Dodaj do ulubionych

Witamy na 50

10.07.23, 10:46
Panią Ta .Czym chata bogata tym rada .Proszę się rozgościć .Przycupnąć na zapiecku .Może jakieś zdjęcie z ogródka .
Obserwuj wątek
    • taniarada Re: Witamy na 50 10.07.23, 11:51
      Znudziłas się już psychologią ,religią ,u kolegi A .Teraz tu będziesz nawracać .A twoje udane życie małżeńskie ,czy dalej Cię twoj zdradza ?Dla mnie jesteś cudowną kobietą ,tylko nie wiem ile Ty masz lat ? Ale to nie ważne spełnię twoje wszystkie zachcianki jako obrońca kobiet muszę.
      • pierwyjsort Re: Witamy na 50 10.07.23, 12:00
        ucz się od Pani Ta polszczyzny, sposobu komentowania i wyrażania myśli. Za Panią Ta możesz torby nosić osiłku/
        tępy jesteś, jak obuch/
    • taniarada Re: Witamy na 50 10.07.23, 12:18
      Bronisz wszystkie kobiety na tych forach .By nie staczały się w otchłaniach grzechu .Taka misjonarka jesteś .Pora by ciebie też otoczyć opieką .Zasługujesz na to jak mało kto .Miłego dnia ,obiadku ,kawusi ,i lodów na gorącą rozpaloną głowę. .Pozdrawiam serdecznie .
      • kochamzapachfrezji Re: Witamy na 50 10.07.23, 20:06
        Ja zajmę się psem córciu, dbajcie o to forum.
        • kochamzapachfrezji Re: Witamy na 50 10.07.23, 20:09
          córci
          • taniarada Re: Witamy na 50 10.07.23, 20:46
            Bez Ciebie nie ma tu życia .Pisałem Ci o kojcu .Wygodne córy podrzucają Ci psa i same jadą ,a Ty się męczysz .Obydwie kupiły sobie za parę tysięcy rasowego .U mnie by się przydał i pogonił krety .Ludzie kupują psy beztrosko .U mnie jest Skwer Sokołów ,a tak naprawdę to sralnia dla psów i nie wszyscy sprzatają .Masz dobre serce nikomu krzywdy nie zrobisz ,a chamstwo Cię hejtuje ..Ale bezkarni tu nie będą .Ja też nowych wątków nie będę zakładał bo nie ma po co .Dobrej nocy Dana .
            • maszkaroni Re: Witamy na 50 11.07.23, 02:28
              Wzruszyłem się wink
              • taniarada Re: Witamy na 50 11.07.23, 06:06
                maszkaroni napisał:

> Wzruszyłem się wink
                W nocy pisać człowieku kim ty jesteś .Nawet buźki nie potrafisz wkleić .Ten styl .Żałosne trolle .
                • taniarada Re: Witamy na 50 11.07.23, 06:16
                  Nawet się już nie kryją .Jeden i drugi .Mocarna kobieta z ciebie 🤣🤣🤣.Pojawiła się mocarna na forum 🤣🤣🤣 .Bardzo tu tęskniła .
                  • friend_of_women Re: Witamy na 50 11.07.23, 06:51
                    Wypłacz się, wypłacz...popierdułko forumowa wink
    • taniarada Re: Witamy na 50 11.07.23, 00:12
      Znudzone babsko swoim życiem ze skłonnością do stalkowania .Cały czas się tu czaiła i czytała .Udaje taka wykształconą wiedźmę .Łazi za kimś by kogoś ośmieszyć .A sama się ośmiesza bo nikt z nią nie będzie gadał .Na siłę zabiega o względy facetów na auto Moto i niech sobie gada i podbija posty .Są prywatne fora i blogi .Olać ją .
      • friend_of_women Re: Witamy na 50 11.07.23, 01:19
        Znudzony dziadu, ze skłonnością do biadolenia czego tu szukasz? Tylko się ośmieszasz bo żadna rozsądna kobieta z takim pustakiem nie nawiąże kontaktu. Szczekasz od ran do wieczora, biegasz po forach i liżesz d*pę komu się da, obsikujesz wątki, a smród ciągnie się za tobą niemiłosierny. Chory z urojenia pantoflarzu...
      • maszkaroni Re: Witamy na 50 11.07.23, 06:33
        Masz rację Bogusiu. Cała Danuta wypisz wymaluj.
    • taniarada Re: Witamy na 50 11.07.23, 15:40
      Idź sobie na prywatne forum i tam sobie pogadaj .A poczytać każdy może .Ile się tu będziesz szwendać.
      • friend_of_women Re: Witamy na 50 11.07.23, 19:44
        Nie wymagamy od chama kultury, ale choć trochę grzeczności wink
    • taniarada Re: Witamy na 50 12.07.23, 13:42
      Wczoraj się zakładałem ,że wrócisz bo nie w twoim honorze odejść I tak będziesz Ta odchodzić i przychodzić i tak cały czas .Byłam i wracam i tak wkoło Wojtek .I coś mam do zakomunikowania i odchodzę .Nie możesz zrozumieć w tej malej główce że ludzie się zmieniają ,mają swoje przyjaźnie ,swoje kontakty ,smutki i radości .Nie żyją tak jak ty czymś co sobie zakodowałaś w głowie .Wszystkim każesz iść na terapię .Polecam tobie może oczyści ci głowę .Bo coraz gorzej z tobą .Jeśli jesteś samotna to znajdź sobie kogoś ,a jeśli to jest przeszkodą to może jakaś pustelnia ,kwiatki ,ogród zacznij używać życia .Bo tyle ci zostało .A innym pozwól decydować za siebie ower .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka