Re: Informacyjnie 11.05.23, 09:24
                                  taniarada napisał:

> Rozumiem że masz już problemy Uleczko z własną świadomością i rozróżnieniem do
                                  > bra i zła .Przypominasz mi kogoś co nie może się pogodzić z swoją starością .J
                                  > ebać można wszystkie ,kochać tylko jedną .Zapisz sobie w kapowniczku .Zła ocena
                                  > i niedostateczna czyli dwója .

Bardzo się mylisz. taniarado.
                                  Bardzo Cię polubiłam, od kiedy tu nicka swego odświeżyłam.
                                  Podobne dusze mamy, podobnie myślimy, wierszyki lubimy,
                                  Nie ważne, że już jestem wieku starczym.
                                  No i dobrze, że na to forum, powróciłam po latach:
                                  "Pięćdziesięciolatki to my",
                                  właściwie to ja się tak czuję,
                                  mimo swych 70 lat
                                  smile
                                  • irsila Re: Informacyjnie 11.05.23, 20:50
                                    Właściwie to od początku, się na tobie poznałam, "taniarado",
                                    kiedy na mój blog wkroczyłeś jako Bogdansmile
                                    Po ostatnich twoich wpisach tu,
                                    raczej ochoty nie mam, by z tobą gadać.
                                    Jednak nie ignoruję żadnych twoich wypowiedzi na mój temat.
                                    Będę je śledzić i w miarę możliwości, i na nie odpowiadać.smile
            • stasi1 Re: Informacyjnie 04.05.23, 23:36
              Pewnie złośliwy jest
              • bento67 Re: Informacyjnie 05.05.23, 08:07
                Przeziębiłam się, muszę sobie zrobić test na covida, bo mam komunię bratanicy i nie chcę zarazić rodziny. Kaszle , mam zmieniony głos i boli mnie gardło. Pozdrawiam serdecznie.
                • taniarada Re: Informacyjnie 05.05.23, 08:11
                  Tantum Verde w pastylkach sobie kup .
                  • bento67 Re: Informacyjnie 05.05.23, 15:24
                    Dobrze, dzięki, jutro podjedziemy do miasta. U mnie na wsi jest tylko sklep spożywczy. Pozdrawiam
                    • taniarada Re: Informacyjnie 06.05.23, 08:48
                      Jak tam gardło serdeńko ? Taki wierszyk Boli mnie cholera gardło
                      Zabrało mi głos
                      ale to kompletnie
                      biedny mój los
                      głos szarpany doszczętnie

czuję się poniżony
                      ale to - mówię - kompletnie
                      i bez nijakiej obrony
                      całkiem niekompetentnie

Boli mnie gardło cholera
                      ale to już kompletnie!
                      sen z powiek to mi zdziera
                      wirusa złapałem konkretnie

Wirus wróg całą parą
                      przyjaznych zamiarów kompletnie...
                      ohydną mi teraz marą
                      a się go nawet nie trzepnie

Spisałem złość i lament
                      choć trochę dałem wyraz - nie kompletnie
                      pora już pisać testament
                      ...wirusie, jutro poczuję się setnie!
                      • bento67 Re: Informacyjnie 06.05.23, 12:12
                        Bez zmian, nawet gorzej się czuję, jak wczoraj. Nie mam temperatury, ale osłabienie. 36.1.
                        • taniarada Re: Informacyjnie 06.05.23, 13:43
                          Bez zmian Bo nic nie bierzesz .Tylko jakiś syropek własnej roboty ,który powinien być pity każdego dnia profilaktycznie .A na infekcje leki bo to jest stan zapalny .Pójdzie Ci na płuca i tyle bo sobie lekceważysz .
                        • bento67 Re: Informacyjnie 06.05.23, 14:28
                          Nie mam covida, samo przyszło, samo pójdziesmile Nie przepadam za lekami.
                • maszkaroni Re: Informacyjnie 06.05.23, 09:02
                  To wygląda na COVIDA. Tak on teraz się zaczyna.
                  • taniarada Re: Informacyjnie 06.05.23, 09:16
                    Ta strovida .Taka pogoda .Wyjdzie z chałupy z psem i złapie .
                  • bento67 Re: Informacyjnie 06.05.23, 12:09
                    Wiem zrobię test na covida wieczorem. Nie choruje na gardło i nie kaszlę. Jestem zahartowana, możesz mieć rację.
    • stasi1 Re: Informacyjnie 03.05.23, 10:59
      W tych przykładach co podałeś nie widać żadnych zaskoczeń więc o co ci chodziło?
      • taniarada Re: Informacyjnie 03.05.23, 15:04
        Uczynić lepszym świat .Świat pełen miłości .Zanurzcie mnie w Niego

jakby różę w dzbanek,

po oczy,

po czoło,

po snop włosa jasnego –

niech mnie opłynie wkoło,

niech się przeze mnie toczy

jak woda całująca

Oceanu Wielkiego.

Niech zginie noc, poranek,

blask księżyca czy słońca,

lecz niech on we mnie wnika

jak skrzypcowa muzyka –

gdy mi do serca dotrze,

będę tym, co najsłodsze,

Nim" [Maria Pawlikowska-Jasnorzewska
        • eurytka Re: Informacyjnie 03.05.23, 16:17
          friend_of_women i taniarada, to ta sama osoba,tak?
          Jeszcze teodora potrzebuję rozpracować.
          • taniarada Re: Informacyjnie 03.05.23, 17:55
            Nie to wielbiciel Danuty z forum TR .Ma jeszcze gotowce na szczególne okazje typu zołza ,gienia i coś tam na e- .Teodor z greki to odwrotność mojego imiennia to było stworzone na forum Psyche ,ale tam już nie ma sensu pisać .
            • bento67 Re: Informacyjnie 03.05.23, 19:37
              Bardziej zamieszać nie mogłeś. Daj spokój ludziom z tarnobrzeskiego forum.
              • friend_of_women [...] 04.05.23, 19:34
                Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
                • bento67 Re: Informacyjnie 04.05.23, 19:52
                  Wygaszam Cię i usuwam definitywnie z prywatnego forum za brak szacunku do drugiego człowieka.
                  • taniarada Re: Informacyjnie 05.05.23, 14:11
                    Jak ktoś nie umie rozmawiać to po co . Ja już dawno to zrobiłem .Kto komu dał prawo ocenienia ludzi i promowania się na nich .A wyjątkowo obrzydliwe pisać bezpośrednio tak o kobiecie .Ja bym po takich wpisach zapadł pod ziemię .Pozdrawiam .
                  • friend_of_women Re: Informacyjnie 06.05.23, 14:45
                    Jeżeli to sprawiło ci przyjemność to baw się dobrze, jest mi to obojętne. Nigdy nie byłaś i nie jesteś obiektywna, ale to nie mój problem.
      • taniarada Re: Informacyjnie 14.05.23, 11:45
        stasi1 napisał:

> W tych przykładach co podałeś nie widać żadnych zaskoczeń więc o co ci chodziło
        > ?
        Przykład taki że nie ma problemu kogoś znaleść ,wystarczy tylko chcieć .Rzuciłem Ci linka .Ja nie mam czasu na stałe związki ,a tam kobiety tego pragną jak zieleń deszczu .Jesteś wolny ,fajny facet ,grzeczny ,masz chałupę spróbuj .
        • stasi1 Re: Informacyjnie 15.05.23, 18:38
          Chcieć to móc!
          • friend_of_women Re: Informacyjnie 15.05.23, 19:44
            Ale chcieć, a móc to różnica!
            • stasi1 Re: Informacyjnie 17.05.23, 17:02
              Pewnie tak ale od czegoś trzeba zacząć
              • friend_of_women Re: Informacyjnie 17.05.23, 17:23
                Zawsze pierwszy krok jest najtrudniejszy, a później? Bywa, że samo już poleci...
                • engine8t Re: Informacyjnie 17.05.23, 18:12
                  No a czasami jak poleci samo - zwlaszczy w pierwszych krokach to to kosztuje bardzo duzo i placi sie dlugo. smile
                  • friend_of_women Re: Informacyjnie 17.05.23, 18:17
                    W tym cały wic, że przezorny zawsze (za)ubezpieczony wink
              • taniarada Re: Informacyjnie 17.05.23, 20:08
                Trzeba zacząć od siebie Stachu .Na Messa nie mogę się opędzić od zaproszeń na Fejsa i w zakładach inne .Tylko że ja nie szukam ,ale lubię rozmawiać bez napinki i o życiu. Głosuj na PIS bo nikt Ci nie da tyle co oni 13 ,14 i dla reszty 800+ .Za PO "piniedzy nie było i nie ma 🤣
                • stasi1 Re: Informacyjnie 19.05.23, 16:35
                  Nie dostaje ani 13 ani 14. W zasadzie plusa też nie. Za to mogę się z laskami ponasmiewac w kaczora.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka